Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

arkadasim bir cinsel hayatin olmus.hic olmayanla bir olamaz.hadi diktirdin diyelim bunu yeme olasılığı cok düşük.tecrubeli erkek anlar.kizlik zarins takik erkekler var hala.bu yuzyilda.esi esinde tuhaf mis herseyi kabullenmis sonra neden ariza cikariyor hayret birsey ya

:) evet bu cumla benım için cok guzel oldu
ilk gece bı zorlama oldu ben kendımı kastım oda ikditarsızlıgı vardı basaramadık ertesı gunu yaptık
ben yıne kasıldım o zorladı ve tam gırmedı ama kızlıgım bozuldu
durum bundan ibaret daha fazla ayrıntısını sorma canım sonucunda o benım mahremım senın bılmen gereknlerse bunlar
boyle davam ederım dıyosan eyvallah yok edemem dıyosan yallah diyim
napıyım yani ölüyüm mü

zaten evlenip boşandığınızı biliyor yani evlenmek demek o işin olması demek. bir adam boşanmış bir bayanla evleniyorsa bunuda biliyor demektir. bence en yakın zamanda ilk gece yaşadık sonrada birşey olmadı deyin.

insanın gercek yuzu cıkıyo işte ortaya nısanlılık donemızde hıc sorunsuz yasadık hersey gulluk gulustanlıktı takı evlenene kadar...
sevgılım sağlıkcı ve 31 yasında sayet dıktırısem ve bunu anlarsa gelecegımız için cok daha kotu olur

senin evlenip ayrıldığını biliyormuş zaten canım neden yalan söledin ki...

Yazıldı mı bilmiyorum ama siz varikosel diyerek yada birlikte olduğunuz adamı ya bizi aptal yerine koyuyorsunuz.

Hadi adamı aptal yerine koyuyorsunuz diyelim o zaman 2. kere aptal yerine koyarak zar dikimine gerek var mı ?

Not: Varikosel bahsettiğiniz türden bir rahatsızlık değildir. Google yazıp ne olduğunu öğrenmek bu kadar mı zor ?

Son düzenleme:

evet bende cumlelerımı toparlayabılırsem kafamda bu tur seyler soylemeyı dusunuyodum
olmazsada dunyanın sonu değil

bir de sağlıkçı mı sevgilin? merak etme varikoseli iktidarsızlık sanan ve buna inan bir adam zarını diktirdiğini de anlamaz..sağlıkçı bir insan varikosel yalanına nasıl inanabilir ben inanamıyorum şu anda

canım yok parmakla oldu yok zar diktirmek yok bilmem ne yalanlarını bırak ve o askerden dönünce al karşına neden böyle bir yalan söylediğini gerekçeleriyle anlat,açıkla..artık yalanı yalanla devam ettirme,en doğrusu bu olur..

canım eski eşinle yaşadıklarını yaşamamak için korkmuş yalan söylemişsin
diyelimki şimdiki sevgiline herşeyi anlattın ya daha sonra oda lisedeki yaşadıklarını yüzüne vurursa
tamam yalan üzerine evlilik olmaz ama herşeyide bilmesine gerek yokki
ilk eşine gerçeği söylemem mantıklıymış ama şimdikine anlatacaksan sadece eski eşini söyle sakın lisedeki olayı anlatma
ben senin yerinde olsam eşim bana çok siddet uyguladı , gereksiz kıskançlıklar yaşıyordu tv deki erkeklere bile bakmamdan kıskanır şiddet uygulardı ( ama lisedeki olayı anlatma) bu sebeple seninde beni ondan kıskanıp bana şiddet uygulamamndan korktum böyle saçam bir yalan söyledim aslında onunla birşeyler yaşadık doğal olarak evliydik falan dersin

Evliliklerde çiftlerin birbirlerine yalan söylemesine karşıyım ben.

İlk eşinizle yaşadıklarınızı ikinci eşinizdede yaşayacaksınız diye bir kural yok.

Madem evlenip ayrıldığınızı biliyor, keşke doğruları anlatsaydınız.

adı üstünde keşke dıyoruz
bende istemzdım boyle kara kara dusunmek ama agzımdan cıkmıstı bıkere

telfıda anlamtmıstım varıkosel dıye oyuzden ilişkıye gırmedık demıstım
belkıde herseyı bılıyo yalan konustugumu ve belkıde benım agzımdan dosruları duymak istıyodur

valla çok saf birini bulmıuşsunuz. zaten ne deseniz inanır o. ameliyata gerek yok

evet en mantıklısıda bunlar oluyo dusununce
lisedekı olayı anlatmıyacam evlılıgımı anlatacam
evlııgımın kısa surmesındekı sebepse yenı ergenler gıbı sacma sapan seylerı kıskanması tvdekı adamları bıle kıskanması olmutu derım
bırlıktelıgımız oldu fakat 4 ayda toplasan 10 kere ya olmustur ya olmamıstır
bende nıye sana boyle yalan konustum bılmıyorum ama
senı kaybetmek istemedıgımden boyle bı yola bas koydum demeyı dusunuyorum

Acikca yazacagim fikrimi.
Genc neslin geldigi hali görünce, oglumun yapacagi evlilikten korkar oldum.
Yalan söylemek, kandirmak, alavere dalavere gibi seylerle baslayan evlilikten hayir gelmez.
Hele hele, cinsellik yasayip sonrada zar diktirenlerden nefret ediyorum!
Yasadin birsey arkasinda dur!
"erkekler hakediyor, onlarda yasiyor" diyerek yapilan savunma ise tam bir komedi.
Kisi kendinden sorumludur.
Sen onu kandir, o seni, su bunu, o sunu, bu onu, herkes kandirsin kandira bildigi kadar, savunmada hazir " ama oda yapiyor"
Ya göründügün gibi ol, ya oldugun gibi görün!

Son düzenleme:
4 ay evli kalıp boşanmışsın işte niye kız olduğunu söyleyip kendini zora sokmuşsun anlayamadım

Hadi diktirdin ve adamı kandırdın peki ya bir gün karşına eski kocanın cıkıp herşey anlatmayacağını nerden biliyorsun...o zaman düşeceğin durumu bir düsunsene?

çok tuhaf sanki daha önce aynı konu açılmıştı..

kaç ay önce hatırlamıyorum ama herşey aynı..

konuya gelirsek bence yalan söyleme nedeniniz ilk evliliğinizde

eşiniz bakire olmadığınız için genelde saldırmış şimdi herşey farklı olsun istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…