LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Konusup gelsinler ogrenirsin.
Annen elbet anlatir.anlatmazsa da esine hayirdir de annemle tek basina konusacagin ne olabilir ki bir anlat bakalim

Aralarinda iliski varsa adam anneye neden..bu eve girmeyeceksin.!Diyor?

Hem de ..senden hoslaniyorum.diye mesaj cekmisken?

Valla kafayi yicez fikir yurutmekten?

Konu sahibi napiyor acaba su an?

Ne münasebet!Kocam benim annemi ne sıfatla uyarır,evliliğine,kimle gezip tozduguna ne karışır!Ne haddine?Diyelim ki rahatsız oluyor ve evden uzaklaştırmak istiyor"Senden hoşlanıyorum" diye mesaj atmak ne demek.Konu sahibi bunları gerçekten saf saf yedin mi.Bide kalkıp buna çaresizlik ismini mi verdin.E bu çaresizlik değil ki serefsizlik..

Yazdıklarını okurken profolınde ki kılon dikkatimi cektı, yanlıs anlama sakın yasın cok genc bu sende ozguven eksikliği yaratmış olmalı ki, buraya bile dogru duzgun yazamamıssın.
Her geldiklerinde dısarı cıkma ları cok sacma neden evin bir odasında konusmuyor lar veya neden takip etmiyorsun

Peki bunca şeye rağmen neden 4. çocuk için uğraşıyorsunuz ?

Yazık değil mi bu çocuklara, böyle iğrenç bi babanın evlatları olacaklar.
Ayrıca 27 yasında neden 3 cocuk. Yazık degil mı konu sahibi sana da sen bu dunyaya sureklı dogurmaya gelmedin biraz hayatını yasasan. Onun dısında ben bu konuyu aylar evvel burada okudum dımı yanılmıyorum o zaman daha acık yazmıştınız Baska uyelıkle

bu konuyu hatırlıyorum ben daha önceden. sanırım ilk yakaladığı zaman açmıştı başka nickle.

bu konuyu hatırlıyorum ben daha önceden. sanırım ilk yakaladığı zaman açmıştı başka nickle.
Bi kaç kişi daha böyle düşünüyor. Demek ki daha önce de açtı böyle bi konu ama evi terkedip sonra geri dönünce, üstüne de tekrar çocuk yapmaya çalışınca yargılanmaktan korktu heralde.

Ay tövbeler tövbesi daha neler duyucaaz ya çık git o evden mor çatıyamı sığınırsın 183ümü ararsın naparsın bilmiyorum hala annenle eşini gönderiyosun ya yalnız valla pes annen olacak kadınada hiçbişi demiyorum gözünün içine bakaa bakaaaa......

ben daha okudum böyle bir konu yani ,eş anneye mesaj atıyor annenın telınden gördüğünü ve annenın eşe kızdıgını 2018 yılı ıçinde okuduguma eminm bahar ya da yaz olabilr. konu sahinin konularına bakmadım ama o değilse ikinci üyelikle konu açmıs olabilir o zaman

Evet evet ama o zaman annesine boyle sahip cıkmıyordu. Ben resmen cınsellık yasadıklarını dusunuyorum cıkıp cıkıp, hadi damat sarktı anneye anne o eve adın atmaz kızınada soylemez sıler cocukların torunlarını cagırır eve. İlla gitmesi gerekmiyor kız annem o benim annem derken bile bana duygu gecmıyor,

Ben o konuyu okurken o kadar iyi hatırlıyorum ki, boyle geceydi yatacaktım ve okumaktan takip etmekten uyuyamadım

Sende eşine inandım öyle mi ?!

Benim anlamadığım şu bunu neden kadının gözüne soka soka yapsınlar ki.Bu saflıkta bu kadının ruhu duymazdı ki gizli buluşsalar.Mesajları zaten yalayıp yutmuş.

O zaman bu olayi bile bile de 4. cocuk için uğraştı konu sahibi, insanın aklı almıyor yahu nasıl bir rahatlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…