ne gerek var ki evleneceğin insana eski cinsel yaşamını anlatıyosun.o sana anlatıp cekiniyormu şunla yattım şöyle oldu falan diye..
Canım bak şimdi:
1.Eski eşin senin helalindi,ne yaşaman gerekiyosa yasadın kimseye hesabın olmaz , olamaz..
2.Evleneceğin bu zat ı muhtereme de şöyle bir düzeltme yap canım: Eşimle ilişkiye tam olarak giremedik ama tabi kızlığın bozulması için tam ilişkiye gerek yok..azıcık bir zorlamada bozulur.
3.Ve en önemlisi ona şunu söyle lütfen:''Bu tür konular mahrem olduğu için detaylı anlatmak istemiyorum bitanem sana.''Eski eşimdi olan oldu bitti.sen beni ,ben de seni böyle kabul ettikten sonra eskiye dayalı bu tür mahrem konularla canımı sıkmayalım daha fazla.''
) bitti bu kadar fazla bile konuştunuz..
arkadasim bir cinsel hayatin olmus.hic olmayanla bir olamaz.hadi diktirdin diyelim bunu yeme olasılığı cok düşük.tecrubeli erkek anlar.kizlik zarins takik erkekler var hala.bu yuzyilda.esi esinde tuhaf mis herseyi kabullenmis sonra neden ariza cikariyor hayret birsey ya
merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.
benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord
aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık
sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım
hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun
(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )
zaten evlenip boşandığınızı biliyor yani evlenmek demek o işin olması demek. bir adam boşanmış bir bayanla evleniyorsa bunuda biliyor demektir. bence en yakın zamanda ilk gece yaşadık sonrada birşey olmadı deyin.
senin evlenip ayrıldığını biliyormuş zaten canım neden yalan söledin ki...
insanın gercek yuzu cıkıyo işte ortaya nısanlılık donemızde hıc sorunsuz yasadık hersey gulluk gulustanlıktı takı evlenene kadar...
sevgılım sağlıkcı ve 31 yasında sayet dıktırısem ve bunu anlarsa gelecegımız için cok daha kotu olur
Evliliklerde çiftlerin birbirlerine yalan söylemesine karşıyım ben.
İlk eşinizle yaşadıklarınızı ikinci eşinizdede yaşayacaksınız diye bir kural yok.
Madem evlenip ayrıldığınızı biliyor, keşke doğruları anlatsaydınız.
telfıda anlamtmıstım varıkosel dıye oyuzden ilişkıye gırmedık demıstımbir de sağlıkçı mı sevgilin? merak etme varikoseli iktidarsızlık sanan ve buna inan bir adam zarını diktirdiğini de anlamaz..sağlıkçı bir insan varikosel yalanına nasıl inanabilir ben inanamıyorum şu anda
canım yok parmakla oldu yok zar diktirmek yok bilmem ne yalanlarını bırak ve o askerden dönünce al karşına neden böyle bir yalan söylediğini gerekçeleriyle anlat,açıkla..artık yalanı yalanla devam ettirme,en doğrusu bu olur..
merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.
benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord
aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık
sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım
hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun
(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )
canım eski eşinle yaşadıklarını yaşamamak için korkmuş yalan söylemişsin
diyelimki şimdiki sevgiline herşeyi anlattın ya daha sonra oda lisedeki yaşadıklarını yüzüne vurursa
tamam yalan üzerine evlilik olmaz ama herşeyide bilmesine gerek yokki
ilk eşine gerçeği söylemem mantıklıymış ama şimdikine anlatacaksan sadece eski eşini söyle sakın lisedeki olayı anlatma
ben senin yerinde olsam eşim bana çok siddet uyguladı , gereksiz kıskançlıklar yaşıyordu tv deki erkeklere bile bakmamdan kıskanır şiddet uygulardı ( ama lisedeki olayı anlatma) bu sebeple seninde beni ondan kıskanıp bana şiddet uygulamamndan korktum böyle saçam bir yalan söyledim aslında onunla birşeyler yaşadık doğal olarak evliydik falan dersin
valla çok saf birini bulmıuşsunuz. zaten ne deseniz inanır o. ameliyata gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?