LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

bu yazdigindan sonra farkli bir boyut aliyor olay.esin acikca annene hos olmayan seyler yazmus.ne kadar cirkin mide bulandirici.malesef annene kondurmak istemiyorsun ama annen de cok masum durmuyor.insallah oyle degildir ama niyr buna tepki vermiyor ,niye sana soylemiyor ya da niye yalniz esinle bulusuyor.

Anne rahatsiz olduysa neden esiyle basbasa evden çıkıyor bu bir soru isareti. Anne gercekten rahatsiz olmus olsa ağır konuşmuşsa da kızının evine bir süre gelmez. Hatta hic gelmez adim atmaz disarida kiziyla görüşür
Konu sahibinin bilmedigi seyler var bence mesrla gizli telefon konuşmaları

Anneniz de dışarı çıkmaya razı olduğuna göre ya eşiniz annenizi bişey ile tehdit edip onu kullanıyor, yada anneniz de size çok büyük bi kazık atıyor. Yahut ağız birliği yapmışlar sırf siz uyanmayın diye ikisi de birbirinden nefret ediyormuş gibi davranıyor.

Hepsi bi yana mesaj olayının üzerine eşinizin annenizle başbaşa dışarı çıkmasına müsade edecek kadar mı safsın be arkadaşım !!!

Seni gebelik topiklerinden tanıyorum ağzım açık kaldı .
Bence sen şu 4. Çocuğu bir kere daha düşün .

“Nşallah sadece günahlarını alıyorsundur .

Son düzenleme:
Konu sadece bana mı saçma geldi, esin attığı mesaja yaptigi açıklama sizin buna inanmanız, annenin o mesajdan sonra eşinizle basbasa dışarı çıkması, sizin buna müsade etmeniz falan, yok cidden saçma

Oha dördüncü çocuk için uğraşılınca biz de musmutlu huzurlu aile tablosu sanıyoruz bu okuduklarım gerçek mi miden alt üst oldu bu nedir ya o nasıl anne o nasıl eş ikisinin de masum olduğuna inanmıyorum çıkıp gittiler başbaşa konuşmak için ve sen öyle baktın arkalarından yuhhh

Ah kuzum benim bende H E gibi hamilelik topiginden tanıyorum arkadasi. Üstüne gitmeyin belki yeni ogrendi olanlari zaten vazgeçmiştir bebek işinden.
tabiki vazgeçtim kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum çok şükür olmadi iyikide olmamış her ser de bir hayır vardiri

Ben böyle bir konuyu daha önce okuduğuma eminim. Şu son baş başa çıkmaları hariç.
Ben de böyle bir konu hatırlıyorum ama,ne zaman,nerede okuduğumu bilemiyorum şimdi.Konu gerçekse şayet akla ziyan şeylerin yaşandığı bu dünyada insanlar iğrençlikte sınır tanımıyor.Allah akıl fikir ve ahlak,erdem nasip etsin bunlara.Konu sahibinede yardım etsin inşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…