- 7 Mart 2023
- 63
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi Dertlipande
-
Ne alaka neyin raconuymuş bu? Fazla kurtlar vadisi mi izlemiş ne?Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Miroğlu yasaları askflflgşNe alaka neyin raconuymuş bu? Fazla kurtlar vadisi mi izlemiş ne?
Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Böyle birisi değildi aslında ilk defa bir havalandıBöyle kurallar koyan adamla kesinlikle evlenmezdim
Vayy hırtt!! NoktaMerhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Ben racon kesmem kafa keserim diyecek utanmasa yaMiroğlu yasaları askflflgş
Böyle birisi değildi aslında ilk defa bir havalandı
Ailesine söyledim oğlunuz bana bunları söyledi yine ben nişan atmıyorum düşüneceğim dedim ama ailesi nişan atmamı hiç istemiyorOooo yol yakınken dönün siz bu yoldan. Şimdi böyle yapan evlenince neler yapar bir düşünün.
Ayrıca evlenecek kadar büyüdüyseniz evde yalnız kalacak kadar da büyümüşsünüzdür.
Ben racon kesmem kafa keserim diyecek utanmasa ya
Ailesine söyledim oğlunuz bana bunları söyledi yine ben nişan atmıyorum düşüneceğim dedim ama ailesi nişan atmamı hiç istemiyor
Eee kuzum belli ki bebeleri sorunlu biri sana kakalamaya çalışıyorlardır hiç istemiyorlarsa ayrılmanızı.Ailesine söyledim oğlunuz bana bunları söyledi yine ben nişan atmıyorum düşüneceğim dedim ama ailesi nişan atmamı hiç istemiyor
Geri adım atmadım sana ne oldu böyle biri değildin dedim ailesine oğlunuz delirdi dedim nişanlıma da o bana bir söyledi ben ona iki yani geri adım asla yokŞimdiden ipleri eline almaya başlamış.
Valla kimse kusura bakmasın, o lafı kocam dahi olsa kimseye dedirtmem.
Siz nasıl tepki verdiniz ?
Sakın evlenme.Başta yok canım istediğin gibi gelip gidersin diyen adamlarla bile uğraşmak zor oluyor.İlk başta böyle diyen adamla hiç olmaz.Yada evlen ama sonrasında bunu sorun etme.Sonuçta adam açık açık demiş ve sende kabul etmiş olacaksınMerhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?