Lütfen bir bakın zor durumdayım

Neden bilmiyorum, haftasonu erkek erkeğe kayağa gitmek evli erkeklerin favori aktivitelerinden son birkaç yıldır. Eşi doğum yapalı birkaç ay olmuşken koştur koştur kayak yapmaya gideni biliyorum ben sanırım erkek ilişkileri açısından katılım önemli kabul ediliyor bu aktiviteye. Maddi anlamda çok sıkışık değilseniz bırakın gitsin birşey 2-3 günden, siz de hesabınızı ona göre yaparsınız bundan sonra tasarruf edeceğim diye uğraşmazsınız.

Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
Beraber gitseniz anlarım .

Back
X