gerçekten hatırlamıyorum zaten şu an ipucu gibi bi durumda kalmadı geçmişteki süreci düşündüğümde bu kanıya vardım tanıdığım tanımadığım herkes değişti tanıdıklarım saygısızlaştı uzaklaştı alaycı tavırlar takınmaya başladı tanımadıklarım da aksine ilgi alaka göstermeye başladı böyleşeyler işte
benim için üzülen şu arkadaş var ya işte elimde kanıt yok bir şey yok böyle hissediyorum diye polise gidemiyorum onlarda benim için üzülür diye korkuyorum bir senedir bu düşünce tamamen oturdu bende bilemiyorum ne yapcağımı. insanların işi gücü olsun diliyorum bu dilekten başka bir şey gelmiyor elimden ama ne farkeder iş işten geçmiş olmuş bitmiş zamanında söylenmemiş yapanlar izleyenler utansın
birşeyler dönüyor ama anlamıyorum akrabalarım tanıdıklarım özelimizle ilgili şeyler biliyorlar evde yaşadığımız şeyler kendi aramızda ama o kadar rahatlar ki evde kamera olsa bu duruma sessiz kalmazlar diye düşünüyorum ama sanırım yanıldım benim akraba anlayışımla onların ki aynı değil sanırım . tanımadığım insanlar beni tanıyor aileden olmuş gibiler tavırları halleri sözleri bu da bana kameranın var olduğunu gösteriyor başka türlü olması imkansız bir değil 2 değil bir sürü insan lütfen bilen biri yardımcı olsun
bi umutla buraya kadınların bulunduğu bu platforma halimden anlarlar diyerekten hala bu salak kafamla bi umutla bu konuyu açtım belki bir cevap bulurum diye anlaşılan kimse yardımcı olmak istemiyor ya da anlattığım durumdan habersiz benim için çok sıkıntılı bir durum bu konuda eğlenmem gibi bir durum söz konusu olamaz durumun benim için ciddiyetini anlatamadım galiba neyse yorumlarınız için teşekkür ederim
Polise gitmeyeceksin,polis ne yapsın,
bir PSİKİYATRİST e gideceksin,hiç gitmeyi düşündün mü?
ilk anlattığında inandım diyelim ama sen abim ablam biliyor hiçbirşey yapmıyor diyorsun böyle bişey mümkün bile değil kim gözetlenmekten rahat olur kicevabı bilen birinden cevap bekliyorum hala. bu arada sizlere sormak istiyorum böyle bir durum sizin başınıza gelse napardınız evinize kamera yerleştirilse özeliniz sürekli gözetlense ailenizle birlikte, mahrem yerleriniz herkesin gözüne sokulsa abiniz ablanız dahil bu durumdan haberdar olup bu konuda bir şey yapmasa kimse birşey söylemese herkes arkanızdan güldüğü yetmiyormuş gibi yüzünüze de gülse elinizde bir delil olmadığı içinhiçbir şey yapamasanız kimseye güveniniz kalmasa herkes sırtınızdan vursa tek başınıza kalsanız ne yapardınız. öliyim mi ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?