Lütfen bir akıl verin

Geri adım atmadım sana ne oldu böyle biri değildin dedim ailesine oğlunuz delirdi dedim nişanlıma da o bana bir söyledi ben ona iki yani geri adım asla yok

O durumda evlenmeyin derim. Siz simdi bunu yutup evlenseniz kendini hakli görüp daha cok böyle seyler önünüze getirecek

Erkekler nişandan sonra nasılsa garanti kafaladık gözüyle bakıp gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar. Sizinki de maskeyi erkenden indirmiş

Bana namus şeref sözü verse ancak oda aileler hatrına. Böyle kısıtlarsa ailesine de kin besleyeceğim haberi yok ailesine de söyledim o böyle yaparsa ben ister istemez size cephe alırım diye

Maalesef çalışsamda fark etmez çalışmayı düşünüyorum ama onu da kıskanır
Çalışma isteğinden haberi var mı? Hem kıskanç hem kaba Daha baska defolarıda vardır ama şuan o söylediğinden cok çalışma konusu sorun olmalıydı. Tabi benn çalışmak istiyorum diyosan

Zaten o yüzden evlenme derim. Her ailede deli birileri vardir, önemli olan bu kisinin esin olmamasi. Bu adamdan eş olur kagit üstünde ama sana yoldaş olmaz
Canımı yakan da o mutlu olurum onunla sandım sakin asil birisi zannettim onu

Çalışma isteğinden haberi var mı? Hem kıskanç hem kaba Daha baska defolarıda vardır ama şuan o söylediğinden cok çalışma konusu sorun olmalıydı. Tabi benn çalışmak istiyorum diyosan
Ben öğretmenlik okuyorum son senem kpss çalışmam lazım ama atanmam konusında da birşeyler söyledi bir sene de atanamazsan yok iki de de olmazsa falan diye dedim ki olana kadar devam. Destek değil yani sıkıntı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…