- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 28
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Temizleyin süpürün dağınık olsun önemli değil ama enazından temiz olsun biz iki kişiyiz bir gün süpürmezsem toz alıp başını gidiyor sizinkini düşünemiyorum bileHanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
Hayır ortaya dökülen dokuntulere tutarimda detaylı olmuyor. İyide gelenin nereye bakacağı hiç belli olmuyorİnceden olmasa bile süpürge bile sürmüyorsanız evin hali hal değildir. Çünkü 1 gün bile süpürmesen alıp başını gidiyor. Çocugunuzda var öyle bi ortamda ne kadar sağlıklı büyüyebilir. Bence kendinizi silkeleyip bi an önce evinizi bi yerden temizlemeye baslamanız lazım.
Böyle böyle yediler ömrümüzü.Evini temiz tut misafir gelir bedenini temiz tut olum gelir demisler..
çocuğu annenize bırakıp eve dönüp temizleyin çocukla iş yapılmıyor ki haftada 1 gün kesin silip süpürün bu sayede dolaplara kaldıracağınız yıkanmışlar olur bunlar kalkınca ev düzeliyorHanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
Siz uygulayin veya uygulamayin kimse beden ve ev temizligine onem verdi diye kendi becerilerinden geri kalmiyor eskiler soylemisse vardir bir bildikleri..Böyle böyle yediler ömrümüzü.
El alem adlı tarikat yüzünden hangi deterjanın nereden işe yaradığını şakır şakır söyleyen kadınların çoğu gerçekten neyden zevk aldığını, neye yeteneği olduğunu, kim olduğunu bile bilmeden ölüyor. Ruhunu da kıl tüy düşünerek mi versin?
Şüphesiz.Siz uygulayin veya uygulamayin kimse beden ve ev temizligine onem verdi diye kendi becerilerinden geri kalmiyor eskiler soylemisse vardir bir bildikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?