lütfen biri bana yardım etsin

Bazen disa dogru yapilan hareketlerde insanlarin birbirinden uzaklasmasina neden olabiliyor...belki sizinde basinizdakide böyle bir durumdur...Bu demek degilki siz izleniyorsunuz tanidiginiz ve tanimadiginiz yazmissiniz yani sizin görüs alaniniz bayagi bir genislemis madem durum böyle size yukarda yazdigim gibi asiri süphe durumunda kanuni yollara basvurun evi kontrol ettirin bugün kontrol cihazlari teknolojik acidan gelismis vaziyette aninda bulurlar (bu bir örnekti)...egerki hakikaten bir psikolojik sorunsa siz bunu kendi basiniza anliyamazsiniz ve mutlaka bir terapiste basvurmaniz gerekir burda bize anlattiginiz gibi onada durumu anlatin...

Esasinda buraya yazmakla ciddi anlamda bir adim atmissiniz bundan sonrasi sizin elinizde ,bir karar verin ve uygulayin.Allah c.c kolaylik versin...

Polise gitmeyeceksin,polis ne yapsın,
bir PSİKİYATRİST e gideceksin,hiç gitmeyi düşündün mü?

allah yardımcınız olsun ne diyeyim ama bence daha fazla ilerlemeden bir doktora görunun sizde kanıt yok sadece hislerime dayanarak diyorsunuz sonucta

durum geçti diye anlıyorum ben son yazdıkların yani kameralar ortadan kalktı o yüsdden artık kimseye söyleyemiceni düşünüyosun o zaman şu şekilde yap;
benm evime bir zamanlar kamera konsaydı kendimi kötü hissederdim ve bunu atlatamazdım o yüsden psikoloğa gider ve görüş alırdım. insanlara olan güvenimin yerine gelmesi için tek şans bu olurdu. bence bu yolu kesinlikle denemelisin

bi umutla buraya kadınların bulunduğu bu platforma halimden anlarlar diyerekten hala bu salak kafamla bi umutla bu konuyu açtım belki bir cevap bulurum diye anlaşılan kimse yardımcı olmak istemiyor ya da anlattığım durumdan habersiz benim için çok sıkıntılı bir durum bu konuda eğlenmem gibi bir durum söz konusu olamaz durumun benim için ciddiyetini anlatamadım galiba neyse yorumlarınız için teşekkür ederim

içtenlikle tüm samimiyetle yardımcı olmak için yapılan bütün yorumlar için teşekkür ederim aradığım cevabı bulamdıkça bende acaba diyorum kendi kendime böyle bir durum yok mu ya da tahmin ettiğimden daha mı azı bilemiyorum ama bu konu gerçekten beni rahatsız ettiği için bu konuda birşeyler yapmaya devam edicem belki boşa kürek çekicem belki de sorunu çözücem bilemiyorum

kamera olduğundan emin misin buldun mu yoksa ve bulmadıysam şüpheden vazgeç ki içini kemirip seni mahvetmeden

Senin yazdiklarini ciddiyetle okuyor ve sana elimden geldigi kadar cevap yaziyorum su mübarek günde kim kiminle dalga geciyorsa zaten aklini iyi kullanamiyor demektir...
Ancak hakikaten yazdiklarin biraz kopuk anliyabilmek icin caba sarf ediyorum sahsen...

Yukarida yazilanlara bakaraktan bir karar verebilirsin kimse kimseye gülmez hemde kanuni bir sürec baslatirsan sonuc alacaginda kesin.

Ancak sen kendini bizden daha iyi bilirsin tanirsin bize anlatamadigin sorunlarin var ise mutlaka bir uzmandan yardim almalisin ,artik terapi görmek ayip degil kimse kimseye gülmüyor bu portalda bile bir cok insan psikolojik tedavi sürecinden gecmisler sana bunu anlatmaya calisiyorlar ...

evden uzaklaşma gibi bi şansın varsa bi müddet başka yerde kal kafan dağılır yada bi tatil yapabilirsin kendini iyi hissetmek için bu şüphenin olduğu yerden ayrı kal bi süre ve bu düşünceyi at kafandan canım

:uhm:
töbe yarabbi töbe :hulya: kafamçokkarıştı

kafanı iyice topla ve örneklerle anlatmaya çalış durumunu daha sonra. Şu oldu, bu oldu o yüzden şüpheleniyorum de bize ki sana yardımcı olalım. Belki gerçekten böyle bir durum vardır ama sen iyi anlatamadığın için herkes aynı şeyi düşünmeye başladı.

ama buraya yazabileceğin herhangi bir örneğin yoksa ve sürekli bu şekilde izlendiğini düşünüyorsan kesinlikle doktora git. Belki herhangi bir sorunun yoktur ama ciddi bir problem de olabilir.

Şu olayları en ince ayrıntısına kadar yazar mısın? ama şüphelerinden tek bir anı bile atlamayarak.
Ben sana inanıyorum.

Ya gerçekten hastasınız psikolojik destek almanız gerekli

ya da bizimle dalga geçebileceğinizi sanıyorsunuz.

canım anlattıkların bana jim carrey'in bir filmini hatırlattı:truman show,bilen bilir

canım ya sen bizimle dalgageçiyorsun,yada acil hemde çok acil psikoloğa gitmen gerekiyor,eğer dalga geçmiyorda böyle düşünüyorsan o zaman tüm türkiyenin seni tanıması gerekir öyle değilmi,ama ben seni tanımıyorum,diğer arkadaşlarda öyle,serze adında bir nick, kimsin sen,gerçek ismin bile yok ortada seni tanıyan varsa senin o olduğunu nerden bilsin,hem ne büyük eviniz varmış sizin öylede kameraların yerini birtürlü bulamıyorsunuz vay be.canım isteğin burada ilgi çekmekse becerdin ama yaptığın çok ama çok ayıp,resmen bizimle dalga geçiyorsun.

bence mutlaka doktora gözükmeli siniz çok fazla takıntı haline getirmişsiniz olayı
obsesif olabilir siniz bence yanlış anlamayın bu şekilde tanıdıklarım var ordan biliyorum

Bu psikolojik hastalığa sahip kişiler kontrol edemedikleri ama sürekli tekrar ettikleri alışkanlıklar ve huylar geliştirirler. Çoğu kez bu zararsız ama garip huylar kişinin kafasındaki yoğun karışık duygularını kontrol edebilme ve düzenleme amacı ile başlar. Tekrar eden davranışlar ve düşünceler kişi için büyük bir endişe ve mutsuzluk kaynağı olmaya başladığı zaman ve kişinin normal yaşamını belirgin bir şekilde aksatmaya başladığında hastalık ortaya çıkar. Her ne kadar Obsesif-Kompulsif bozukluğa sahip hastalar sahip oldukları bu düşüncelerin, dürtülerin ve ihtiyaçların hiç bir mantıklı sebebi olmadığını bilseler ve durdurmaya çalışsalar bile kontrolleri olmadığını hissederler

Belirtiler
Sürekli istenmeyen düşüncelerin, görüntülerin, dürtülerin, kuşkuların ve fikirlerin kişinin zihnini meşgul etmesi. Çoğunlukla bu düşüncelerin temizlik, hastalıklar ve mikroplar, güvenlik ve seks ile ilgili olması.
Karşı konulmaz bir şekilde sürekli el yıkamak, saç çekmek, temizlik yapmak, ortalık düzenlemek, kontrol etmek gibi mantığı olmayan davranışları tekrarlamak yada saymak, dua etmek, kelimeleri sessizce tekrar etmek, hesap yapmak gibi zihinsel aktiviteler yapma

ÇOK GENİŞ Bİ KONU ARAŞTIRIN DERİM

çok tuhafmış...
Aileniz de sizle aynı fikirde mi?
Yani eğer öyleyse ailenle birlikte kuşkulandığın kamera olayını bi şekilde açıklığa kavuşturabilirsiniz

Şizofreni belirtileri kızlar bunlar
Canım psikiyatriste git

ilk anlattığında inandım diyelim ama sen abim ablam biliyor hiçbirşey yapmıyor diyorsun böyle bişey mümkün bile değil kim gözetlenmekten rahat olur ki
durumun çok ciddi bence acilen destek almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…