birşeyler dönüyor ama anlamıyorum akrabalarım tanıdıklarım özelimizle ilgili şeyler biliyorlar evde yaşadığımız şeyler kendi aramızda ama o kadar rahatlar ki evde kamera olsa bu duruma sessiz kalmazlar diye düşünüyorum ama sanırım yanıldım benim akraba anlayışımla onların ki aynı değil sanırım . tanımadığım insanlar beni tanıyor aileden olmuş gibiler tavırları halleri sözleri bu da bana kameranın var olduğunu gösteriyor başka türlü olması imkansız bir değil 2 değil bir sürü insan lütfen bilen biri yardımcı olsun
dışardan birine birşey anlatacak biri yok evde annem babam ve ben. sokaktaki kişilerden bazıları bana bakıyor yanındakine beni gösteriyor yalnızca konuşmalar değil. her insanın sorunları var ama bu durum benim uydurduğum bir şey değil benim için zor bir durum
birşeyler dönüyor ama anlamıyorum akrabalarım tanıdıklarım özelimizle ilgili şeyler biliyorlar evde yaşadığımız şeyler kendi aramızda ama o kadar rahatlar ki evde kamera olsa bu duruma sessiz kalmazlar diye düşünüyorum ama sanırım yanıldım benim akraba anlayışımla onların ki aynı değil sanırım . tanımadığım insanlar beni tanıyor aileden olmuş gibiler tavırları halleri sözleri bu da bana kameranın var olduğunu gösteriyor başka türlü olması imkansız bir değil 2 değil bir sürü insan lütfen bilen biri yardımcı olsun
cevabı bilen birinden cevap bekliyorum hala. bu arada sizlere sormak istiyorum böyle bir durum sizin başınıza gelse napardınız evinize kamera yerleştirilse özeliniz sürekli gözetlense ailenizle birlikte, mahrem yerleriniz herkesin gözüne sokulsa abiniz ablanız dahil bu durumdan haberdar olup bu konuda bir şey yapmasa kimse birşey söylemese herkes arkanızdan güldüğü yetmiyormuş gibi yüzünüze de gülse elinizde bir delil olmadığı içinhiçbir şey yapamasanız kimseye güveniniz kalmasa herkes sırtınızdan vursa tek başınıza kalsanız ne yapardınız. öliyim mi ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?