Lütfen bir akıl verin

Bu insanlar evlerinde neden birilerini misafir etmek istiyor ben anlayamıyorum ya
Kayınvalide kendi evinde eşinle meşinle gönlüne göre yayıl yani neden gelini evinde zorla misafir etmek istiyorsun?

geldi, gelmedi derdi nedir ya, aranız iyi olsun be kardeş gerisi önemsiz. Göz ve ten teması kurmadan iletişimi sürdüremiyor musunuz?

Aynen koyacağım bir kenara inşallah
Çok iyi düşünün. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Eski nişanlım tamamen ataerkil, bilinçaltında kadına değer vermeyen, benim dediğim olacak bana sorulacak hep kafasında biriydi. Ailesi de öyle…Birkaç kere o da annemi aradan çıkarmak için hamle yaptı elinde patladı. Bu tip insanlarla ancak onların zihniyetinde biri yapabilir. Erkeğe itaat eden, çalışmayan, koca sözü dinleyen, silik, pısırık. Konuşmalarınızdan sizin hiç öyle biri olmadığınızı düşünüyorum. Hem de meslektaşız, inşallah yakın zamanda atanırsınız siz de. Yanlış bir karar vermeyin. Kendi hayatınızı geleceğinizi kazanın

Böyle konuşan biriyle evlenirseniz diyeceğim tek şey "size müstahak" olur. Allah'ın sığırı böyle densiz insanlarla evlenip başınızı yakmayın.

Dunyanin sayili zenginlerinden bile olsa, baska bir insanin calisip calismamasi uzerine 'esimi calistirmam/esimin calismasini istemiyorum' di ye mez. Insan haklarina aykiri bir suc islediginin farkinda olmasi lazim hukuk okuduysa bir de.

Bir de istatistiklerle gelmis. Sen de ona dunya genelinde erkek ve kadinlarin ise alim oranlari, aldiklari maaslar, terfiler oranlarindaki kadinlarin aleyhine olan istatistikleri gonderseydin. Bugun dunyanin en gelismis ulkesinde de en gelismemis ulkesinde de bircok farkli meslek grubunda, kadin calisan ayni pozisyondaki erkek calisma arkadasindan daha dusuk maas aliyor malesef ki.

Ee yani bence de. Benim eski konularımı da okumanızı tavsiye ederim bunlar ne ki asıl olay bende
Whatsapp grubundaki sinsi teyzeler gibiyim okudumgeç okuyunca yorum yapmadım. baklava muhabbeti nedir diye merak ettiydim. Valla aldatılıp boşandm ama ondan önce artk yürütemediğim için boşanmak istediğimde ailem dünya alem karsımda durmustu. Düşünüyorum şmdi aslnda nişanlıyken tek bi davranısından dolayı bunla olmaz demiştim ama yaa adam mükemmel tek kusuru bu oldu dedimçok safız katibin dediği gbi

Dedim hepsini zaten. Hatta kadınların işe girme oranından sonra gelişmiş ülkelerdeki ekonomik büyümeyi de söyledim ama kime söyledim işte…
Benim eşim çalışmasa da olur dediğinde o zaman senin 30-40 bin alman lazım bu devirde ekonomik olarak dedim sesini kesti. Böylelerini anlamıyorum en az 2-3 çocuk isterler, öğretmen maaşı alırlar eşi çalıştırmazlar ee nasıl geçineceksiniz bir de bunun istatistiğini tutsaymış

Hayat kısa kimsenin sorunlu kişiliği ve ailesi için harcanmayacak kadar da değerli.

Benim de iki çocuğum var ileride evlendiklerinde hayatlarındaki kişi bana neden tabii olsun Allah aşkına.
Çocuğum böyle bi konuşma yapsa sen ne yapıyorsun derim.

Benim 3 tane konum var burada: 1i sessiz cezalandırma, biri mobilya konusu ve anneme davranışı, 3.sü baklava olayı ve sonrası rezil davranışları. Her biri çok büyük sinyaldi. Bela geliyorum dedi resmen bana baklava da bahanesi oldu. Çok şükür diyorum çoook şükür.
Siz niye ayrılmıştınız genel olarak?

İşine gelmediği için tutmaz.Eşki nişanlınız zerre değer vermiyor kadınlara.Bu zihniyet değişmezdi.
Bak size komik bir olay daha anlatayım gülün: Bu nişan organizasyonlarında kadınla erkeğin başharflerinin olduğu süsler var biliyorsunuz asılı olur. Neden kadının başharfi üstte olurmuş, kadına pozitif ayrımcılıkmış onu bile güya gülerek de olsa söyledi. Dikkat ettiği takıldığı şeye bak. Ay ruh hastası ya

Aldattı ama öncesinde boşanmak istediğimde cok gecerli sebeplerim vardı aileler öyle görmesede.. konu sahibi ben çalıştıgm iş dolasıyla tanısmıstım ex eşle evlenirkende aynı işteydim. Kadının ihtiyacı yoksa calısmasına gerek yok bence demişliği vardı bende calısma ihityacının sadece maddi olmadıgını söylemiştim haklısın demişti. evlendk anaaamm kıyamet kopuyo cok erkekle muhatap oluyomusum işim dolassıyla ya işin ya ben dedi ama kıyameett bildiğinz. Günde 5 posta kavga bosancam diyorm susuyo ertesi gün yine aynı.. iş beni bi yoruyo cıkıcam aslnda ama bunun inadına cıkmıyorum..baska bi sebepten işten ayrıldm snra baska işe geçtim öyle 6 ay hır gür olmustu yani.. normalde valla ayrılıklara boşanmalara yapıcı yaklasırım ama bu adam belli skntılı konu sahibi insallah dgru karar verir

Ego.. eziklik aslnda.. muhtemelen bi cok konuda senden eksik oldugunu biliyor hissediyor ve etraftan hissettiriliyordu.. eğitim,dış görünüş, aile, maddiyat vs.

Ego.. eziklik aslnda.. muhtemelen bi cok konuda senden eksik oldugunu biliyor hissediyor ve etraftan hissettiriliyordu.. eğitim,dış görünüş, aile, maddiyat vs.
Evet. Bunu kendi de diyordu. Sen benden daha kültürlüsün medenisin, başarılısın, güzelsin diye. Hatta iyi olduğumuzda sen benim şükür sebebimsin diyordu. Ama aramızda kötüyken de benden kötüsü yoktu. Bencil, egoist, dünya senin etrafında dönüyor. Neler neler… Sonra kendi de itiraf etti zaten bende aşağılık kompleksi var, sana ve annene yetememekten korkuyorum diye. Meğer 2 sene evvel psikoloğa gitmiş o buna bu teşhisi koymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…