- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Ahdevefa44
Fazla kaçırma bebişim sivilce yapar.bende senin yorumlarını okuyup fıstık yiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla kaçırma bebişim sivilce yapar.bende senin yorumlarını okuyup fıstık yiyorum
![]()
1 ayda kaç kez birliktelik oluyor mesela?Hiçbir fikrim yokki bi kadın olarak çok üzülüyorum....
Çocuk olmasa yap derdim de çocuk var.. ama merhamet vicdan bu değil sana söyleyeyim.. haklısn düzeltmeye calısırım derdi baskasyla evlen düşkünsün diyeceğine.. çünkü başlarda böyle değilmiş sende doğal olarak sorguluyorsun cvbı bu olamaz..
Fazla kaçırma bebişim sivilce yapar.![]()
Üye fazla istekli de olabilir du bakem anlıcaz simdiAdam gay mi acaba? Aklımda deli sorular.
Dikkat ediyorum kendime tabı bakımlı olmaya temiz giyinmeye özen gösteriyorum ama buda işe yaramıyor malesefBakımlı misiniz ? Aranızda ki muhabbet nasıl ?
Ya sizi sevmiyor ya da farklı yönelimleri var. Çok garip geldi. Kocişleri olanlar daha iyi yorum yapar. Ya da siz çok fazla isteklisiniz. (Chemistten çaldim)Cilve yapıyorum ama gülüp geçiyor hep yani çok robot bi yapısı var
Yok ya insan eşi ile zaman geçirmek ister tabıkı bekliyorum yakınlık her kadın gibiÜye fazla istekli de olabilir du bakem anlıcaz simdi![]()
Emin olsam bir dakika durmam çünkü ilgisiz oluşu herşeyi düşündürüyo cok yoruldmYa sizi sevmiyor ya da farklı yönelimleri var. Çok garip geldi. Kocişleri olanlar daha iyi yorum yapar. Ya da siz çok fazla isteklisiniz. (Chemistten çaldim)
Peki cinsellik harici normal evlilik hayatınız nasıl beraber aktiviteler sohbetler vs yani sorun sadece cinsel yaşantınızda mı sizce yoksa genel olarak evliliğinizde de mi varYok ya insan eşi ile zaman geçirmek ister tabıkı bekliyorum yakınlık her kadın gibi
Sizinle biraz açık konusayim. Ben şahsen canım istediginde sıcak duştan sonra en sevdiğim geceligimi giyiyorum parfüm sikiyorum kırmızı rujumu surup direk kucağına sonrası o istemese de geliyor dayanamıyor. Değişik gecelikler iccamasirlari alabilirsiniz. İnternetten gizlilik ve güvenlik ön planda oluyor kimse görmüyor aldıklarını.Dikkat ediyorum kendime tabı bakımlı olmaya temiz giyinmeye özen gösteriyorum ama buda işe yaramıyor malesef
Onlarda hiç sorun yok beraber çok zaman geçiriyoruz hatta diyorum ya dışarı hayatı hiç yok polis memuru zaten kendisi çalışma saati bile şimdilik çok değil çıkıp eve geliyor direk gezeriz dolasırız öyle herseye karısan biri değilPeki cinsellik harici normal evlilik hayatınız nasıl beraber aktiviteler sohbetler vs yani sorun sadece cinsel yaşantınızda mı sizce yoksa genel olarak evliliğinizde de mi var
Ayda iki defa en fazla...Şurda bizbizeyiz yabancı yok söyle bakalım haftada kaç kez oluyo birliktelik veya ayda kaç
Kez?
Zaten o kelimesi bi donem aramızda buyuk kırgınlığa sebep oldu ailem duydu abim vs bayagı kavga oldu o dönemGenelde, evli erkekler her dakika seks yapmak için davet bekliyormuş gibi görünseler de,meselenin aslı bu değil.
Onlarında yorgun ve isteksiz olduğu dönemler olabilir.
Bunu anlarım.
Fakat,başkasıyla evlen cümlesini en angut koca bile kolay kolay kurmaz.
Çok çirkin.
NeyyyAyda iki defa en fazla...
Malesef... İlk evlendiğimz dönemler Boyle değildi bilmiyorumNeyyyen fazla bide.. uff biraz düşüneyim öyle yazayım yanlıs bsey demiyeyim