- 3 Nisan 2014
- 36.524
- 149.453
- 798
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Yakında onlar kaçıp, 3 çocukla ortada kalırsa o zaman görecek çaresizliği.
Böyle bir haber vardı.sadece konu sahibesi değil ki.
annesi de boşa bu pisliği dememiş.
gelip gitmeyede devam ediyor.
ayakta uyutuyorlar kadını.
Bu yaşananların üzerine siz hala o evdesiniz. Anneniz hala gelip gidiyor. Eşiniz başbaşa konuşmayı talep ediyor. Anneniz kabul ediyor çıkıyorlar, konuşuyorlar. Aklım almadı kusura bakmayın.ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
Konu sahibi de yarım yarım yazıyor.gidişat o yönde alenen ilişki yaşıyorlar resmen.
Akil alacak gibi degil kiBu yaşananların üzerine siz hala o evdesiniz. Anneniz hala gelip gidiyor. Eşiniz başbaşa konuşmayı talep ediyor. Anneniz kabul ediyor çıkıyorlar, konuşuyorlar. Aklım almadı kusura bakmayın.
Aldatilmanin da hayirlisi..
3 çocukla çalışsın mı kadın, tam da 4. bebek planı yaparken?Akil alacak gibi degil ki
Kocamin anneme.senden hoslaniyorum.mesajini yakaliycam.
Valla o adam o eve giremez ömrü boyunca herhalde
Yani baska kadina yazsa hadi bir derece de annesi yaaaa.
Nasil bir sakinlik anlamadim
Bana da öyle geliyor.konunun gülünecek bir yanı yok ama bu yorumunuza sesli güldüm.
haklısınız vesselam, aldatılmanın da hayırlısı...
bence konu fake!
3 çocukla çalışsın mı kadın, tam da 4. bebek planı yaparken?
Esra Erol’a çıkıp ikisinide rezil etsin bence hem bi yol da gösterirlerDüşünsenize hem annenizden hem kocanızdan hayatınızın kazığını gözlerine baka baka yiyorsunuz!
Valla konu sahibi senin yerinde olsam kocam da gelince kıyameti kopartır ikisini de bu evden kovarım. Rezil rüsva ederim dünyaya.
Çaresizlikçalışırsa incileri dökülür ama bilmiyor musunuz?
böyle arada mide problemleri yaşa da yaşayıp gider işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?