LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Konu sahibi ne mesajı gördün soylermisin?? insan bu hayatta onuru icin yaşar şerefi için ölür. Ya da vatanı icin. Vatan da namustur zaten bilirsin. Lutfen bize biseler soyle ve seni ferahlatacak birseyler soyleyebilelim??????????

Konu sahibinin agzindan cimbizla laf aliyoruz yani.

..
.....Esinin telefonunda yazismalar yakalamis.......

Neyse ki bunu anladik.
Ara sayfalarda yazmis.

Ne kadar dısarda kalıyorlar nereye gidiyorlar geldiklerinde nasıllar
Yani kötü düşünmeyeyim diyorum hani belki annenizin borcu derdi falanmı var yardım ediyor eşiniz ne bileyim

bende öyle düşünüyorum

Bak bu soruların hiç birine net cevap vermemişsin.
Asıl sorunlu bence sensiz kusura bakma.

Duymak istediğin evet eşin çatır çutur annenle.

Bumu?

Annem çok alımlı kocam da genç yaşta. Eeee? Sen burada bile (konu fake değilse şayet) sorulanlara adam akıllı cevap yazamıyorsun. Normal hayatta hesap soramaman dişli olmaman çok normal. Sinirlerim tepeme geldi ya yani sorulan sorulara haaa evet bende öyle düşünüyorum diyorsun net istenilen cevap yok.

ESIM ANNEME GÜYA BURDAN BIZDEN UZAKLASTIRMAK ICIN SENDEN HOSLANIYORUM ILGI DUYUYORUM VE DAHA GÖR ÇOK KELIMELER YAZILMIS ESIM TARAFINDAN BEN BUNLARI TESADUFEN OGRENIYORUM OGRENINCE TABIKIHESAP SORDUM AMA ESIM BANA SIRF BÜZE GELMESN UZAK DRSN DIYE YAZDIM BAŞKA CAREM KALAMDI DEDI USTUNEDE BUNLAR YASANINCA ISTE

Nerden öğrendin nerde gördün.

ohaaaaaaaaaaaa

Belki anneni biriyle görmüştür senin de duymanı istemeyip anneni bu konuda uyarmak istemiş olabilir gibi hissettim

Ya madem öyle en baştan beri neden yazmadın bu bildiklerini?

Çok saf gördü bu KK çok mazlum cidden safiane kadın gördü ama bu mesajlara rağmen sen hala o evdeysen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…