- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
emin misiniz?Niye oyle düşündünüz, daha önce acilan konuda da anne esi tersledigi yazıyor ve evde söylesin diyor cikmak istemiyor. Anneside bisey hissetse cikmaz mi rahatca, adam tehtid ediyor gibi geldi. Konu sahibi hep caresizim diyor döndüm diyor annede belki çaresiz. Ben annenin birşeyi olduğunu düşünmek istemiyorum gerçekten olmsin anne yaa
Banlanacaksam banlanayım tutamayacağım artık kendimi.
Böyle saçma sapan hayatların yaşandığına inanmıyorum.
Bu devirde bir insanın bu kadar salak kalabilmesine de inanmıyorum.
Koca ve anne ilişki yaşıyor ve gidecek yerim yok deyip oturup seyreden , dördüncü çocuğu doğurma peşinde olan bir kadın var bu hikayede.
Bu kadar saçmalık üst üste gelemez.
Daha dün gebelik topiğine yorum yapmışsınız.
Akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum şu an, lütfen daha fazla üremeyin. Böyle bir ortama çocuk getirip durmayın.
Ne kadar abuk sabuk hayatlarınız var yahu!
Birileri söylemeden de ben yazayım, he evet sınanmadığım acıların bilmem nesiyim, kınadığımı yaşamadan ölmem falan
İlk taşı da en temiziniz atsın o vakit
benim büyüttüğüm çocuğun tasası size kalmadi kimseye kalmadi çocukları neden katiyorsunuz yahuSiz bu kafayla normal çocuk büyüttüğünüzü mü sanıyorsunuz??
Amin amin bence de Allah korusun
Niye oyle düşündünüz, daha önce acilan konuda da anne esi tersledigi yazıyor ve evde söylesin diyor cikmak istemiyor. Anneside bisey hissetse cikmaz mi rahatca, adam tehtid ediyor gibi geldi. Konu sahibi hep caresizim diyor döndüm diyor annede belki çaresiz. Ben annenin birşeyi olduğunu düşünmek istemiyorum gerçekten olmsin anne yaa
Almayaydın iyiydi tatlım ❤Kızım annen de eşin de senin ayakta uyutuyo... birbirinden nefret eder gibi gözüken iki aşık deyip bamlanmayı göze alıyorum!!!
lütfen incitmeden yorum yapın ve kesinlikle fake değil hepsi doğru saflik derken caresizim ben çaresiz kesinlikle annemde suç bulmuyorum bunları ben yasiyorum sadece sizinle paylaşmak istedim evet 4. çocuğu istedim ama bunları mesajları okumadan önceydi ve yine beni anlamadığımız için bazılarıniz ve diğer anlayan arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim hepinizden @Mune yorumlara kapatabilirmsn bide son olarak senin düşüncelerini gormk isterim
Kız catlattin beni. Söylesene ne gördünbende teyzecim konuşalım diye mesajgorsem bende birşey sezmem ama başka şeyler yazılı olursa
Yok değilim yani bu mantikta bakınca böyledir diyorum. Ya da oyle olmasını istiyorum bilmiyorum gerçekten farkli bisey düşünmek istemiyorum icim daralıyoremin misiniz?
çok güzel düşünceleriniz çok teşekkür ederim yapacağım bu dediikleriniziKonu sahibi, durum cok ağır bir durum . Sizinde psikolojiniz bozuk olabilir, mantıklı karar alma ve harekete geçme beceriniz sekteye uğramış olabilir. Öncelikle bilin ki bu günler geçip gidecek zamanla ama sizin oturup kendinizle basbasa kalıp bir düşünmeniz lazim. Kimsiniz, nasıl bir hayat istiyorsunuz ? Çocuklarınız için nasıl bir anne olmak istiyorsunuz ? Neleri seviyor, neleri sevmiyorsunuz? Ne yapabilirsiniz ? Çalışma durumunuz, şehir değiştirme durumunuz , dışardan kurslara gidip işbaşı yapma durumunuz, hatta dışardan okul olma durumunuz var mı ? Kimlerle kalıp, kimlerle yolunuzu ayiracaksiniz ? Hepsini detaylıca düşünüp bir karar almalısınız ve sonra da kararlarinizi uygulamalisiniz.
evet bulmuyorum geliyor evet ama eşimin yüzüne bile bakmıyor bugünden sonra değişecek çok şey var hayırlısı olur inşallah sanmayın annem geliyor konuşuyor sohbet ediyor ben sadece simden supheleniyorum hoşlanıyor belkide ama annem de kesinlikle suç yok
Abla napim ya sinirimden kendimi yiyorum şurda kadındaki düşünceye bak ya kim kimi bu devirde ne kadar tehdit edebilir ki??? Kadın neyden bahsediyo ya böyle bişey olamaz... ben gideyim 2 3 saat gezeyim geleyim benim damadımla aramda bişey olmasın... tehdit varsa o anne başka şehire taşınsın o zaman damat nasıl tehdit edecekAlmayaydın iyiydi tatlım ❤
İnan herkesin siniri bozuldu ama işte..Abla napim ya sinirimden kendimi yiyorum şurda kadındaki düşünceye bak ya kim kimi bu devirde ne kadar tehdit edebilir ki??? Kadın neyden bahsediyo ya böyle bişey olamaz... ben gideyim 2 3 saat gezeyim geleyim benim damadımla aramda bişey olmasın... tehdit varsa o anne başka şehire taşınsın o zaman damat nasıl tehdit edecek
bir kadın tek başına nekdr cevaplayabilir herşeyin bir zamanı var elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?