benim derdim koca bulmak değil lütfen biraz saygılı olunBen de nişanlım da ailelerimize destek oluyoruz; diyebilirim ki ikimiz de maaşlarımızın yarısını ailelerimize veriyoruz. İkimizin de öğrenci kardeşlerimiz, sıkıntıda ailelerimiz var. Evlendikten sonra da ihtiyaç kalmayana kadar böyle devam edecek bu; bunu ikimiz de biliyoruz ve böyle bir şeyin konusu bile olmaz, olamaz. Nişanlım bugün bana "Bundan sonra ben destek olmuyorum, sen de olma" dese o iş biter, arkama bakmam.
Erkek arkadaşınız da muhtemelen ailesine sırt dönmeyecektir. Bu mesele sizin için önemliyse ayrılın. Ailesinin ihtiyacı olmayan öğretmenler ya da başka koca adayları vardır elbette.
ben de öyle düşündüğüm için canım sıkılıyo ailesiyle analaşamazsam gözüme batabilir..şimdi paragöz biri gibi algılandım..ama paragöz olsaydım bu işe baştan evet demezdim..Eğer ailesini severseniz, onlarda sizi sever ve ilgi gösterirlerse muhtemelen gözünüze batmaz hatta yardim etmeyi seven bir insansaniz siz de maasinizdan onlara destek olabilirsiniz ama tam tersi bir durum olur da kayinvalideniz yada kardesleriyle anlasamazssaniz hepsi gözünüze batar sorun olur.
Yok yok ben öyle demek istemedim, haklısınız. "Koca peşindesiniz" anlamında yazmadım, ciddi düşündüğünüz biri anlamında kullandım. Yanlış anlaşılabilir olmuş, af edersiniz.benim derdim koca bulmak değil lütfen biraz saygılı olun
önemli deil ben zaten bunun vicdani yükünü taşıyorum..bugüne kadar tek bi kişiyle ilişkim olmadı hep ilk ve son olsun niyetindeydim...bu işede ciddi başladım ama şimdi etraftan duyulan şeyler konuştuğum herkesin olumsuz şeyler söylemesi benimde çok kafamı karıştırdı..ben de zor bi dönemden geçiyorumYok yok ben öyle demek istemedim, haklısınız. "Koca peşindesiniz" anlamında yazmadım, ciddi düşündüğünüz biri anlamında kullandım. Yanlış anlaşılabilir olmuş, af edersiniz.
ben de öyle düşündüğüm için canım sıkılıyo ailesiyle analaşamazsam gözüme batabilir..şimdi paragöz biri gibi algılandım..ama paragöz olsaydım bu işe baştan evet demezdim..
anladım tam olarak benim korkum da bu ilerde başka sorunlar yaşayınca bunların daha çok sinirimi bozması..aslında ona güveniyorum sonuçta ben de onun ailesi olucam bana da değer verecektir diyorum..ama mesele evlilik olunca kırk tane tilki dolaşıyo insanın beyninde..Yok ben asla paragöz biri olduğunuzu düşünmedim zaten, ben de benzer problemler yaşiyorum şu an. Evliyim ve evlenirken benimde gözüme batmamisti ama esimin ailesiyle baska problemler yasayinca bunlarda beni rahatsiz etti.
anladım tam olarak benim korkum da bu ilerde başka sorunlar yaşayınca bunların daha çok sinirimi bozması..aslında ona güveniyorum sonuçta ben de onun ailesi olucam bana da değer verecektir diyorum..ama mesele evlilik olunca kırk tane tilki dolaşıyo insanın beyninde..
gerçekten çok üzüldüm Rabbim inşallah aranızdaki sorunları çözmenizi sağlar bir an önce...evet insanlar sınanmadıkları durum hakkında çok kolay yorum yapıp eleştirebiliyolar..ama bende iş ciddileşip sorun olmadan bunu kafamada netleştirmek istiyorum..sonuçta emin olmadığım bi yolda adım atmak istemiyorum.Tabiki sana da değer verecektir ama önceliği onlar olacaktir aslinda bu kötü birsey değil çünkü annesine değer vermeyen adam karisina da değer vermez fakat dengeyi iyi kurmak gerekir. Benim esimin ailesi ne düğüne ne de evime bir kurusluk katkisi olmadi üstüne birde onlarin borçlarini ödedik ama bunlarin hicbiri beni rahatsiz etmedi ta ki ailesinin bana karsi ilgisiz saygisiz davranislarini gorene kadar, şu an mesela hakkimi helal etmiyorum, o hale geldik yani. Hatta bende bir konu açmiştim beni de eleştirenler oldu kimse şunu yapmak zorunda değil bunu yapmak zorunda diye, insanlar neyi anlamak istiyorlarsa onu anliyorlar. Biz muhtemelen boşanicaz, iyi gitmiyor malesef.
ben de zaten uzun süredir bi karamsarlık içindeyim ve aynı sizin söylediklerinizi düşünüyorum..hani abisi de var oda öğretmen ama o kendi hayatında..ama evlendikten sonra bu kredi borcu birlikte ödenecek diyor..üniversite okuyan kardeşlerim okulu bitirince hep birlikte paylaşacaz bu yükü diyo..ama genelde etraftan gördüğüm bi kardeş çok daha ön planda oluyo diğerleri olaya pek dahil olmuyo onun görevi gibi görülüyo..yanlış mı düşünyüromAilesine yardim edebilir ama ev almasi buraz garip geldi bana sonucta ogretmenin aldigi maas belli.kardeslerini okutmaya yardim edebilir ama tamamen ustlenmesi cok yalnis babasi hayatta sonucta.suz evlendiginizde bu borclarla ne zaman ev bark sahibi olacaksınız sizin cocuklariniz ne olucak.ve siz de calisan bayansiniz bu borclari oderken sizin kiymetiniz bilinecek mi yoksa enayi yerini mi konacaksiniz.su durumda gorunen o ki maddi anlamda sikintili bi evlilik sizi bekliyor.bazen sevgi aşk bazi şeylere yetmiyor.ben de 9 yillik evliyim kendi tecrubelerimden dolayi boyle konuşuyorum. Kari koca arasindaki problemleri halletmek kolay oluyor da 3.sahislarin yukunu cekmek zor oluyor.biraz karamsar oldu ama
Aynen oyle bazi ailelerde yuk bi kardesin ustune biniyor.ben de zaten uzun süredir bi karamsarlık içindeyim ve aynı sizin söylediklerinizi düşünüyorum..hani abisi de var oda öğretmen ama o kendi hayatında..ama evlendikten sonra bu kredi borcu birlikte ödenecek diyor..üniversite okuyan kardeşlerim okulu bitirince hep birlikte paylaşacaz bu yükü diyo..ama genelde etraftan gördüğüm bi kardeş çok daha ön planda oluyo diğerleri olaya pek dahil olmuyo onun görevi gibi görülüyo..yanlış mı düşünyürom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?