Lütfen bir akıl verin

Olmadi eşyalar sahibinden.com gibi vs. Sitelerde satılabilir.Paraniz gitsin ömrünüz gitmesin.

Adam şimdiden böyleyse valla yandın senn.Resmen sizi eşya,mal gibi benimseyip benimsin hatta bizimsin kafasına girmiş sen bilirsin

Kardeşim aynı dert bende de var.Zam gelecek diye a dan Z ye herşey alındı.Dugun salonu tutuldu davetiye basıldı.Ama ben masraf oldu diye atmıyorum nişanı.İcimde birşey var atamıyorum nişanı.
Ben de atamıyorum nişanı çok zor. Şimdi buradaki hanımlardam bana kızanlar olur ayrıl diyenler olmuştu ama iki taraf olarak bi orta yol bulma peşindeyiz o bana tamam dediğin olsun diyor bende ılımlı oluyorum bi şekilde gidiyor gerçekten hiç kolay değil. Allah ağız tadı versin afiyet versin diye dua ediyorum ettiriyorum
Sizde kendinize çok dua edin ettirin

Eğer ki kalbine yatmiyorsa bu kişi ile sonum yok diyorsan evlenme.Dua et Allah im hayirlis ne ise o olsun diye.Cebinden paran gitsin de huzurun olsun.

Erkekler bir garip. Sanki değişiyorlar zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…