LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Tam bir üstünüzdeki yorumda aynı konu sahibini destekleyen sizin dediğiniz düşünceler var. Erkek heyecan arıyor olabilir minvalinde... Durum o kadar absürt ki ama hala erkek neyse ama anne diyenler var o daha da absürt

Ben galiba kendimce cozdum konuyu.bu bayanin esi bayanin annesinden hoslanmis ama karsilik gorememis annesi diyormus hatta ne konusucaksa burda konussun diye.sanirim adam israr edince annesi olay cirkinlesmesin kizi anlamasn die mecbur kaliyor disari cikmaya.esi de disarida yalvariyor mu hoslaniyorum senden baskasina yar olmami diyor ne diyorsa artik.cunku sadece evlenme duzgun dur flan dicek olsa kizinin yanindada diyebilir

Benim yaşadığım yerin de ahlakı bozuktur. Evli,nişanlı farketmez. Ha türkiye nin heryerinde kanı bozuk insan var,orası ayrı ama burda oranlar daha yüksek. Bir de karakter olarakta normal insanlarin cok az oldugunu söyleyebilirim.
Bir insanın annesi nasil boyle birsey yapar aklım çıkacak yerinden. Simdi adam terbiyesiz hatta daha baska bisey kufur etmek yasak susuyorum simdi.
Peki o anne nasil bir ruh halinde? Hala eve geliyor sonra damadiyla çıkıyorlar kızı evde yalniz kaliyor
Yani aslinda cokta desmeye gerek yok cunku esinin mesajlarini yakalamis burda 2sini birden bi kalemde silip yoluna bakmasi şart. Ve yasi cok genc. Cok zor bir durum. Esinin aciklamasi daha da sacma. Evine gelmesini istemedigi kaynanasina acikca bunu söyleyebilir mesajda. Zaten evine gelen kaynanadan rahatsiz olsa neden onu hayatî ile ilgili uyarmak icin dışarıya çıkarsın ki?? Zaten kaynananin hayatından kocaya ne ? Bu konuda bazi eksiklikler var

Bu tür ilişkiler malesf ülkemizde var. Igrenclik had safhada ama malesef ilk duyulan değil
Konu sahibi bu kaçıncı annenle eşim çıkıyor diyorsun. Konuştukları konu da senin yanında konuşulabilir ve her defasında mi bu konu konuşuluyor. Saçma değil mi ? Her defasında annenin önceki evliliği konuşuluyor ve bu konuşmada sen evdesin onlar dışarda. Ne bitmez meseleymiş!!!

Acaba annesiyle esinin arasinda birseyler gectide esi korkuyormu kizina anlatick die herseferinde disari goturup susturmaya calisiyor belki de.anneside ne konusucaksa burda konussun diyerek gozunumu korkutuyor adamin hani sey gbi disarida bana soylediklerini sikiyosa gel kizimin yaninda soyle gibisinden

Yooo yoo yoo bu konu anladigim gibi degil dimi dumur oldum suan resmen

Olan bitenin sayfasini soyleyin gozlerim yuvalarindan firlicak yoksa
Evet anladığın gibi. Konu sahibinin esi ve annesi arasinda biseyler var.... esi mesaj atmis annesine senden hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diye

Banlanacaksam banlanayım tutamayacağım artık kendimi.
Böyle saçma sapan hayatların yaşandığına inanmıyorum.
Bu devirde bir insanın bu kadar salak kalabilmesine de inanmıyorum.
Koca ve anne ilişki yaşıyor ve gidecek yerim yok deyip oturup seyreden , dördüncü çocuğu doğurma peşinde olan bir kadın var bu hikayede.
Bu kadar saçmalık üst üste gelemez.
Daha dün gebelik topiğine yorum yapmışsınız.
Akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum şu an, lütfen daha fazla üremeyin. Böyle bir ortama çocuk getirip durmayın.
Ne kadar abuk sabuk hayatlarınız var yahu!
Birileri söylemeden de ben yazayım, he evet sınanmadığım acıların bilmem nesiyim, kınadığımı yaşamadan ölmem falan
İlk taşı da en temiziniz atsın o vakit

Evet anladığın gibi. Konu sahibinin esi ve annesi arasinda biseyler var.... esi mesaj atmis annesine senden hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diye
artı anneside her seferinde (artık arabalarda gece yarısı ne konuşuyorsa)
münazara için görüşüyor.

Roman okur gibi okudum topiği.. nefes nefese.. maalesef ki bu yasanan(umarım yalandır) kıyametin habercisi... böyle olaylar daha da artacak maalesef neyse bu farklı bi boyutta kardeşim sen neden bu kadar saf ayağına yatıyosun ben kendime saf derim ama bu başka bişey ya saflık bile denemez!!! Çık televizyonlara eminsen anlat sana ev de bulunur maaşta bağlanır sen bile bile nasıl aynı yatakta yatabiliyorsun ya... annem annem diyosun anladıkta bu işin annesi amcası halası dayısı yok.. yapacak olan içinde olan her türlü yapar ne annen suçsuz ne de eşin... ikiside berbat insanlar... midem bulandı şahsen korktum...

lütfen incitmeden yorum yapın ve kesinlikle fake değil hepsi doğru saflik derken caresizim ben çaresiz kesinlikle annemde suç bulmuyorum bunları ben yasiyorum sadece sizinle paylaşmak istedim evet 4. çocuğu istedim ama bunları mesajları okumadan önceydi ve yine beni anlamadığımız için bazılarıniz ve diğer anlayan arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim hepinizden Mune yorumlara kapatabilirmsn bide son olarak senin düşüncelerini gormk isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…