LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

annem yapmaz demiyor zaten. anne yapmamalı diyor.
aslında farkında olan bitenin de kondurmakta zorlanıyor.
baksana annesi gelmiş ne konuştunuz diye sorunca senden, bana ayağını denk al dedi deyip geçiştirmiş resmen.
anne sıfatlı birine kv sıfatlı birine hangi damat ayağını denk al diyebilir? mantık dışı.

benim anlamadiğım olayda şu madem böyle durum var neden 4.cocuk eski konularına baktim nerdeyse yazdan beri hamile kalmaya çalışıyor, 4 neden acaba çocuk yaptıkça eşi farklı mı davranıyor.
gerçekten bu kadar olmadı diye üzülmeyi ben anlayamadım

Konu sahibi şahıs
Sen ne midesiz olmuşsun böyle
Annen de kocanda gözünün içine baka baka bi haltlar karıştırıyor öyle ya da böyle
Sen yıllarca normalleştirmeye görmemezlikten gelmeye çalışmışsın
Yak gemileri diyecemde siz hala kendinizi yakmakla kavurmakla meşgulsünüz
Böyle içinizi kemiren bir çapraşık ilişki içinde aynen devam edin
Aman parasız kalıp aç kalırsınız neme lazım

Ben tam anlamıyla dumura uğradım, fakedir inşallah dedim baktım ama yok bakınca başka dumurlar takip etti olayı. Hele yorumlara bakınca bunu bile bile çocuk denemesi.... ya yorum yapamayacağım. Yok olmuyor!

sevgili konu sahibi arkadaşım; baştan sona soluksua okudum.valla kendi derdimi unuttum.
senin annen olacak kadın nasıl bir insan yahu.
hadi erkekler şerefsiz olabilir.
ama kusura bakma buna annen çanak tutuyor. resti çekip seni o evden kurtaracaktı.
annen damadını çok ama çok seviyor.

Şaka olsun bu konu. İnşallah bizi trollemeye gelen bir üyesindir. Böyle insanların hala var olduğunu bilmek beni çok üzüyor, Kadınlar Kulübü olmadan dünyayı kendi çevremden ibaret sanıyormuşum meğer.

Kocan ANNENE ilgi duyduğunu söylüyor.
Annenin de bu ilgiye karşılık verdiğinden şüpheleniyorsun.
Sanki annen değil de aldatıldığın herhangi bir kadınmış gibi annenle gayet normal bir şekilde kendini kıyaslıyorsun, "Evet annen senden daha genç duruyor ondan yapmış olabilir kocan" desek bu patolojik duruma hak vereceksin neredeyse.
Kocanda suç görmüyor, sanki annen onu kışkırtmış gibi davranıyorsun. ANNEN yahu ANNEN. Hırsızın hiç mi suçu yok? Ah tabi, erkekler şeylerinin doğrultusuna giden canlılar, düşünmüyorlar. Erkek dediğini ayartmayacaksın di mi şekerim?
Araları tam okumadım muhtemelen boşan diyenlere "Param yok, çocuklarımla sokakta kalırım" falan gibi cevaplar vermişsindir.

Ne bekliyorsun buradakilerden? Ailecek sağlıklı değilsiniz siz ve ne yalan söyleyeyim düzelme ihtimaliniz de yok. Başka bir kadının başına gelse çıldırıp katatoniye gireceği olayları nasıl bu kadar normalmiş gibi karşılayabiliyorsunuz inanılmaz. Sökülmüş bir ilmek gibisiniz, birisi başlatmış gerisi gelmiş. Çocuklarınıza üzülüyorum sadece çünkü onları da bu girdabın içine çekeceksiniz. Tıpkı annenin seni çektiği gibi.

Annenin yasini ve senden genç durduguny vurgylama acikcasi aralarinda birşey olmasindan suphelendigini gösteriyor sende annenle esin olmada gorus
Adem gelmesjni istemiyor gunduz gorusun veya hafta sonu esinle yapisik ikiz degilsini, sonucta

4. mü? Eski konulara şöyle bir bakınca bu kadar hasretle ilk bebeğe hamile kalmaya çalışıyor sandım. Bu ne hız arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…