- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Evet evet ama o zaman annesine boyle sahip cıkmıyordu. Ben resmen cınsellık yasadıklarını dusunuyorum cıkıp cıkıp, hadi damat sarktı anneye anne o eve adın atmaz kızınada soylemez sıler cocukların torunlarını cagırır eve. İlla gitmesi gerekmiyor kız annem o benim annem derken bile bana duygu gecmıyor,
Bu konu mu?Bi kaç kişi daha böyle düşünüyor. Demek ki daha önce de açtı böyle bi konu ama evi terkedip sonra geri dönünce, üstüne de tekrar çocuk yapmaya çalışınca yargılanmaktan korktu heralde.
Sanırım değil. Bu konuda açıkça hoşlanıyorum gibi bi itiraf yoktu. Sadece kv-damat seviyesiz şakalaşmalar falan vardı.
ben burdakı konu gibi gördüm aynen yazıyordu eşinin hoslandım dedıgı annenın dedıklerı, bu konu farklı
Liseliler gibi yazışıyorlar diyor konuda ama detay hatırlamıyorum.Sanırım değil. Bu konuda açıkça hoşlanıyorum gibi bi itiraf yoktu. Sadece kv-damat seviyesiz şakalaşmalar falan vardı.
Konu sahibine bir kisi yorum yaptı. Bende bu nasil bir yorum Allah aşkına dedim.. bilmeden tabiki o üye de kusura bakmasın. Çıkışmış gibi oldum..Yapmayın ya yok öyle birşey konu fake yada konu sahibi yanılıyor
Annenin yasini ve senden genç durduguny vurgylama acikcasi aralarinda birşey olmasindan suphelendigini gösteriyor sende annenle esin olmada gorusIYI AKSAMLAR Arkadaşlar lütfen bu konuya öncelik konularımı karıştırmayın sadece çok doluyum ve sizden başka anlatacak kimsem yok.
annem 42 yaşında eşim 35 bende 27 yaşındayim ama annem benden bile genç durur yani neyse esas konum ve içimi kemiren konu şu annem. le eşimin arası iyi degil baya bozuk eşim annemi istemiyor evet annemin hayatında çok hatasi oldu ama ne yaparsam yapayım ondan kopamiyorum yine muhtacim anneme onun sevgisine annem son 3 tur bize geldiğinde eşim onunla özel olarak konus mak istiyor sebebini sordugumda istemiyorum gelmesin huzurum kaçıyor diyor bende nolur kırma diyorum yok kırmam kovmam ama konuşmam lazim diyor ee bendr geleyim diyorum senin ne işin var diyor 1 değil 2 değil 3 tur aynı anneme diyince annemin suratı asiliyor ne diyosa burda desin diyor yok diyorum yanlız diyecekmiş diyorum ama ne yaptığını cozemedim şuan disardalar annemle eşim ne yapıyolar ne konuşuyorlar bilmiyorum kafamda deli sorular ama lütfen düzgün yorumlar bekliyorum hanımlar kendinizi yerime koyun nolur eşim ne yapmaya çalışıyor istemiyor ama neden gelemesin diyor annemin hatası ne olursa OLSUN annem o benim
4. mü?benim anlamadiğım olayda şu madem böyle durum var neden 4.cocuk eski konularına baktim nerdeyse yazdan beri hamile kalmaya çalışıyor, 4 neden acaba çocuk yaptıkça eşi farklı mı davranıyor.
gerçekten bu kadar olmadı diye üzülmeyi ben anlayamadım
harika bir evliliği var ya ondan.4. mü?Eski konulara şöyle bir bakınca bu kadar hasretle ilk bebeğe hamile kalmaya çalışıyor sandım. Bu ne hız arkadaş.
HahahhahahhahaAy o kadar saçma geldi ki konu saçmalayasım geldi ...
Çocuklar annenden değildir umarım hayır bu kadar “saflık” fazla geldi de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?