- 7 Mart 2023
- 63
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi Dertlipande
-
Öyle bir çocuk değil niye öyle olmuş falan karışmaz o sana dediler ama ailesinden sonra nişanlımla konuşmadım hiç içimden gelmiyor artıkOnlar ne cevap verdi?
Geri adım atmadım sana ne oldu böyle biri değildin dedim ailesine oğlunuz delirdi dedim nişanlıma da o bana bir söyledi ben ona iki yani geri adım asla yok
Maalesef çalışsamda fark etmez çalışmayı düşünüyorum ama onu da kıskanırYerinde olsam bu beye nokta koyardım hayatımda. Siz çalışmıyor musunuz?
Tanıyamıyorum onu bende öyle düşünmeye başladımEee kuzum belli ki bebeleri sorunlu biri sana kakalamaya çalışıyorlardır hiç istemiyorlarsa ayrılmanızı.
Maalesef çalışsamda fark etmez çalışmayı düşünüyorum ama onu da kıskanır
Kesinlikle öyle ama onun ailesi benim ailem bir şans ver diyor ama karşımdaki de kendini haklı görüyorBöyle kurallar koyan adamla kesinlikle evlenmezdim
Erkekler nişandan sonra nasılsa garanti kafaladık gözüyle bakıp gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar. Sizinki de maskeyi erkenden indirmişMerhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Bana namus şeref sözü verse ancak oda aileler hatrına. Böyle kısıtlarsa ailesine de kin besleyeceğim haberi yok ailesine de söyledim o böyle yaparsa ben ister istemez size cephe alırım diyeSakın evlenme.Başta yok canım istediğin gibi gelip gidersin diyen adamlarla bile uğraşmak zor oluyor.İlk başta böyle diyen adamla hiç olmaz.Yada evlen ama sonrasında bunu sorun etme.Sonuçta adam açık açık demiş ve sende kabul etmiş olacaksın
Kesinlikle öyle ama onun ailesi benim ailem bir şans ver diyor ama karşımdaki de kendini haklı görüyor
Aynen öyle beni asla vazgeçmez diye sanıyor çok emin ama görecekErkekler nişandan sonra nasılsa garanti kafaladık gözüyle bakıp gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar. Sizinki de maskeyi erkenden indirmiş
Bunlar büyük problemler.Aileci,kıskanç,sürekli kendini haklı gören nişanlı.Evlenince daha kötü oluyor demeye geldim.Biraz forumda gezerseniz görürsünüz.Maalesef çalışsamda fark etmez çalışmayı düşünüyorum ama onu da kıskanır
Çalışma isteğinden haberi var mı? Hem kıskanç hem kaba Daha baska defolarıda vardır ama şuan o söylediğinden cok çalışma konusu sorun olmalıydı. Tabi benn çalışmak istiyorum diyosanMaalesef çalışsamda fark etmez çalışmayı düşünüyorum ama onu da kıskanır
Eee böyle giderse kendini köle mi yapacaksın? Akıl var mantık var niye kendini mahvedesin?Maalesef çalışsamda fark etmez çalışmayı düşünüyorum ama onu da kıskanır
Benim eski nişanlım da bana neler dedi neler yaptı en sonunda aldı boyunun ölçüsünüAynen öyle beni asla vazgeçmez diye sanıyor çok emin ama görecek
Canımı yakan da o mutlu olurum onunla sandım sakin asil birisi zannettim onuZaten o yüzden evlenme derim. Her ailede deli birileri vardir, önemli olan bu kisinin esin olmamasi. Bu adamdan eş olur kagit üstünde ama sana yoldaş olmaz
Şimdi böyle söylüyorsa evlenince baya sorun olur aranızda, birde ailesinde böyle bir sorun yaşanmıştır illa ki böyle konuşuyor. Ben evlenmeden önce eltimin ailesine sık gitmesi çok sorun olmuş. Evlendiğimde bunun acısını ben çektim. Eşim sorun çıkarıyordu, iki gün dedin üç gün kaldın, yok üç dedin dört gün kaldın hesabı yapıyordu. Ama şimdi sizi annene birakayim tatilde biraz kalın diyor ,ben gitmiyorum
Şimdi böyle söylüyorsa evlenince baya sorun olur aranızda, birde ailesinde böyle bir sorun yaşanmıştır illa ki böyle konuşuyor. Ben evlenmeden önce eltimin ailesine sık gitmesi çok sorun olmuş. Evlendiğimde bunun acısını ben çektim. Eşim sorun çıkarıyordu, iki gün dedin üç gün kaldın, yok üç dedin dört gün kaldın hesabı yapıyordu. Ama şimdi sizi annene birakayim tatilde biraz kalın diyor ,ben gitmiyorum
Kolay değil öncesi olması beni çok yoruyor yıllarımı verdim onaEee böyle giderse kendini köle mi yapacaksın? Akıl var mantık var niye kendini mahvedesin?
Ee birden bire mi değişti bu adam?Kolay değil öncesi olması beni çok yoruyor yıllarımı verdim ona
Ben öğretmenlik okuyorum son senem kpss çalışmam lazım ama atanmam konusında da birşeyler söyledi bir sene de atanamazsan yok iki de de olmazsa falan diye dedim ki olana kadar devam. Destek değil yani sıkıntı oÇalışma isteğinden haberi var mı? Hem kıskanç hem kaba Daha baska defolarıda vardır ama şuan o söylediğinden cok çalışma konusu sorun olmalıydı. Tabi benn çalışmak istiyorum diyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?