LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Eşiniz istemiyormuş gibi yapıyor. Aslında içten içe ona ilgi duyuyor. Annemiz de farkında. Her gelişinde başbaşa Zanan geçiriyorlar. Adamın içi rahat, Siz sanıyorsunuz nasılsa annesine tepkili! Olduğunu. Annemiz alımlı, hoş kadın. Kurcalamayın fazla..

Duymak istedigi bu cevap herhalde

bende öyle düşünüyorum

Nasıl yani? Bu nasil bir yorum Aman yarabbim.. konu sahibi zaten üzgün ve kafasi karışık

eşim annemin hataları yüzünden işte.iyor ama eşime göre hata
Ben mi anlamıyorum yazdıklarınızı acaba.
Tamam eşinize göre anneniz hatalı, eşiniz annenizi evde istemiyor.
Bu durumda eşinizin annenize ilgisi olduğu kanısı nerden çıkıyor?
Özel görüşmek istemesi belki bu hatalarla ilgilidir, niye asıldığı kanısına vardınız?

Annem 50 esim 42 ben 35 yasindayim
Annem benden daha genc durur.
Bu duruma alissan iyi edersin çünkü benim annemle esimi yanyana görseler cift sanabilirler.
Sizin gereksiz hassasiyet gösterdiğinizi düşünmek istiyorum. Çünkü empati yapinca bana cok sacma geldi.
Dunyada nelere oluyor evet ama o kadar da degildir herhalde

Dogru duzgun anlatin yahu 9 sayfadir insanlar agzinizdan cimbizla laf cekmeye ugrasmis
Dalga geçiyor bence.
Bir insanın iki lafı bir araya getirip sıkıntısını anlatmaktan bu kadar aciz olabileceğine inanmıyorum.
Bir paragraf yorum yapmış biri, verdiği cevap evet .

Dalga geçiyor bence.
Bir insanın iki lafı bir araya getirip sıkıntısını anlatmaktan bu kadar aciz olabileceğine inanmıyorum.
Bir paragraf yorum yapmış biri, verdiği cevap evet .
En sinir oldugum konu acma sekli
Annemle esimin arasinda bir sey oldugundan supheleniyorum de. Sanki reel hayattayiz kimse kimseyi tanimiyor nasil olsa.
Oturup net sekilde anlatmazsan insanlar nasil yardimci olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…