- 9 Mayıs 2022
- 82
- 49
- 3
- Konu Sahibi leynaraa61
haklısınız valla :)Valla böyle düşüncesiz insanlar kırılırsa kırılsın. Sonra siz üzülürsünüz. Bu kadar düşünmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız valla :)Valla böyle düşüncesiz insanlar kırılırsa kırılsın. Sonra siz üzülürsünüz. Bu kadar düşünmeyin.
çok teşekkür ederim <3Aynen öyle. Şimdiden güzel bir doğum diliyorum![]()
Bence sen aradan çık hic karisma. Kocan akıllı adam birak o halletsin. Yok annesiyle küs şu bu karistirma. Bunlar da kusmeyi hak ediyor demek ki.![]()
yaaa
gerçekten anlamıyormusunuz . diyorumki lohusalık zor biliyorum yeni doğan bebekle kimseyle uğraşamam erkek le aynı evdede rahatta edemem zaten farkındayım ki istemiyorum :) ama bunu onun kendisi düşünmüyor :)
Aynen daha hiç bir samimiyetimiz görüşmüşlüğümüz de yok yani. Ben bişey desem alınacak darılacak belki bilmiyorum huylarını eşim halletsin çook teşekkür ederim :)Bence sen aradan çık hic karisma. Kocan akıllı adam birak o halletsin. Yok annesiyle küs şu bu karistirma. Bunlar da kusmeyi hak ediyor demek ki.
Ya gercekten 3 defa gördüğü insana nasıl rahatlar ya. Hani ne bileyim ben olsam cekinirdim.Aynen daha hiç bir samimiyetimiz görüşmüşlüğümüz de yok yani. Ben bişey desem alınacak darılacak belki bilmiyorum huylarını eşim halletsin çook teşekkür ederim :)
:) :) ben ode çekinirim valla :) gitmemki abimin eşide olsa hele de doğum yapacak olduki kocamla gidicem :/ Hemde tatile .Ya gercekten 3 defa gördüğü insana nasıl rahatlar ya. Hani ne bileyim ben olsam cekinirdim.
Çook teşekkür ederim haklısınız :) bende ilkinde yaşadım bunda yaşamamak için elinden geleni yapcam :) ama işte biz ne kadar uğraşırsakta çevreninde biraz anlayış göstermesi gerek :) oda nerdeeeeeeNeyse saglikla dogurun da gerisi şuan mühim degil. Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadığımdan hassasım bu konulara tepkim size değildi, yeni anne olmuş her kadını koruma içgüdüsellesti bende sanirim.Hayirli olsun
![]()
:) eşime ben konuyu hiç açmadım üstü kapalı sorduydum kimse gelmesin bizde gitmeyelim diye :) ama işten gelicek birazdan açık açık sorucam söylicem napalım diye bakalım ne dicek :) beni yanıltmaz sanırım .Dugunde nikahta felan yuz yuze gelmediniz mi? Hic yuzyuze gelmedik demissiniz de. Yeni evliyim demissiniz ikinci cocugum diyorsunuz ikinci evliliginiz mi? Ayrica kirilirlarsa kirilsinlar aninda tepkinizi verseydiniz keske. Umarim esiniz gercekten dediginiz gibi davranir.
Anında tepki veremedim ya bende ona yanıyorum. Hiç beklemiyodum böyle bir şey diyeceğini :) birden sorunca kaldım öyle allahtan kendi kendine kapadı konuyuda cevap vermek zorunda kalmadımDugunde nikahta felan yuz yuze gelmediniz mi? Hic yuzyuze gelmedik demissiniz de. Yeni evliyim demissiniz ikinci cocugum diyorsunuz ikinci evliliginiz mi? Ayrica kirilirlarsa kirilsinlar aninda tepkinizi verseydiniz keske. Umarim esiniz gercekten dediginiz gibi davranir.
Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik![]()
![]()
odaları falan olsun hani
![]()
. Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim
Tuhaf geldi kendi kendinize nikah kiymaniz. Esiniz ailesiyle arasi acikken nasil boyle bir teklif geldi size yani insan utanir tatile size gelcez demeye.Anında tepki veremedim ya bende ona yanıyorum. Hiç beklemiyodum böyle bir şey diyeceğini :) birden sorunca kaldım öyle allahtan kendi kendine kapadı konuyuda cevap vermek zorunda kalmadım
:) tamam :) net olmak iyidirValla bu kadar dertlenecek bir şey yok. Hemen bugün arıyorsun görümceyi. "Ben bu yaz yeni doğum yapmış olacağım, siz de rahat edemezsiniz biz de rahat edemeyiz. Ben size buradan uygun bir pansiyon bakarım merak etme" diyorsun. Eşin de zaten seninle aynı fikirdeymiş.
:) aynen öyle utanır tabiki ama bunları ben anlayamadım işte. Tuhaf değil aslında kimsem yok benim öyle :) eşimde ailesiyle malum . Annem rahatsızdı çok kızımla gittik :) o kadar yapacak bir şey yok yakının akraban olmayınca :)Tuhaf geldi kendi kendinize nikah kiymaniz. Esiniz ailesiyle arasi acikken nasil boyle bir teklif geldi size yani insan utanir tatile size gelcez demeye.
ya evim çook küçük nasıl idare ediyim :) 3 çocuğu kendisi ve eşi ben yeni doğum yapmış olucam :) benim ayrıyetten bi kızım var :) idare edemem ben eşimde işte olucak bu arada tek başıma nasıl bakıyım fırsat buldukça dinlenmem gerekmiyor mu :)Bi kaç günlükse idare edilir de bir haftalıkta olmaz
valla 2 senedir tatile gidememişler hiç 4 5 gün dşünüyormuşBi kaç günlükse idare edilir de bir haftalıkta olmaz