Merhaba arkadaslar. Kendimi cok kotu hissediyorum. Nisanlimla cok guzel giden bir iliskimiz var. Haftada bir evde olur mutlaka benimle gecirir zamanini. Ise gitdiginde isten ciktiginda hep bana yazar. Nisanlim abimin arkadasi. Bunlarin yazmamin sebebini anlatiyorum. Bazen abimle nisanlimin whats appdaki yazismalarini okurum merak iste. Bugun yine abimle mesajlarini okuyordum. Abim yeni ise girdi nisanlim soyle yazmis ne iyi oldu is bulman bide kendine kiz bula bilsen. Sonrada seni bir yere gotururum istersen yazmis. 15 dakkalik aradan sonra abim sildim yazmis. Yani mesaji sildim demek istemis. Simdi dusunmeden edemiyorum abimi nereye goturmek istedi niye mesajlari silmis ortada ne konusma olmus diye. Biliyorum zaten erkekler arasinda boyle konusmalar gecer ama gozumle okumam cok dokundu acaba nisanlim baska yerlere mi gidiyor beni aldatiyormu diye cok tedirgin oldum. Bunu nisanlima soylemeliyim? Zaten soyleseme bir kanitim yok baska birsey yazdigini soyleceyek ben kotu duruma dusecegim. Siz olsaniz ne yapardiniz bos kuruntu mu ediyorum?