- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
bildiğim tek şey ne olursa OLSUN ama ne olursa OLSUN böyle yazilmazÖyle şey yazılır mı ya tövbe çocuk mu kandırıyor eşiniz
gittim bu evden hemde dönmeyecektim ama sahip çıkanın olmadı kendimi burda buldumYa madem öyle en baştan beri neden yazmadın bu bildiklerini?
Çok saf gördü bu KK çok mazlum cidden safiane kadın gördü ama bu mesajlara rağmen sen hala o evdeysen.
Tabiki yazılamazbildiğim tek şey ne olursa OLSUN ama ne olursa OLSUN böyle yazilmaz
Ya madem öyle en baştan beri neden yazmadın bu bildiklerini?
Çok saf gördü bu KK çok mazlum cidden safiane kadın gördü ama bu mesajlara rağmen sen hala o evdeysen.
Bu durumda annenizin bir açıklaması olmadı mı?annemin telefonunddan
hakaret etmiş ve kendine gel aklını başına al tövbe falan baya ağır konuşmuş annemAnnen ne cevap yazmış peki bu mesajlara?
bence saf ayağına yatıyorsun, buraya her giren kadın akıllıdır benceBEN ÇOK SAF BIRIYIM NE DESE INANACAGIMI BILIYOR o yüzden
çaresizlik olabilirmibence saf ayağına yatıyorsun, buraya her giren kadın akıllıdır bence
Peki esin bunun üstüne cevap yazmis mi?hakaret etmiş ve kendine gel aklını başına al tövbe falan baya ağır konuşmuş annem
Nasıl yapıyorsa yapsın gidiyor mu gönderiyor mu yapsın birşeyler. AP açık ortada bunlar birlikte. İzahi yok. Dahasına inanan saftır gözümde.Peki nereye gidecek? Annesinin evine gidemiycekse . Simdi o da var..adami göndermesi daha dogru sanki.
ne hatası olmuş ki annenin anlatıvereşim annemin hataları yüzünden işte.iyor ama eşime göre hata
Baba nerede ben onuda sordum ama cok korkunc bir durum.Nasıl yapıyorsa yapsın gidiyor mu gönderiyor mu yapsın birşeyler. AP açık ortada bunlar birlikte. İzahi yok. Dahasına inanan saftır gözümde.
Eşine bir ton dayak atmak lazım diye düşünüyorum ama işin aslını tam öğrençaresizlik olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?