- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Yani orasını biz bilemeyiz canım.Anlatmadığın şeyler var belliki.Annenle konuş böyle bi şüphen varsa.bende teyzecim konuşalım diye mesajgorsem bende birşey sezmem ama başka şeyler yazılı olursa
Duymak istedigi bu cevap herhaldeEşiniz istemiyormuş gibi yapıyor. Aslında içten içe ona ilgi duyuyor. Annemiz de farkında. Her gelişinde başbaşa Zanan geçiriyorlar. Adamın içi rahat, Siz sanıyorsunuz nasılsa annesine tepkili! Olduğunu. Annemiz alımlı, hoş kadın. Kurcalamayın fazla..
bende öyle düşünüyorumEşiniz istemiyormuş gibi yapıyor. Aslında içten içe ona ilgi duyuyor. Annemiz de farkında. Her gelişinde başbaşa Zanan geçiriyorlar. Adamın içi rahat, Siz sanıyorsunuz nasılsa annesine tepkili! Olduğunu. Annemiz alımlı, hoş kadın. Kurcalamayın fazla..
Nasıl yani? Bu nasil bir yorum Aman yarabbim.. konu sahibi zaten üzgün ve kafasi karışıkEşiniz istemiyormuş gibi yapıyor. Aslında içten içe ona ilgi duyuyor. Annemiz de farkında. Her gelişinde başbaşa Zanan geçiriyorlar. Adamın içi rahat, Siz sanıyorsunuz nasılsa annesine tepkili! Olduğunu. Annemiz alımlı, hoş kadın. Kurcalamayın fazla..
Bu ne demek çok büyük bir itham açık açık yaz olasılıklar üzerine bi yere varamazsınbende teyzecim konuşalım diye mesajgorsem bende birşey sezmem ama başka şeyler yazılı olursa
Ben mi anlamıyorum yazdıklarınızı acaba.eşim annemin hataları yüzünden işte.iyor ama eşime göre hata
doğrusunu demişNasıl yani? Bu nasil bir yorum Aman yarabbim.. konu sahibi zaten üzgün ve kafasi karışık
Ya siz ciddi misiniz? O zaman takip edin.bende öyle düşünüyorum
Neeeeeeeeeeey !!!!!!doğrusunu demiş
Annem 50 esim 42 ben 35 yasindayimIYI AKSAMLAR Arkadaşlar lütfen bu konuya öncelik konularımı karıştırmayın sadece çok doluyum ve sizden başka anlatacak kimsem yok.
annem 42 yaşında eşim 35 bende 27 yaşındayim ama annem benden bile genç durur yani neyse esas konum ve içimi kemiren konu şu annem. le eşimin arası iyi degil baya bozuk eşim annemi istemiyor evet annemin hayatında çok hatasi oldu ama ne yaparsam yapayım ondan kopamiyorum yine muhtacim anneme onun sevgisine annem son 3 tur bize geldiğinde eşim onunla özel olarak konus mak istiyor sebebini sordugumda istemiyorum gelmesin huzurum kaçıyor diyor bende nolur kırma diyorum yok kırmam kovmam ama konuşmam lazim diyor ee bendr geleyim diyorum senin ne işin var diyor 1 değil 2 değil 3 tur aynı anneme diyince annemin suratı asiliyor ne diyosa burda desin diyor yok diyorum yanlız diyecekmiş diyorum ama ne yaptığını cozemedim şuan disardalar annemle eşim ne yapıyolar ne konuşuyorlar bilmiyorum kafamda deli sorular ama lütfen düzgün yorumlar bekliyorum hanımlar kendinizi yerime koyun nolur eşim ne yapmaya çalışıyor istemiyor ama neden gelemesin diyor annemin hatası ne olursa OLSUN annem o benim
Evet buymus dogru söylüyor dedi. Aklima mukayyet olamiyorum. Konu sahibine yardimci olmak isterim bende.Duymak istedigi bu cevap herhalde
Dalga geçiyor bence.Dogru duzgun anlatin yahu 9 sayfadir insanlar agzinizdan cimbizla laf cekmeye ugrasmis
Böyle şüpheyle yaşanmaz ikisiyle aynı anda yüzleşbende öyle düşünüyorum
IYI AKSAMLAR Arkadaşlar lütfen bu konuya öncelik konularımı karıştırmayın sadece çok doluyum ve sizden başka anlatacak kimsem yok.
annem 42 yaşında eşim 35 bende 27 yaşındayim ama annem benden bile genç durur yani neyse esas konum ve içimi kemiren konu şu annem. le eşimin arası iyi degil baya bozuk eşim annemi istemiyor evet annemin hayatında çok hatasi oldu ama ne yaparsam yapayım ondan kopamiyorum yine muhtacim anneme onun sevgisine annem son 3 tur bize geldiğinde eşim onunla özel olarak konus mak istiyor sebebini sordugumda istemiyorum gelmesin huzurum kaçıyor diyor bende nolur kırma diyorum yok kırmam kovmam ama konuşmam lazim diyor ee bendr geleyim diyorum senin ne işin var diyor 1 değil 2 değil 3 tur aynı anneme diyince annemin suratı asiliyor ne diyosa burda desin diyor yok diyorum yanlız diyecekmiş diyorum ama ne yaptığını cozemedim şuan disardalar annemle eşim ne yapıyolar ne konuşuyorlar bilmiyorum kafamda deli sorular ama lütfen düzgün yorumlar bekliyorum hanımlar kendinizi yerime koyun nolur eşim ne yapmaya çalışıyor istemiyor ama neden gelemesin diyor annemin hatası ne olursa OLSUN annem o benim
En sinir oldugum konu acma sekliDalga geçiyor bence.
Bir insanın iki lafı bir araya getirip sıkıntısını anlatmaktan bu kadar aciz olabileceğine inanmıyorum.
Bir paragraf yorum yapmış biri, verdiği cevap evet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?