- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Yok gene var suanda mesela kizi 32 yasinda kendisi 48. Yani eski de degil tabiki. Var ama oyleleri 50 60 yil once daha da yaygindi tabiEski dediğin 30 yıl öncesi galiba.30 yıl önce öyle değildi.50 60 yıl olsa belki de.
Aralarinda iliski varsa adam anneye neden..bu eve girmeyeceksin.!Diyor?
Hem de ..senden hoslaniyorum.diye mesaj cekmisken?
Valla kafayi yicez fikir yurutmekten?
Konu sahibi napiyor acaba su an?
Ayrıca 27 yasında neden 3 cocuk. Yazık degil mı konu sahibi sana da sen bu dunyaya sureklı dogurmaya gelmedin biraz hayatını yasasan. Onun dısında ben bu konuyu aylar evvel burada okudum dımı yanılmıyorum o zaman daha acık yazmıştınız Baska uyelıklePeki bunca şeye rağmen neden 4. çocuk için uğraşıyorsunuz ?
Yazık değil mi bu çocuklara, böyle iğrenç bi babanın evlatları olacaklar.
Kadının bir sürü konusu var gebelik ile ilgili. Sırf trollemek için kimse bu kadar bilgi edinmez. Bu forumdan bu kadar fayda sağlarken de durduk yere fake konu açıp, banlanmayı göze alacağını sanmıyorum. İnsanın konuya inanası gelmiyor evet ama böyle şeyler yaşanmıyor da değil.
Sahip çıkanım Yok diyip 4. Çocuk denemeleriDahasi da var. Evden ayrilmis konu sahibi. Sonra “sahip cikanim yok” diye geri donmus. Dun bir bugun iki olan bir sey degil yani evveliyati da var
Bi kaç kişi daha böyle düşünüyor. Demek ki daha önce de açtı böyle bi konu ama evi terkedip sonra geri dönünce, üstüne de tekrar çocuk yapmaya çalışınca yargılanmaktan korktu heralde.bu konuyu hatırlıyorum ben daha önceden. sanırım ilk yakaladığı zaman açmıştı başka nickle.
Bi kaç kişi daha böyle düşünüyor. Demek ki daha önce de açtı böyle bi konu ama evi terkedip sonra geri dönünce, üstüne de tekrar çocuk yapmaya çalışınca yargılanmaktan korktu heralde.
Evet evet ama o zaman annesine boyle sahip cıkmıyordu. Ben resmen cınsellık yasadıklarını dusunuyorum cıkıp cıkıp, hadi damat sarktı anneye anne o eve adın atmaz kızınada soylemez sıler cocukların torunlarını cagırır eve. İlla gitmesi gerekmiyor kız annem o benim annem derken bile bana duygu gecmıyor,bu konuyu hatırlıyorum ben daha önceden. sanırım ilk yakaladığı zaman açmıştı başka nickle.
Ben o konuyu okurken o kadar iyi hatırlıyorum ki, boyle geceydi yatacaktım ve okumaktan takip etmekten uyuyamadımben daha okudum böyle bir konu yani ,eş anneye mesaj atıyor annenın telınden gördüğünü ve annenın eşe kızdıgını 2018 yılı ıçinde okuduguma eminm bahar ya da yaz olabilr. konu sahinin konularına bakmadım ama o değilse ikinci üyelikle konu açmıs olabilir o zaman
Sende eşine inandım öyle mi ?!ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
Benim anlamadığım şu bunu neden kadının gözüne soka soka yapsınlar ki.Bu saflıkta bu kadının ruhu duymazdı ki gizli buluşsalar.Mesajları zaten yalayıp yutmuş.Evet evet ama o zaman annesine boyle sahip cıkmıyordu. Ben resmen cınsellık yasadıklarını dusunuyorum cıkıp cıkıp, hadi damat sarktı anneye anne o eve adın atmaz kızınada soylemez sıler cocukların torunlarını cagırır eve. İlla gitmesi gerekmiyor kız annem o benim annem derken bile bana duygu gecmıyor,
Evet daha öncede açılmıştı bu konubu konuyu hatırlıyorum ben daha önceden. sanırım ilk yakaladığı zaman açmıştı başka nickle.
O zaman bu olayi bile bile de 4. cocuk için uğraştı konu sahibi, insanın aklı almıyor yahu nasıl bir rahatlık buEvet evet ama o zaman annesine boyle sahip cıkmıyordu. Ben resmen cınsellık yasadıklarını dusunuyorum cıkıp cıkıp, hadi damat sarktı anneye anne o eve adın atmaz kızınada soylemez sıler cocukların torunlarını cagırır eve. İlla gitmesi gerekmiyor kız annem o benim annem derken bile bana duygu gecmıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?