- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
tabiki hayırAynı soruyu bende sormak isterim konu sahibine
ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
Burda okudum ben. Mesela bir de damadına aşık kayınpeder okumuştum ama onu haberlerde okumuştum. Demek ki oluyor böyle şeyler.Ben de böyle bir konu hatırlıyorum ama,ne zaman,nerede okuduğumu bilemiyorum şimdi.Konu gerçekse şayet akla ziyan şeylerin yaşandığı bu dünyada insanlar iğrençlikte sınır tanımıyor.Allah akıl fikir ve ahlak,erdem nasip etsin bunlara.Konu sahibinede yardım etsin inşallah diyorum.
Kocan annene böyle mesajlar atıyor baş başa dışarı çıkıyorlar sen saf mısın bu kadar ikisininde bi daha yüzüne bakmazdım kendine gel bence o adamla aynı yatakta nasıl yatıyorsun nasıl mide vartabiki vazgeçtim kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum çok şükür olmadi iyikide olmamış her ser de bir hayır vardiri
3 çocukla nasıl yapacak ki bunları?Bence siz bi gün onlar dışarıdan gelmek üzere iken, evde bi yere saklanın ve "ben şuraya kadar gidiyorum" diye mesaj atın. İzleyin bakalım geldiklerinde neler olacak. Yahut telefonun ses kaydını açık bırakıp onları yalnız bırakmaya çalışın.
Aslında her şey ortada ama sanırım size daha güçlü kanıtlar lazım.
geldiler annem tek geldine konustnz dedim benle ilgili dedi evliliklerine ilgili hani evleniyosan düzgün biriyle evlen demiş akıllı ol demisGelmediler mi hala bende kapı önünde falan die düşünüyorum
ya bu evde ben varım çocuklarım var kadının torunları var nasıl gelmezKonu cok değişik ya
Annen eşine kızmıssa nasıl hala senın evıne gelebılıyor.ya da nıye geliyor ki .
Hadi geldi dıyelım, hangı akla hızmet esınle dısarı cıkıyor .yuh yanı vallah yuh bıllaha yuh
Ben hıcbırsey anlamadım zaten sızde bı garıpsınız agzınızdam cımbızla laf alıyo burdakıler.bunu da anlamıylrum buraya konu acıyosunuz sonra ara ki konu sahibini bulasın in cin top oynuyo .e müslüman aç agzını da anlat bı zahmet .
Yalan de dolan de gördüm de su yazıyodu de be müslüman yedik kafayı
Peki üstü başı hali tavrı nasıldı? İnsan anlar. Cinsellik yaşadıklarını mı düşünüyorsunuz? Ben hemen anlarım, eminim siz de anlarsınızgeldiler annem tek geldine konustnz dedim benle ilgili dedi evliliklerine ilgili hani evleniyosan düzgün biriyle evlen demiş akıllı ol demis
Ne zaman gönderilmiş o mesajlar?ya bu evde ben varım çocuklarım var kadının torunları var nasıl gelmez
yok düzgündüPeki üstü başı hali tavrı nasıldı? İnsan anlar. Cinsellik yaşadıklarını mı düşünüyorsunuz? Ben hemen anlarım, eminim siz de anlarsınız
İyi o zaman valla böyle geniş geniş devam edin hayatınıza valla mutluluklarya bu evde ben varım çocuklarım var kadının torunları var nasıl gelmez
Anneniz de yalan söylüyor lütfen inanmayın hiç birine kendinize güvenin eşiniz niye gelmemiş ?bunlar sizin yanınızda konuşulabilecek şeyler .uyuyamam ben bu gece allah yardımcınız olsungeldiler annem tek geldine konustnz dedim benle ilgili dedi evliliklerine ilgili hani evleniyosan düzgün biriyle evlen demiş akıllı ol demis
Peki eşinizin?yok düzgündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?