LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Mesajlari gordunuz
Emin oldunuz mu? Annenize sordunuz mu? Esinize sormaya gerek yok bence zaten
Sonrasinda evden ayrildiniz. Nereye gittiniz de “sahip cikaniniz” olmadi da eve geri dondunuz? O adamla nasil ayni evde kalabildiniz? Umarim 4. Cocugu bu olaylar uzerine denememissinizdir diyecegim de,gebelik topigindeki yazilariniz en fazla 1 aylik. 1 ay icerisinde evi terk edip geri mi dondunuz? Siginma evine basvurdunuz da alinmadiniz mi? Bu caresizlik degil kusura bakmayin da,kolayiniza geliyor boyle adamlarla evli kalmak. Size kalacak yer sagliyor,yemek sagliyor. Cocuklara bakiyor maddi olarak diye. Cekmeyin bu adami gidin siginmaya diyecegim de. Yapmayacaksiniz kesin

Edit: gebelik topigindeki konunuza daha bugun yazmissiniz,dememissiniz ki vazgectik vs. Saskinlikla bakiyorum size resmen.

Son düzenleme:

keşke şunu baştan yazsaydın.
annen hakaret etmiş vs de niye hala size geliyor?
benim damadım bana böyle dese kızımı onun yanında bırakmam.
kusura bakma annen de bir tuhaf.
eşinin de kv fantezisi var net.
uzaklaştırmak istemiş miş miş....
çok adi bir adamla evlisin boşanmayı düşünmez misin?

Burda okudum ben. Mesela bir de damadına aşık kayınpeder okumuştum ama onu haberlerde okumuştum. Demek ki oluyor böyle şeyler.

tabiki vazgeçtim kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum çok şükür olmadi iyikide olmamış her ser de bir hayır vardiri
Kocan annene böyle mesajlar atıyor baş başa dışarı çıkıyorlar sen saf mısın bu kadar ikisininde bi daha yüzüne bakmazdım kendine gel bence o adamla aynı yatakta nasıl yatıyorsun nasıl mide var

Neyse hanımefendi siz bi bunları takip edin. Ya da ettirin. Belli ki bir işler karıştırıyorlar. Sonra da yolunuza bakarsınız.

Bence siz bi gün onlar dışarıdan gelmek üzere iken, evde bi yere saklanın ve "ben şuraya kadar gidiyorum" diye mesaj atın. İzleyin bakalım geldiklerinde neler olacak. Yahut telefonun ses kaydını açık bırakıp onları yalnız bırakmaya çalışın.
Aslında her şey ortada ama sanırım size daha güçlü kanıtlar lazım.

Konu cok değişik ya
Annen eşine kızmıssa nasıl hala senın evıne gelebılıyor.ya da nıye geliyor ki .
Hadi geldi dıyelım, hangı akla hızmet esınle dısarı cıkıyor .yuh yanı vallah yuh bıllaha yuh
Ben hıcbırsey anlamadım zaten sızde bı garıpsınız agzınızdam cımbızla laf alıyo burdakıler.bunu da anlamıylrum buraya konu acıyosunuz sonra ara ki konu sahibini bulasın in cin top oynuyo .e müslüman aç agzını da anlat bı zahmet .
Yalan de dolan de gördüm de su yazıyodu de be müslüman yedik kafayı

3 çocukla nasıl yapacak ki bunları?

ya bu evde ben varım çocuklarım var kadının torunları var nasıl gelmez

geldiler annem tek geldine konustnz dedim benle ilgili dedi evliliklerine ilgili hani evleniyosan düzgün biriyle evlen demiş akıllı ol demis
Peki üstü başı hali tavrı nasıldı? İnsan anlar. Cinsellik yaşadıklarını mı düşünüyorsunuz? Ben hemen anlarım, eminim siz de anlarsınız

geldiler annem tek geldine konustnz dedim benle ilgili dedi evliliklerine ilgili hani evleniyosan düzgün biriyle evlen demiş akıllı ol demis
Anneniz de yalan söylüyor lütfen inanmayın hiç birine kendinize güvenin eşiniz niye gelmemiş ?bunlar sizin yanınızda konuşulabilecek şeyler .uyuyamam ben bu gece allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…