lütfen biri bana yardım etsin

serze

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
11
3
286
İzmir
nasıl anlatacağımı bilemiyorum arkadaşlar çok büyük bir sıkıntı içindeyim ailemde dahil olmak üzere kimse bana yardımcı olmuyor hayatta karşılaşmak istemeyeceğiniz bazı kişiler yüzünden bu durumdayım 5 senedir kamerayla kendi evimizde gözetlendiğimizi ve bunun netten herkese yayınlandığını düşünüyorum tek istediğim bu durumdan bir an önce kurtulmak neyin ne olduğunu ne boyutta olduğunu bilmiyorum aklım çok karışık konuyu bilen duyan biri varsa bana yardımcı olursa gerçekten çok minnettar olucam kendi evimde rahat edemiyorum lütfen bilen biri varsa sitenin adını yazarsa çok iyi olur elimde bir kanıt olmadan kimse yardımcı olmuyor bu işi çözmem için lütfen yardımlarınızı bekliyorum

işte ondan emin değilim hala olup olmadığını bilmiyorum ama var sanırım aradım o kadar ama bulamadım

birşeyler dönüyor ama anlamıyorum akrabalarım tanıdıklarım özelimizle ilgili şeyler biliyorlar evde yaşadığımız şeyler kendi aramızda ama o kadar rahatlar ki evde kamera olsa bu duruma sessiz kalmazlar diye düşünüyorum ama sanırım yanıldım benim akraba anlayışımla onların ki aynı değil sanırım . tanımadığım insanlar beni tanıyor aileden olmuş gibiler tavırları halleri sözleri bu da bana kameranın var olduğunu gösteriyor başka türlü olması imkansız bir değil 2 değil bir sürü insan lütfen bilen biri yardımcı olsun

Benim arkadaşımın ablasının psikolojik sorunları vardı,sürekli kamera var derdi evin içinde,yanlış anlamayın bir derdiniz sıkıntınız olmasın

bu senin tanımadığın insanlar kim? Mesela hiç görüşmediğin bir komşun mu ya da akraban mı ya da sokaktan geçen biri mi?
Evde olup biten derken sadece konuşmalarınız mı yoksa görsellikten mi bahsediyorsun akannehir

evde kaç kişisiniz senin haricinde biri bunu birine anlatıo olabilir
kamera olayı çok teferruatlı iş kesinlikle kamera yoktur
bu dedikodudan başka bişe diil

biraz daha açıklayıcı olsanız ona göre yorum yapabiliriz. örnek falan verin azından. anlayamadım ki ben nerden çıkardınız neye dayanarak ????

dışardan birine birşey anlatacak biri yok evde annem babam ve ben. sokaktaki kişilerden bazıları bana bakıyor yanındakine beni gösteriyor yalnızca konuşmalar değil. her insanın sorunları var ama bu durum benim uydurduğum bir şey değil benim için zor bir durum

sokaktan geçen biri seni gösteriyor ve ne diyor?
ya da eve gelen akrabalarınız ne diyor?

Örneklerle anlatmazsan kimse yardımcı olamaz ki sana serze.

şu an aklıma gelmiyor zaten yazacağım şeylerde sizi ( bazılarının bildiği bu durumu bilmiyorsanız ) ikna etmez aman canım ne var bunda gayet doğal yapılabilir söylenebilir sen bi doktora görünsen iyi olur diyebileceğiniz türden şeyler. sadece bazı şeyleri nasıl hissedebiliyorsa insan bu da öyle bir his ama bu his ipuçlarına dayanıyor anlatılmaz yaşanır diyebiliriz.zaten benim aradığım bir cevap o da anlattığım durumu bilen birinin vereceği bir cevap şöyle oldu böyle oldu desem ne değişecek ki

yazında bu his ipuçlarına dayanıyor demişsin

o ipuçlarını açıkça yaz canım lütfen

cevabı bilen birinden cevap bekliyorum hala. bu arada sizlere sormak istiyorum böyle bir durum sizin başınıza gelse napardınız evinize kamera yerleştirilse özeliniz sürekli gözetlense ailenizle birlikte, mahrem yerleriniz herkesin gözüne sokulsa abiniz ablanız dahil bu durumdan haberdar olup bu konuda bir şey yapmasa kimse birşey söylemese herkes arkanızdan güldüğü yetmiyormuş gibi yüzünüze de gülse elinizde bir delil olmadığı içinhiçbir şey yapamasanız kimseye güveniniz kalmasa herkes sırtınızdan vursa tek başınıza kalsanız ne yapardınız. öliyim mi ben ?

yav insanların işi gücü yok, sizin evimi gözetleyecek.

Töbe töbe, hemde gizli kamerayla.

Siz iyi değilsiniz kuzumsengözlerimebaksanab

Kardes madem böyle bir süphen var isi eline profesyonel olarak al ve bir polise sikayette bulun burda yazman sana birsey kazandirmaz birkac yorumdan baska.Bu tür dinlenme yada izlenme süphesinde direk olarak polise basvuracaksin onlar sana daha cok yardimci olabilir.Bu sekilde birsey ispat edemez kamera varsa dahi sen kendin bulamazsin ...

Peki sen bu süpheye nezamandan beri düstün ?

Bunları ben yaşasaydım kendi ayaklarımla doğruca bir psikiyatriste giderdim.Bu sizinki hastalık hemde bayağ ilerlemiş,üzüldüm.:1no2:

gerçekten hatırlamıyorum zaten şu an ipucu gibi bi durumda kalmadı geçmişteki süreci düşündüğümde bu kanıya vardım tanıdığım tanımadığım herkes değişti tanıdıklarım saygısızlaştı uzaklaştı alaycı tavırlar takınmaya başladı tanımadıklarım da aksine ilgi alaka göstermeye başladı böyleşeyler işte

benim için üzülen şu arkadaş var ya işte elimde kanıt yok bir şey yok böyle hissediyorum diye polise gidemiyorum onlarda benim için üzülür diye korkuyorum bir senedir bu düşünce tamamen oturdu bende bilemiyorum ne yapcağımı. insanların işi gücü olsun diliyorum bu dilekten başka bir şey gelmiyor elimden ama ne farkeder iş işten geçmiş olmuş bitmiş zamanında söylenmemiş yapanlar izleyenler utansın

üzerine basa basa örneklerle anlatırsan belki yardımcı olabiliriz demiştim ama hiçbirşey yazamıyorsun...

Dolayısıyla ya canın çok sIkIldı ve kendine eğlence aradın konuya yazılanlara bakıp bakıp gülecektin ya da ciddi anlamda psikolojik sorunların var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…