- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.945
- 1.123
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Tam bir üstünüzdeki yorumda aynı konu sahibini destekleyen sizin dediğiniz düşünceler var. Erkek heyecan arıyor olabilir minvalinde... Durum o kadar absürt ki ama hala erkek neyse ama anne diyenler var o daha da absürtŞaka olsun bu konu. İnşallah bizi trollemeye gelen bir üyesindir. Böyle insanların hala var olduğunu bilmek beni çok üzüyor, Kadınlar Kulübü olmadan dünyayı kendi çevremden ibaret sanıyormuşum meğer.
Kocan ANNENE ilgi duyduğunu söylüyor.
Annenin de bu ilgiye karşılık verdiğinden şüpheleniyorsun.
Sanki annen değil de aldatıldığın herhangi bir kadınmış gibi annenle gayet normal bir şekilde kendini kıyaslıyorsun, "Evet annen senden daha genç duruyor ondan yapmış olabilir kocan" desek bu patolojik duruma hak vereceksin neredeyse.
Kocanda suç görmüyor, sanki annen onu kışkırtmış gibi davranıyorsun. ANNEN yahu ANNEN. Hırsızın hiç mi suçu yok? Ah tabi, erkekler şeylerinin doğrultusuna giden canlılar, düşünmüyorlar. Erkek dediğini ayartmayacaksın di mi şekerim?
Araları tam okumadım muhtemelen boşan diyenlere "Param yok, çocuklarımla sokakta kalırım" falan gibi cevaplar vermişsindir.
Ne bekliyorsun buradakilerden? Ailecek sağlıklı değilsiniz siz ve ne yalan söyleyeyim düzelme ihtimaliniz de yok. Başka bir kadının başına gelse çıldırıp katatoniye gireceği olayları nasıl bu kadar normalmiş gibi karşılayabiliyorsunuz inanılmaz. Sökülmüş bir ilmek gibisiniz, birisi başlatmış gerisi gelmiş. Çocuklarınıza üzülüyorum sadece çünkü onları da bu girdabın içine çekeceksiniz. Tıpkı annenin seni çektiği gibi.
yuh.anneye bak.Ben konuya sasirmadim arkadaslar bizzat annemin komsusu vardi iki cocuklu esi annesiyle kacmisti bisaninca annesiyle evlenmisti kadinin derdini anlatirkenki yuz ifadesi halen gozumun onunde
Evet anladığın gibi. Konu sahibinin esi ve annesi arasinda biseyler var.... esi mesaj atmis annesine senden hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diyeYooo yoo yoo bu konu anladigim gibi degil dimi dumur oldum suan resmen
Olan bitenin sayfasini soyleyin gozlerim yuvalarindan firlicak yoksa
Canim nette cok uyguna dinleme cihazlari var hemen al bitane tak arabaya madem arabayla cikiyolar gorunmeyen biyere takarsin dinlersin ne konusuyolar ona gorede yolunu cizersinlütfen anlayın beni caresizim kafam aklım durdu
artı anneside her seferinde (artık arabalarda gece yarısı ne konuşuyorsa)Evet anladığın gibi. Konu sahibinin esi ve annesi arasinda biseyler var.... esi mesaj atmis annesine senden hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diye
Ay bi dakika orayı kaçırdım. Arabada ki konuşuyorlarmış?artı anneside her seferinde (artık arabalarda gece yarısı ne konuşuyorsa)
münazara için görüşüyor.
Evet anladığın gibi. Konu sahibinin esi ve annesi arasinda biseyler var.... esi mesaj atmis annesine senden hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diye
işte araba sohpetleri .......Ay bi dakika orayı kaçırdım. Arabada ki konuşuyorlarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?