- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Taksi tutaraba ile cikiyolar
bu yazdigindan sonra farkli bir boyut aliyor olay.esin acikca annene hos olmayan seyler yazmus.ne kadar cirkin mide bulandirici.malesef annene kondurmak istemiyorsun ama annen de cok masum durmuyor.insallah oyle degildir ama niyr buna tepki vermiyor ,niye sana soylemiyor ya da niye yalniz esinle bulusuyor.ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
bu yazdigindan sonra farkli bir boyut aliyor olay.esin acikca annene hos olmayan seyler yazmus.ne kadar cirkin mide bulandirici.malesef annene kondurmak istemiyorsun ama annen de cok masum durmuyor.insallah oyle degildir ama niyr buna tepki vermiyor ,niye sana soylemiyor ya da niye yalniz esinle bulusuyor.
Aynı soruyu bende sormak isterim konu sahibinePeki bunca şeye rağmen neden 4. çocuk için uğraşıyorsunuz ?
Yazık değil mi bu çocuklara, böyle iğrenç bi babanın evlatları olacaklar.
Evliliğe devam mı edeceksiniz?hakaret etmiş ve kendine gel aklını başına al tövbe falan baya ağır konuşmuş annem
Ben göremedim eski konularda nerdeki o konuBen böyle bir konuyu daha önce okuduğuma eminim. Şu son baş başa çıkmaları hariç.
Onu hatırlamıyorum kimindi ama okudum yani. Orda da anne kızıyordu kızının eşine nasıl dersin böyle bir şey diye.Ben göremedim eski konularda nerdeki o konu
Ne zaman gördünüz bu mesajları?gittim bu evden hemde dönmeyecektim ama sahip çıkanın olmadı kendimi burda buldum
Seni gebelik topiklerinden tanıyorum ağzım açık kaldı .
Bence sen şu 4. Çocuğu bir kere düşün .
“Nşallah sadece günahlarını alıyorsundur .
tabiki vazgeçtim kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum çok şükür olmadi iyikide olmamış her ser de bir hayır vardiriAh kuzum benim bendeH E gibi hamilelik topiginden tanıyorum arkadasi. Üstüne gitmeyin belki yeni ogrendi olanlari zaten vazgeçmiştir bebek işinden.
Ben de böyle bir konu hatırlıyorum ama,ne zaman,nerede okuduğumu bilemiyorum şimdi.Konu gerçekse şayet akla ziyan şeylerin yaşandığı bu dünyada insanlar iğrençlikte sınır tanımıyor.Allah akıl fikir ve ahlak,erdem nasip etsin bunlara.Konu sahibinede yardım etsin inşallah diyorum.Ben böyle bir konuyu daha önce okuduğuma eminim. Şu son baş başa çıkmaları hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?