Lütfen bir bakın lütfen

Bunun için psikiyatr mi psikolog mu tercih etmeliyim

pazartesi günü tekrar yaptiriyim en iyisi gerçi her hafta yaptiriyorum inandiramiyorum. en azından diyorum ki ultrason sonuçta içimi gosteriyor varsa illaki gozukucek. en erken ne zaman gozuktugunu bilsem.
Yavrum parana yazık her hafta yaptırılır mı bunlar? Öğrenciyim diyorsun yazık günah. Adet oldun mu oldun. Adetin her zamanki adetlerin gibi miydi rengi miktarı falan bu da tamamsa eee her hafta ultrason kan yapılıyor hayali bebeğe gebe kalmışsın sen senin sorunun hamilelik değil takıntı ve vicdan azabı. Hamilelik konusu altında pişmanlık. Terapiye ver kana ultrasona verdiğin parayı

Hamile degilsin ama sevgilinle yatip kalkiyosun.. Bence vicdani ailene karsi bu yuzden yapmalisin.. Ne bu acele anlamiyorum... Ben de gencim ben de uni okudum. Sevgilim de oldu ama yatip kalkmadim hamile kalmayi gerektirecek bisey yapmadim. Ay ne ayip seyler bunlar ya... Evlen edebiyle yasa ne yasayacaksan. Amerika oldu burasi iyice... Turk kulturu falan kalmadi. .. Pes pes pes

Allah razı olsun

Teşekkür ederim fakat bunu yapmadan iyi olamiyorum. Cevabınız için Allah razı olsun. Bunu yenmeye çalışıyorum

Bakın 22 yaşındasınız ve cinsellik yaşamayı tercih etmişsiniz..
Burda ailenizi bağlayan bir durum yok.
Kimseye kötülük yapmıyorsunuz , zarar vermiyorsunuz.. Tüyü bitmemiş yetimin Hakkı'na girmiyor, hırsızlık yapmıyor, adam öldürmüyorsunuz ..
Vicdanen rahatsız olmanızı gerektirecek bir durumunuz söz konusu değil.
Bu şekilde devam ederseniz bu bunalımlarınız sonucu evliliğinizde dahi sağlıklı bir cinsel Hayatınızn olamayabilir. Bu durum sizi bir Ömür sürecek bir mutsuzluğa sürükleyebilir.

Hamilelelik ise bekar öğrenci bir kadın için çok zor bir durum olduğundan paniklemenizi Anlıyorum ancak değilsiniz zaten..
Size tavsiyem bebek istemediğiniz dönemlerde çift korunma yöntemi uygulamanız. Hem siz hem arkadaşınız korunursa hamile kalma ihtimali yok denecek kadar azalır..

Şimdi lütfen rahatlayın.. Yoksa psikolojik sorunlarınız hem eğitim, hem mesleki hem de özel yaşantınıza ağır darbeler vurabilir.

Canım sevgilinle bunları yaşaman büyük bir suç değil bana göre sadece zaaf.Hepimiz insanız ve zaaflarımız var maalesef..Yaşadın ve bitti hatta bu zaafınıda yenmeyi öğrendin rahat ol ve affet kendini artık..

Hanımlar,

Çok çok belli ki bu kızımız rahatsız . Suan en büyük sorunu Yatıp kalkmak değil, hamilelik değil OKB hastalığı..

Lütfen dikkatli yapalım yorumlarımızı aksi takdirde iyileşme sürecini uzatabilirsiniz..

Teşekkür ederim. Ne kadar çok iyi niyetli insan varmış burda. zaman ayırıp benim için birseyler yazdınız. Her soyleneni dikkate alicam. Allah razı olsun

Şimdi odamda tek başıma sizlerle yazisiyorum. Her bildirimde bir sigara daha yakiyorum. Erkek arkadaşımın işten çıkıp beni hava almaya çıkarmasını bekliyorum. Istiyorum ki bana hep yok öyle bişey desin. Çok büyük bir hata yapmadık desin. yaptığımız testler doğru desin. Iyi kötü herkes bişey yazıyor. Belki bi kaç ay sonra iyilesicem ve başka konular acicam buraya belki o konuda siz yine cevap vericeksiniz. Belki ben eski hayatıma donmus olucam belki belki. . ama dedikleri gibi şimdi edepsizim şimdi namussuz utanmaz bir insanım. Kendimi bir gün affedicem. Bi gün inanılmaz olmadigina. Ben hayatımda en çok istediğim şey ile ilgili bir sınavdan geçiyorum. Inşallah bir gün kendimi affedicem. Teşekkür ederim cevabınız için. .

Ne yaptın da utanmaz edepsiz oldun?

Ne kadar cabuk bu Sıfatları kendine Layık gördün?

Öz saygını bu kadar çabuk yitirmemelisin.

bu tarz fikirleri kafandan at öncelikle..

Sevdiğin erkekle yakınlaşmışsın sadece .. Kimseye bir Zararın olmamış. Bu şekilde davranarak ilşikine de karşındaki insana da zarar verirsin .

ona karşı ilgili olmaya da özen gösteriyorum ama ben bu haldeyken ne kadar olabilir ki

zamanında aynı sancılı dönemden ben de geçmiştim,şimdiki eşim o zamanki erkek arkadasım askerden izne gelmişti ve aramızda tam da senin anlatmak istemediğin ama benim anladığım gibi bi yakınlaşma olmuştu. o askere geri döndüğünde beynim kemirmeye başlamıştı ya hamileysem ? aman allahım anneme babama ne derim ? ay erkek arkadasım askerden kalkıp nası gelir ? ben tek başıma bu yükün altından nası kalkarım ? bi de bunun üzerine 10gün gecikti mi adetim! korkumdan ben test alıp bakamadım bile.. en son kendimi toplayıp bi jinekoloğa gittim.megersem kist varmış yumurtalıklarımda gecikme ondanmış.bunu öğrenmem hiç bişi değiştirmedi gittikçe boğuldum en son başka problemler de eklenince panik atak nöbetleri başladı. Psikolog ve psikiyatr eşliğinde kurtuldum çok şükür. Evlendikten sonra da şunu anladım ki hamile kalmak o kadar da kolay değilmiş, çok çok uygun dönemde sağlık problemin de yoksa bile yine de zor olabiliyor. bunu suanda beynine inandırman çok zor biliyorum. Sadece korktugun seyden kendini soyutlama. otur bi düşün diyelim ki bu düşük ihtimal gerçek oldu ne yapabilirim?beni neler bekler? üstesinden gelebilir miyim? çok klişe olacak ama ölüm mü var ucunda ?
İnşallah çok kısa sürede atlatırsın canım,seni çok iyi anlıyor ve canı gönülden iyileşmeni temenni ediyorum..

beni anlayan yanımda olan insanları görmek bana nasıl iyi geliyor anlatamam. Allah razı olsun. Tüm hayatınız mutlulukla geçsin inşallah. Inşallah bende bir an önce bunu atlatirim. Şu an ikinci adetimi görüyorum. Fakat yine de korkum aynı. Rabbim bana ve zor durumda olan herkese yardım etsin Insallah

Tatlım sen gerçekleri ayırt edecek kadar akıllı bir kıza benziyosun bi kalbini ve beynini aç ve kendine sor bakalım hamile olsan 2. kez adet görebilir miydin? hamile olsan bu testlerın hepsi birden yanılabilir mi? bu kadar tesdadüf ve mucize biraya gelebilir mi? biliyorum beynin sana ufak da olsa hepsinin gerçekleşme ihtimali var diyo .aldıgın ilaçlar bu yanılsamaları azaltacak ve daha gercekçi düşünmeni sağlıcak.Korkma, hepsi geçiyor normale dönüyosun.hatta dönüp bakınca geçmişe ben nası bu hale gelmişim diceksin.Sadece korkma ne olursa olsun ben hepsinin üstesinden gelirim hiç bir şeyden korkmuyorum de kendine bu kadar.

Ben geçti dedigimde beynim Hayır diyor. Daha bitmedi. Yanilmis olamaz belki. Ama ya bende olsa da bhcg hormonu salgilamiyorsa. . Zor hersey çok zor şu an benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…