- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Bende öyleydim çocuk yokken tembeldim ama çocuklardan sonra hemen hergun süpürür silerim cat kapı benimde evim dağınık olabiliyor oyuncaklar boyalar vs..Hanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
Herhun birsey yap kuzum asiri yuklenme kendine ya da bir iki gununu bir odaya ayir zamanla hizlanirsin o temizlik kokusu nasil iyi gelecek sanaHanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
ne zaman canım temizlik yapmak istemese tlc de ki temizlik programını açarım şimdi tr versiyonuda var onu izleyince gaza geliyorum dip bucak yapasım geliyorHanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
Düzenli bir şekilde supurseniz ve evi toplu tutsanız yine öyle pis görünmez. Haftada bir gün büyük temizlik yapın diğer günler süpürmek toplamak yeterli gelecektir. Ama bir yerden başlamanız lazımHanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
Aynen toz olarak kirlenmediyse ev, daginikligi toplayinca cok kolay oluyor. Mutfaktaki derli topli bir iki bulasikta gozume batmiyor meselaMutlaka her gün kahvaltıdan sonra supurge yaparım tozu da 2,3 gunde bir alırım...Bulasik hic birakmam tezgahta aksam yemegini ozellikle hemen makineye,ama yemekten sonra birseyler yenip icilirse bazen kalir.2 cocuk olunca sürekli çamaşır yıkanır asilcak,dürülcek hep olur bi tek onlardan gina geldi bana da çamaşır,çamaşır...Banyo ve tuvaleti yıkarken çok zorlaniyordum eskiden,klozete su dökünce yerleri de yıkardım çok zaman alırdı.Artik oraya da ayrı vileda aldım artık viledayla siliyorum genel yapmadigimda o da rahat oluyor...Bazen evi saldigimda bi daha toplamak cok zor oluyor...Daginiklik hemen toplaniyor 5dklik is ama ev temizse aniden misafir de gelse içim rahat oluyor.
Hanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
EDİT: Ben çalışan biriydim çocuğum oluncak ayrılmak zorunda kaldım. Eşimin kendi işi ve vardiyalı çalışıyor gece sabah öğlen yani evin belli saatlerinde evde onda da çoğunlukla uyuyor. Annem yok akrabalarım il dışında yalnızım yani. O Yenidoğan sıkıntılarını falan hep tek atlattim. Sanırım bu yüzden üzerimde bıkkınlık var. Eşim evde yok akşama kadar ben batırıp ben temizliyorum bunun bosvermisligi var üzerimde ve iyice ipin ucunu kaçırdım. Şimdi yapmaya yapmaya daha çok yapmayalım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?