- 30 Mart 2022
- 102
- 101
- 33
- 40
- Konu Sahibi Dertlipande
-
MaalesefŞaka yapıyor olabilir mi? Çünkü benim eşim de arada şakadan racon kesmeye çalışır
Öyle yapacağım inşallahEvlilik gönül işidir.Ama akıllı olmak lazım.Renhini belli etmiş.Su saatten sonra ben şaka yaptım dese de olmaz.Nisanlilik birbirini tanıma evresi .Tanimissiniz.Ailenizle konuşup karara varın.
Sen istedin sen kabul ettin şeklinde söylemleri olabilecek yapıdaSiz şaka misiniz .Namus sözü verse kv hatırına devam mı?İlk sıkıntıda evlenmeseydin sözünü duyarsın .
Ee yani bence de. Benim eski konularımı da okumanızı tavsiye ederim bunlar ne ki asıl olay bendeAllah kurtarmış bacım
Çok iyi düşünün. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Eski nişanlım tamamen ataerkil, bilinçaltında kadına değer vermeyen, benim dediğim olacak bana sorulacak hep kafasında biriydi. Ailesi de öyle…Birkaç kere o da annemi aradan çıkarmak için hamle yaptı elinde patladı. Bu tip insanlarla ancak onların zihniyetinde biri yapabilir. Erkeğe itaat eden, çalışmayan, koca sözü dinleyen, silik, pısırık. Konuşmalarınızdan sizin hiç öyle biri olmadığınızı düşünüyorum. Hem de meslektaşız, inşallah yakın zamanda atanırsınız siz de. Yanlış bir karar vermeyin. Kendi hayatınızı geleceğinizi kazanınAynen koyacağım bir kenara inşallah
Ay o kadar olay olmuş.Kabak baklavanın başına patlamış.Ee yani bence de. Benim eski konularımı da okumanızı tavsiye ederim bunlar ne ki asıl olay bende
Yani bunu diyen de öğretmen, ikinci üniversite hukuk okumuş. Düşünsene böyle bir öğretmen kızların okumasına üniversite kazanmasına nasıl destek verir? Kardeşi de KPSS’ye hazırlanıyordu dışardan çok destekliyor gibi görünüyordu ama bu düşüncesinden sonra gizli gizli kazanamaz inşallah dediğini de düşünüyorum. Bana kendi de diyordu eşim çalışmasa da olur diye. Eşini çalıştırmak istemiyorsan senin aylık gelirin en az 30-40 olacak demiştim de sesini kesmişti.
Whatsapp grubundaki sinsi teyzeler gibiyimEe yani bence de. Benim eski konularımı da okumanızı tavsiye ederim bunlar ne ki asıl olay bende
Dedim hepsini zaten. Hatta kadınların işe girme oranından sonra gelişmiş ülkelerdeki ekonomik büyümeyi de söyledim ama kime söyledim işte…Dunyanin sayili zenginlerinden bile olsa, baska bir insanin calisip calismamasi uzerine 'esimi calistirmam/esimin calismasini istemiyorum' di ye mez. Insan haklarina aykiri bir suc islediginin farkinda olmasi lazim hukuk okuduysa bir de.
Bir de istatistiklerle gelmis. Sen de ona dunya genelinde erkek ve kadinlarin ise alim oranlari, aldiklari maaslar, terfiler oranlarindaki kadinlarin aleyhine olan istatistikleri gonderseydin. Bugun dunyanin en gelismis ulkesinde de en gelismemis ulkesinde de bircok farkli meslek grubunda, kadin calisan ayni pozisyondaki erkek calisma arkadasindan daha dusuk maas aliyor malesef ki.
Diyorum ya çok mübarek bir tatlı, saved my life resmenAy o kadar olay olmuş.Kabak baklavanın başına patlamış.
İşine gelmediği için tutmaz.Eşki nişanlınız zerre değer vermiyor kadınlara.Bu zihniyet değişmezdi.bir de bunun istatistiğini tutsaymış
Hayat kısa kimsenin sorunlu kişiliği ve ailesi için harcanmayacak kadar da değerli.onun bu tavırlarının farkındayım artık kabul edersem de sen istedin olacak. Görüşürsün lafına bile tahammülüm yok ona ne ben ondan izin almadım ki zaten bana direktif vermeyecekti. Kendi ayağına kurşun sıktı işleri mahvetti
Benim 3 tane konum var burada: 1i sessiz cezalandırma, biri mobilya konusu ve anneme davranışı, 3.sü baklava olayı ve sonrası rezil davranışları. Her biri çok büyük sinyaldi. Bela geliyorum dedi resmen bana baklava da bahanesi oldu. Çok şükür diyorum çoook şükür.Whatsapp grubundaki sinsi teyzeler gibiyimokudum geç okuyunca yorum yapmadım. baklava muhabbeti nedir diye merak ettiydim. Valla aldatılıp boşandm ama ondan önce artk yürütemediğim için boşanmak istediğimde ailem dünya alem karsımda durmustu. Düşünüyorum şmdi aslnda nişanlıyken tek bi davranısından dolayı bunla olmaz demiştim ama yaa adam mükemmel tek kusuru bu oldu dedim çok safız katibin dediği gbi
Bak size komik bir olay daha anlatayım gülün: Bu nişan organizasyonlarında kadınla erkeğin başharflerinin olduğu süsler var biliyorsunuz asılı olur. Neden kadının başharfi üstte olurmuş, kadına pozitif ayrımcılıkmış onu bile güya gülerek de olsa söyledi. Dikkat ettiği takıldığı şeye bak. Ay ruh hastası yaİşine gelmediği için tutmaz.Eşki nişanlınız zerre değer vermiyor kadınlara.Bu zihniyet değişmezdi.
AldattıBenim 3 tane konum var burada: 1i sessiz cezalandırma, biri mobilya konusu ve anneme davranışı, 3.sü baklava olayı ve sonrası rezil davranışları. Her biri çok büyük sinyaldi. Bela geliyorum dedi resmen bana baklava da bahanesi oldu. Çok şükür diyorum çoook şükür.
Siz niye ayrılmıştınız genel olarak?
Ego.. eziklik aslnda.. muhtemelen bi cok konuda senden eksik oldugunu biliyor hissediyor ve etraftan hissettiriliyordu.. eğitim,dış görünüş, aile, maddiyat vs.Bak size komik bir olay daha anlatayım gülün: Bu nişan organizasyonlarında kadınla erkeğin başharflerinin olduğu süsler var biliyorsunuz asılı olur. Neden kadının başharfi üstte olurmuş, kadına pozitif ayrımcılıkmış onu bile güya gülerek de olsa söyledi. Dikkat ettiği takıldığı şeye bak. Ay ruh hastası ya
Evet. Bunu kendi de diyordu. Sen benden daha kültürlüsün medenisin, başarılısın, güzelsin diye. Hatta iyi olduğumuzda sen benim şükür sebebimsin diyordu. Ama aramızda kötüyken de benden kötüsü yoktu. Bencil, egoist, dünya senin etrafında dönüyor. Neler neler… Sonra kendi de itiraf etti zaten bende aşağılık kompleksi var, sana ve annene yetememekten korkuyorum diye. Meğer 2 sene evvel psikoloğa gitmiş o buna bu teşhisi koymuşEgo.. eziklik aslnda.. muhtemelen bi cok konuda senden eksik oldugunu biliyor hissediyor ve etraftan hissettiriliyordu.. eğitim,dış görünüş, aile, maddiyat vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?