- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 31
- Konu Sahibi Dertlipande
-
Çok yorucu ya. Düşünsenize işte zaten yoruluyorsun eve geliyorsunuz bir de bunu çekiyorsunuz. İnsanı hayattan bezdirir bunlarAldattıama öncesinde boşanmak istediğimde cok gecerli sebeplerim vardı aileler öyle görmesede.. konu sahibi ben çalıştıgm iş dolasıyla tanısmıstım ex eşle evlenirkende aynı işteydim. Kadının ihtiyacı yoksa calısmasına gerek yok bence demişliği vardı bende calısma ihityacının sadece maddi olmadıgını söylemiştim haklısın demişti. evlendk anaaamm kıyamet kopuyo cok erkekle muhatap oluyomusum işim dolassıyla ya işin ya ben dedi ama kıyameett bildiğinz. Günde 5 posta kavga bosancam diyorm susuyo ertesi gün yine aynı.. iş beni bi yoruyo cıkıcam aslnda ama bunun inadına cıkmıyorum..baska bi sebepten işten ayrıldm snra baska işe geçtim öyle 6 ay hır gür olmustu yani.. normalde valla ayrılıklara boşanmalara yapıcı yaklasırım ama bu adam belli skntılı konu sahibi insallah dgru karar verir
Büyüklerimiz Allah iyi insanlarla karsılastırsın diye boşuna demiyorlarEvet. Bunu kendi de diyordu. Sen benden daha kültürlüsün medenisin, başarılısın, güzelsin diye. Hatta iyi olduğumuzda sen benim şükür sebebimsin diyordu. Ama aramızda kötüyken de benden kötüsü yoktu. Bencil, egoist, dünya senin etrafında dönüyor. Neler neler… Sonra kendi de itiraf etti zaten bende aşağılık kompleksi var, sana ve annene yetememekten korkuyorum diye. Meğer 2 sene evvel psikoloğa gitmiş o buna bu teşhisi koymuş
Evet kesinlikle amin. Aslında her insan kendini belli ediyor bir şekilde bunları görüp değerlendirmek lazımBüyüklerimiz Allah iyi insanlarla karsılastırsın diye boşuna demiyorlar
Herkes yerini haddini bilecek.Hadsiz şaka yapilmaz ayrıca bana göz dağı gibi de geldi.Maalesef
Bana bu tip hesaplar yapmak oldum olası garip geliyor. Karşılıklı iletisim, iyi niyet ve anlayış olduktan sonra onun ailesine 3 gidersin kendi ailene 5 veya tam tersi durup da bunun hesabını mi yapacaksiniz. Şimdiden bunun için bu tip racon maçın ağzı muabbetlere girmek çok çirkin.Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Umarım konu sahibi gerçekten alıntıladığınız yorumdaki gibi düşünmüyordur. Bunu gerçekten söylemek, dahası buna gerçekten inanmak hiç ama hiç akıl işi değil. Bu düşünce yapısındaysa çok üzerler konu sahibini.Topun kimsede olduğu yok ki.
Adam şartını evlenmeden söylemiş size…
Kaçak dövüşmemiş evlendikten sonra kendini ortaya sermemiş.
Nişanlınız gelse ne olur ki, görüşürsün dese bile inanacakmısınız. Nişanlıyken bu sekilde konuşan adam evlenince size göz açtırmaz…
Bu raconların arkası kesilmez bacım. Evliliğin raconu var,kadın olmanın raconu var, erke olmanın raconu var, var oğlu var.Arkana bakma derim insan evlenince ailesine daha bir düşkün oluyor bu seni zorlayacaktır.Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Evet en kötü şey bu tip adamlar hayal bile kurdurmuyor insana hayaller olmazsada öyle ot gibi yaşayıp gidiyorsun çünkü hayal edince bir kısmı gerçege dönüşür.. böyle bir insandan ayrıldığımda ilk beni heyecanlandıran şey hayallerim olmuştu yeniden hayal kurmaya başlamıştımÖnce kendin için
Zaten geleceğe yönelik onunla yapmak istediğim hayallerim de yok oldu. artık hayal kurmuyorum. önceden evimizde olduğumuz güzel anılarım vardı çöp oldu heveslerim. Yazdığınız gibi inşallah beni kısıtlayan hiçbir şey de yokum.
En güzeli belki gerçekten bir kaygısını size despot bir şekilde yansıtarak tedbir almaya çalışıyor. Öyle biri değilse normalde biraz sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Madem bu kadar iyi giden bir ilişkiydi. Bir uzmanlar Bir görüşmede bile bir şeyler netlesir kafanızda. Önünüzü görürsünüz.Aynı sizin yazdığınız şekilde konuşacağım inşallah saygımı bozmadan sinirli değil ama kararlı olarak.
Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Tam bir öküz çok afedersiniz. Kazayla ağzından bişey kaçırmış bu fırsatı değerlendirin. Yol yakınken dönün derim. Kadınlar ağaç kavugundan çıkmadı yaMerhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Genelde erkek ailesine daha çok gidilir.Ama.bu nisanliyken soylenilmez kaba tabir olmuş.Bunun için nisan atılır mı bilemem.Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Banada böyle denildi.Öyle bir çocuk değil niye öyle olmuş falan karışmaz o sana dediler ama ailesinden sonra nişanlımla konuşmadım hiç içimden gelmiyor artık
Kardeşim aynı dert bende de var.Zam gelecek diye a dan Z ye herşey alındı.Dugun salonu tutuldu davetiye basıldı.Ama ben masraf oldu diye atmıyorum nişanı.İcimde birşey var atamıyorum nişanı.Eşyalar herşey alındı eksik birşey kalmadı diyebilirim düğüne çok var ama erkenden aldık aileler o denli ayrılmayacağımıza eminler yıllardır ayrılmamıştık. Nişan atamıyorum ki bırak boşanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?