Lütfen bir bakın lütfen

Çok abartıyorsun ama hak veriyorum.Bize hep erkek yapar,kız evlenmeden yaparsa"kadın" olur.Namussuz olur,ahlaksız olur derler.Bunu empoze ettikleri için en ufak şeyde vicdan yapıyoruz.Hamile değilsin merak etme.
Sadece eyvah ya ayrılırsak,ben namussuzum ailem duysa ne olur diye düşünme.
Ben bir bireyim sevdiğim insanla oldum bir kadınım de geç.
Düşünmemeye çalış..

zor biliyorum,1 ay ben işe gidemedim,evden cıkamadım,cıksam durmadım,zor hem de çok zor. seni inandırmaya çalışmanın da bi manası yok biliyorum.ben de kimseye inanmamıstım. aslında sen de 1 ay sora ne kdr saçma sebeplerle kafanda kurguladıgına inandığının farkına varacaksın.şuan beynin sana cok buyuk bir oyun oynuyo,senin korktugun bir noktayı buldu ve cok sevimsiz bi arkadas gibi seni doldurup duruyo.çok klişe yine ama terapinin çıkış noktası korkunun üstüne gitmek,10 seans terapi aldım güven bana, unutma beyninin sahibi sensin ve onu susturabilecek tek ses de yine senin mantıgının sesi.olursa olsun farzet ki hamileyim de kendine,korkmuyorum sonuçları neyse katlanırım de.zor da olsa yalan da olsa korkmaya başladıgında bunları getir aklına tamam mı canım,geçecek bak, adımdan ne kadar eminsem bundan da o kadar eminim.

Inşallah geçer bir an önce insallah

Benimle aynı şeyi yaşamış olduğun için sana inanmak istiyorum burda yazan herkese inanmak istiyorum bitti kurtuldum diye bağırmak istiyorum ama yok hep aynı ses dur ya varsa diyor. Inşallah hersey düzelir inşallah..

ihtiyacım olduğunda yazabilir miyim sana özelden mesaj atabilir miyim

Yahu 2 ay geçmiş sen hala hamileyim diye korkuyorum diyosun o kadar test hepsi yanıldı diyelim reglide olmuşsun seni drlar inandıramazken biz nasıl inandırıcaz.
Meryem ana sendromu desem oda değil sen birlikte olmuşsun hamile olmadığın kanıtlanmış hangi sendromu yaşıyorsun

Teşekkür ederim. Allah razı olsun

Tüm söylenenler boş beynini susturabilcek tek şey zaman. Sabretmekten başka çaren yok karnın burnunda olmicaksın ama korkma. Dokuz ay sonra doğurmican yani sakin ol :)

Tüm söylenenler boş beynini susturabilcek tek şey zaman. Sabretmekten başka çaren yok karnın burnunda olmicaksın ama korkma. Dokuz ay sonra doğurmican yani sakin ol :)
zaten Allah kısmet ederse sürekli doktor kontrolunde olucam Allah gittiğim doktordan da razi olsun elinden geleni yaptı benim için. Allah sizden de razi olsun sağolun dikkate alıp cevap verdiginiz için.

zaten Allah kısmet ederse sürekli doktor kontrolunde olucam Allah gittiğim doktordan da razi olsun elinden geleni yaptı benim için. Allah sizden de razi olsun sağolun dikkate alıp cevap verdiginiz için.
Rica ederim.

Gizmo 19 yaşındayken kendimi tam 5 ay hamile sanmıştım.
Bak senin gibi 2 ay değil tam 5 ay :)
En son internetten bi gebelik testi sipariş edip yurdun tuvaletinde yaptım da tek çizgiyi görünce rahatladım biraz. Aklıma bu düşünceler geldikçe o testi çıkarıp baktım kendimi ikna ettim.
Çok fazla suçluluk duyuyordum.
Hıı noldu suçluluk duygum geçtikten sonra kaldığım yerden hayatımı yaşamaya devam ettim. O günlerin üstünden 6 sene geçti. Hala hamile kalmadım o kadar Korunmasız ilişkiye ya da kazaya rağmen.
Ama 5 ay yaşadığımı ben bilirim. Karnımda gaz yüzünden şişlik olsa eyvahhh diyordum. ne günlerdi şimdi çok gülüyorum.
22 yaşında cinsellik yaşamaya sen karar vermişsin ve ben bunu normal karşılıyorum. Ailene karşı bu kadar suçlu hissetmeyi bırakabilirsen bence o kadar ağır ilaçları içmene gerek kalmayacak bile.

Inşallah bende ilerde bunlara gulerim. Inşallah bir an önce geçer de..

Demekki bu senin kabusun olmuș canım, zaman ile atarsın

ailene karşı suçlu hissettiğin için böyle hissediyorsun. 7. haftada olsa belli olurdu, değilsin merak etme. evlilik öncesi ilişki benim tercihim değil ama tercih edenlere de saygı duyarım(tabi bunun sorumluluklarını üstlenmeyi göze aldıysa)

şu an anladıgım kadarıyla ailenin kitabında da evlilik öncesi ilişki yok. sen de bunu bildiğin için vesvese yapıyorsun şu an. mesela ben de ocağın kapalı oldugunu bildiğim gördüğüm halde sanki değilmiş gibi defalarca kontrol ederim. yaşadığın da bunun gibi bir şey.
tek yol aklını başka şeylerle meşgul etmen. 7 ay meşgul et, sonra dogurmayınca ikna olursun. ama bundan sonra korun ki bir daha aynı korkuları yaşama.

Okuluna gitmelisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…