Lütfen bi bakarmısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leynaraa61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
82
49
3
Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik :D :D :D odaları falan olsun hani :D :D . Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim

Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik :KK70: :KK70: :KK70: odaları falan olsun hani :KK70: :KK70: . Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim
eşi çocukları ve kendisi gelecekmiş

Ayyy nasil bir uslup nasil bir emrivaki yaaa. Millete iyi genislik tanimissiniz.

Sizde bosa bol gulucuk atmayin konuyu ciddiye alamiyorum.
genişlik nasıl tanımışım anlamadım daha 3 kere konuştum kendisiyle bu zamana kadar ve hiç yüz yüze gelmedik. Bu kadar konusacak hiç bir yakınlığımızda yok bende ona kızıyorum. Gülmek suçmu anlamıyorum yani güzelce yazabilirsiniz.

Ayrica telefonda dpgum yapacagim o ara bize uygun degil zor olur benim icin diyemediniz mi ?

Eniste eve gelsin de anlarsiniz o zaman lohusalikta baska erkekler de olunca nasil zulum oluyor.

Benim abim bile 4 ay sonra evime geldi ve kalmadi da. Ben zaten aylarca süt sagdim surekli memeler açık gezdim.

Eşiniz ne diyor bu duruma?
ben eşime üstü kapalı söyledim yazın kimseyi çağırmak yok kimseyede gitmek yok bak diye :) eşimde saçmalama küçücük çocukla uğraşcan kimseyi misafir edemeyiz zaten planlarımız var dedi kırmadan nasıl reddedebilirim. Bide çok tanımıyorum hani. Direk eşimemi bıraksam olmaz deme işini

genişlik nasıl tanımışım anlamadım daha 3 kere konuştum kendisiyle bu zamana kadar ve hiç yüz yüze gelmedik. Bu kadar konusacak hiç bir yakınlığımızda yok bende ona kızıyorum. Gülmek suçmu anlamıyorum yani güzelce yazabilirsiniz.
Hayir kizma sebebim gerçekten gulecek bir durum yok. Mevzu o kadar sinir bozucu ki yaşayınca hak vereceksiniz

ben eşime üstü kapalı söyledim yazın kimseyi çağırmak yok kimseyede gitmek yok bak diye :) eşimde saçmalama küçücük çocukla uğraşcan kimseyi misafir edemeyiz zaten planlarımız var dedi kırmadan nasıl reddedebilirim. Bide çok tanımıyorum hani. Direk eşimemi bıraksam olmaz deme işini
Esiniz böyle anlattığıniz gibi düşünüyorsa o cevaplasin o zaman.

Ayrica telefonda dpgum yapacagim o ara bize uygun degil zor olur benim icin diyemediniz mi ?

Eniste eve gelsin de anlarsiniz o zaman lohusalikta baska erkekler de olunca nasil zulum oluyor.

Benim abim bile 4 ay sonra evime geldi ve kalmadi da. Ben zaten aylarca süt sagdim surekli memeler açık gezdim.
Ben zaten lohusalık geçirdim kızımda bu benim 2. evliliğim :) arkadaşım bana bu kadar tepki yapmasan :) kırkım çıkmasına denk getirirler izin versem :) bende onu diyorum doğum zamanını bildiği halde kendiside 3 çocuk doğurduğu halde kendisi anlayamıyor :/

Eşiniz başta olmak üzere fazla taviz vermişsiniz. Durumu anlatın. Ben lohusa iken eşimle tek kalmak istedim mesela.

Hayir kizma sebebim gerçekten gulecek bir durum yok. Mevzu o kadar sinir bozucu ki yaşayınca hak vereceksiniz
bende sinirden gülüyorum :) gerçekten ben doğum yapana gitmem gitsem bile kırkı çıkar 1 saat en falza oturur kalkarım :) tatil düşünmek nedir ya

Eşiniz başta olmak üzere fazla taviz vermişsiniz. Durumu anlatın. Ben lohusa iken eşimle tek kalmak istedim mesela.
taviz vermedim kendisiyle hiç yüz yüze gelmedim ben :) 3 kere telefonda konuştum 5 dakkka oda sonuncu 10 dakkayı buldu kendisi söyledi hiç bir yakınlık olmadığı halde. Eşime söylesem açık açık direk reddeder onları ondan yanada sıkıntım yok :) hak verir ama kırmadan nasıl yanlış olduğunu anlatabilirim :)

Ben zaten lohusalık geçirdim kızımda bu benim 2. evliliğim :) arkadaşım bana bu kadar tepki yapmasan :) kırkım çıkmasına denk getirirler izin versem :) bende onu diyorum doğum zamanını bildiği halde kendiside 3 çocuk doğurduğu halde kendisi anlayamıyor :/
Tamam ya sen biliyorsan madem biz kimiz ki.

taviz vermedim kendisiyle hiç yüz yüze gelmedim ben :) 3 kere telefonda konuştum 5 dakkka oda sonuncu 10 dakkayı buldu kendisi söyledi hiç bir yakınlık olmadığı halde. Eşime söylesem açık açık direk reddeder onları ondan yanada sıkıntım yok :) hak verir ama kırmadan nasıl yanlış olduğunu anlatabilirim :)
Valla böyle düşüncesiz insanlar kırılırsa kırılsın. Sonra siz üzülürsünüz. Bu kadar düşünmeyin.

Açık açık söyleyin bence ev küçük, yeni doğum yapmış olacağım ve biz de tatile gideceğiz başbaşa diyin.

Sizden çok eşinizin bunları söyleme görevi var.
o zaman o söylesin ben hiç uğraşmayım ya. huylarınıda bilmiyorum hani zor bi hamilelik geçiriyorum tartışıpta kimseyle uğraşcak halimde yok :) haklısınız teşekkür ederim

Tamam ya sen biliyorsan madem biz kimiz ki.
:D :D yaaa :D gerçekten anlamıyormusunuz . diyorumki lohusalık zor biliyorum yeni doğan bebekle kimseyle uğraşamam erkek le aynı evdede rahatta edemem zaten farkındayım ki istemiyorum :) ama bunu onun kendisi düşünmüyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X