- 9 Eylül 2018
- 71
- 36
- 88
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Evet ben de az önce hesapladım sanırım öyle olmuşPardon anneniz size 14 yasindami hamile kalmis
Eskiler öyleydiPardon anneniz size 14 yasindami hamile kalmis
Canım konu çok hassas bence onun için yazamıyorDalga geçiyor bence.
Bir insanın iki lafı bir araya getirip sıkıntısını anlatmaktan bu kadar aciz olabileceğine inanmıyorum.
Bir paragraf yorum yapmış biri, verdiği cevap evet .
Ne kadar dısarda kalıyorlar nereye gidiyorlar geldiklerinde nasıllar
Yani kötü düşünmeyeyim diyorum hani belki annenizin borcu derdi falanmı var yardım ediyor eşiniz ne bileyim
bende öyle düşünüyorum
O zaman yine ciktiklarinda sende gizliden takip et canim neler oluyor daha iyi anlarsineşimden şüpheleniyorum ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Nerden öğrendin nerde gördün.ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
araba ile cikiyolarO zaman yine ciktiklarinda sende gizliden takip et canim neler oluyor daha iyi anlarsin
ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
annemin telefonunddanNerden öğrendin nerde gördün.
ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE
Peki annen sana birşey söylemedimiannemin telefonunddan
söylemek istemezdim ama busekildeohaaaaaaaaaaaa
Annen ne cevap yazmış peki bu mesajlara?söylemek istemezdim ama busekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?