- 19 Mart 2016
- 1.626
- 2.546
- 133
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
aynen bende katıldım günlük odevler sayesindedetay oluyor erteledigim bütün isleri hallettim sokuk dikmek ayakkabiligi düzenlemek fırın silmek gibi bende 5 erkek cocuk var birde eşim 6 erkek her kadının harcı değildir onca insanın arkasını toplamak ama püf noktası erteleme ve yerlestir toplu olsun ve anında temizleDüzenli Evimiz & Hayatımız
Merhabalar Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz. Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem...www.kadinlarkulubu.com
Canım biz burada kendimize bir güzel gaz verip ev temizliği yapıyoruz.Nego da çok iyi motive ediyor. Katıl istersen aramıza
Temizlik ev toplu olunca daha kolay oluyor. Göze daha basit geliyor. Diğer türlü olmuyor zaten.aynen bende katıldım günlük odevler sayesindedetay oluyor erteledigim bütün isleri hallettim sokuk dikmek ayakkabiligi düzenlemek fırın silmek gibi bende 5 erkek cocuk var birde eşim 6 erkek her kadının harcı değildir onca insanın arkasını toplamak ama püf noktası erteleme ve yerlestir toplu olsun ve anında temizle
2 gunde bir sil supur, 2 ayda bir perde cok degil mi yahuÇalışan anneyim.
Tek çocuk annesiyim.
Günlük elimde ıslak mendille mıobilyaların tozunu alırım.
2 günde bir ev süpürür ve silerim.
Tuvaleti hergün yıkarım.
Banyoyu 2 günde bir silerim muhakkak.
Yoksa önünü alamam.
Pencere, cam, çerçeve gibi detaylı temizliğimi 2 ayda bir perdelerimi yıkarken yaparım.
Zaten yerleri 2 günde bir sildigim için detaylı temizlik gibi oluyor.
Giriş kattayim asiri kirleniyor2 gunde bir sil supur, 2 ayda bir perde cok degil mi yahuvalla insan temizlikten baska bisey yapamaz ki bu temizlik temposuyla
Canm benim evim 250 metrekare ve hep tek başıma yaptım temizliği bazen ağladığım bile oluyordu yorgunluktan çok bunalırsan ayda iki kez bir temizlikçi tut.Onun dışında da evini iki güne bir süpürmeye çalış.Tuvalet temizliği de çok önemli ona da dikkat etmeni tavsiye ederimHanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
EDİT: Ben çalışan biriydim çocuğum oluncak ayrılmak zorunda kaldım. Eşimin kendi işi ve vardiyalı çalışıyor gece sabah öğlen yani evin belli saatlerinde evde onda da çoğunlukla uyuyor. Annem yok akrabalarım il dışında yalnızım yani. O Yenidoğan sıkıntılarını falan hep tek atlattim. Sanırım bu yüzden üzerimde bıkkınlık var. Eşim evde yok akşama kadar ben batırıp ben temizliyorum bunun bosvermisligi var üzerimde ve iyice ipin ucunu kaçırdım. Şimdi yapmaya yapmaya daha çok yapmayalım geldi
aradigim cevap. konudan gonul rajatligiyla cikabilirim:)Böyle böyle yediler ömrümüzü.
El alem adlı tarikat yüzünden hangi deterjanın nereden işe yaradığını şakır şakır söyleyen kadınların çoğu gerçekten neyden zevk aldığını, neye yeteneği olduğunu, kim olduğunu bile bilmeden ölüyor. Ruhunu da kıl tüy düşünerek mi versin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?