Lütfen beni yargılamadan bana güzellikle yardımcı olun...

Şimdi eski konularınıza baktım da, siz zaten daha önce de sorguluyormuşsunuz bu durumu... fazla beklentili bir insansınız. Her şey yolunda olsa bile siz hep bir tık fazlasını istersiniz. Anneniz büyükmüş de kayınvalideniz onu yeterince aramıyormuş falan, gereksiz beklentiler bunlar evlenen iki kişi, neden bütün aile nikahlanıyormuş gibi düşünceleriniz var? Nişanlınız da eminim elinden geleni ve içinden geleni yapıyordur ve evet olgun olmayan sizsiniz. Hayat sizin düşündüğünüz gibi pembe bulutlardan oluşmuyor, insanların gerçek dertleri, günlük sıkıntıları var biraz oluruna bırakın ve gerçekten karar verin. Bence siz zaten istemiyorsunız bu yüzden bahaneler üretiyorsunuz. Evlilik fikrini gözden geçirin iki tarafın da mutluluğu için. Ayrıca en özelim ne ya? Doğuştan her kadında olan hiç bir fonksiyonu olmayan bir şey, siz onu vermiş olmuyorsunuz, nişanlınızla daha da yakınlaşmışsınız hepsi bu. Yani özel bir durum yok ortada.

Ay çok yipratan bir tip bunla birak bir ömru bir saat geçmez ayol

Verdim ne ya...Nasıl yadırgamayayım bu ilkel dili? Senin söyleminle sen de onun en özelini aldın.

Nişanlınızla ilişkiye girmeyi bir hata ve evliliğide bu hatanın bedeli olarak görüyorsanız. Üzerine birde prenses edasıyla ilgi bekliyorsanız, sorun asıl sizde bence..

eh 2 sene nişanlı kalırsan 800 km de olsa arada verirsin, özelini, normal.

bir yandan da 12 çift burma mı istedin ne yaptın, bu çocuk hala düğün parası biriktiriyor?
bak evlenmiş olsaydın 2 senedir önce doya doya seks yapardın suçluluk hissetmeden, sonra da bebek filan yapardın adama sarmazdın el boşluğundan...

Sende maddi olarak yardimci olsan da cocuk yogun calismasa. Ozaman daha da iyi olurdu da ama sen illa prenses olacam istiyorsun. Dunya benim etrafimda dönsün istiyorsun ohh

En özelimi ne ya

Sen ona verdin de o sana vermedi mi? Benim bildiğim sevişme çift taraflı olur.

Ayrıca çoook prensesseniz evlenmeyin. Sadece bu kişiyle değil hickimseyle.
Evlenecekseniz de adam tek başına ugrasmasin azıcık şatonuzdan çıkın para kazanıp destek olun.

Ah canım ya… evlilik öyle bir şey sanıyorsan o kadar çok yanılıyorsun ki. Neyse. O değil de 2 ay önce aklında yokmuydu bu şüpheler ? Hani en özelini vermeden ?

‘’ona en özelimi verdim, bir hata yaptıysam bedelini ödemeliyim, arkasında durmalıyım...’’
Hem premses hem olgunlaşmamışsınız.

Senin hayattan isteğin beklentin nedir sen bu adamı gerçekten seviyor musun otur bunu düşün bir insanı aynı evin içine girmeden taniyamazsin sevmiyorsan sakin en özelini verdim diye bir evlilik yapayım gibi bir düşünceye asla girme .prenseslik konusuna gelince senin o istediğin ilgiyi alakayı verebilecek erkek sayısı binde birdir .birde şöyle düşün sen hep ben diyorsun belki karşındakide senden ilgi bekliyordur sende ona birşey vereceksin de öyle alacaksın. sen bence bekareti çok onemsiyorsun onu kaybettigin için degersiz hissediyorsun sen birinin sana gösterdiği ilgi alaka için değerli değilsin bu kadar kafana takma bir soru varsa kafanda düşünme bence pişmanlıkta duyma

Baba evindee premsesler gibiydi, elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyordu . Evlendi Allah cezasını verdiii...Şimdi elinde vileda ile geziyor..

Tek diyeceğim evlendikten sonra prenseslik falan kalmıyor.

Herkes ilgiyi sever biraz simartilmayi ister. Ama hayat dizilerdeki gibi değil. Gerçekçi olun , beklentileriniz de gerçekçi olsun ve ayakları yere bassın.
Nişanlın annen de değil baban da.. O yüzden neden prenses oldurmaya çalışsın ki..
Bir de şunu merak ettim. Siz onun için ne yapıyorsunuz? Prens gibi hissettiriyor musunuz?

Bu söylediklerini tüm kadınlar ister ve bekler sana özgü değil ki. Evlilik farklı bir dünya içine girmeden anlaşılmaz.

Tühh yazsaymışsınız keşke ! Baba evinde prenses gibiydim cümlesi zaten klasik bir cümle yani bunu yazmış diye tüm yorumlar onun üzerine kurulmuş. Onu demek istiyorum yorumumda. Evlenmeden hangimiz evliliğin böyle olduğunu biliyorduk ki. Sormuş sadece evet kendi düşüncelerini direkt yazdığı için şımarık görünmüş konu sahibi öyledir de muhtemelen beni ilgilendirmez ama psikiyatrik yardım alacak kadar kötü bir konu göremedim. Çok çabuk yargılıyoruz bence. Beklentini düşür erkekler böyle
. Evlilik aile evi gibi olmaz nişanlınızda haklı deyip geçmelik bir konu

ona en özelimi verdim
bu tanımlamayı da böylece duydum, baya edebi
"özel"i verince daha bi premses olurum diye düşünmüştün di mi?
aman neyse buralara girmeyeceğim.

evlilik için yetişkin olmak çok çok önemli bir şart, olgunlaşma konusunda bayaca çalışırsan evlenince hem sen hem de koca kişisi mutlu olabilirsin. (süpriiiiz: onun da mutlu olması gerekiyor evet)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…