LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

sadece konu sahibesi değil ki.
annesi de boşa bu pisliği dememiş.
gelip gitmeyede devam ediyor.
ayakta uyutuyorlar kadını.
Böyle bir haber vardı.
Kadın kocasından şüphelenip baba evine dönüyor.
Kocası ve annesinin iş pişirdiğini öğrenip abisine söylüyor.
Abisi annesiyle kocasını basmaya gidiyor ama anne kaçıyor, damat abiyi vuruyor.

Sanki o gibi.

Bu yaşananların üzerine siz hala o evdesiniz. Anneniz hala gelip gidiyor. Eşiniz başbaşa konuşmayı talep ediyor. Anneniz kabul ediyor çıkıyorlar, konuşuyorlar. Aklım almadı kusura bakmayın.

Bu yaşananların üzerine siz hala o evdesiniz. Anneniz hala gelip gidiyor. Eşiniz başbaşa konuşmayı talep ediyor. Anneniz kabul ediyor çıkıyorlar, konuşuyorlar. Aklım almadı kusura bakmayın.
Akil alacak gibi degil ki

Kocamin anneme.senden hoslaniyorum.mesajini yakaliycam.

Valla o adam o eve giremez ömrü boyunca herhalde
Yani baska kadina yazsa hadi bir derece de annesi yaaaa.

Nasil bir sakinlik anlamadim

Banlanır mıyım bilmiyorum ama kusura bakmayın esiniz tam bir şerefsiz .annenizde de bir numaralar olabilir .direk söyluyorum esiniz yalan söylüyor tam bir edepsiz. Kusura bakmayın üzülmeniz için demiyorum ama durum bu .herkese denmez ama siz bu adamı bırakıp kaçın çok iğrenç şeyler bunlar olmaz olmamalı yani . Allah kolaylik versin .napmayı düşünüyorsunuz ? Cidden eşinize inandiniz mi ?

Arkadaşım bence sen toplayabildiğin kadar delil topla. Bu iğrençlikle yaşanmaz.

Hala annene konduramıyosun ama her şey çok net değil mi ? Annenin yerinde sen olsan ne yapardın ? Bir daha o eve adım atar mıydın ? Yahut kızının böyle şerefsiz bi adamla evli kalmasına razı olur muydun ? Belli ki annen de bi yanlışın içinde.

Korkularını anlıyorum. Hem anneni, hem eşini hayatından çıkarttığında 3 çocuk ile nasıl geçineceğini düşünüyorsun ama böyle iğrenç bi adam ile yaşanmaz. Biz 4 kardeşiz annem bizi temizlik yaparak büyüttü. Babamın sadece adı vardı. Herneyse başka kadınla aldatmış olsa şartlarını olgunlaştır öyle ayrıl derdim ama bu adam sapık ! Net söylüyorum SAPIK. Çocuklarını koru.

Akil alacak gibi degil ki

Kocamin anneme.senden hoslaniyorum.mesajini yakaliycam.

Valla o adam o eve giremez ömrü boyunca herhalde
Yani baska kadina yazsa hadi bir derece de annesi yaaaa.

Nasil bir sakinlik anlamadim
3 çocukla çalışsın mı kadın, tam da 4. bebek planı yaparken?

Adam annene göz koymuş ve görünen o ki annende masum değil.Çaresizlik deyip durma bunun adı çaresizlik değil.Yana yakıla 4.çocuk için uğraşırken en yakinlarin ne haltlar yiyor hayret bişey ya

Düşünsenize hem annenizden hem kocanızdan hayatınızın kazığını gözlerine baka baka yiyorsunuz!
Valla konu sahibi senin yerinde olsam kocam da gelince kıyameti kopartır ikisini de bu evden kovarım. Rezil rüsva ederim dünyaya.

Esra Erol’a çıkıp ikisinide rezil etsin bence hem bi yol da gösterirler

Sayın konu sahibi.Öncelikle bütün bu konuşulanların üzerine size şunları söylemek isterimki ; tamamen çaresiz değilsiniz aslında.Sizin kararlı bir duruşa ve yol gösterene ihtiyacınız var.Bu hikayede siz ne düşünüyorsunuz neye inanıyor ve ne yapmayı istiyorsunuz.Asıl olan bu öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…