Lütfen fikir verin...

Ben 3 yıllık evliyim eşim çok iyi biri yardımsever merhametli evladımıza iyi bi baba fakat karı koca hayatında ciddi sıkıntılarımız mevcut... Fazla yaklasmayan ben yaklasmak istediğim zaman önemsemeyen bir yapısı var evliliğin ilk zamanlarında Boyle değildi ama sonradan farklı olmaya başladı. Hayatında kimse yok eminim çünkü iş dışında evden bir yere gittiği bile yok Sadece Twitter kullanıyor baska sosyal medya hesabı bile yok istediğim zaman telefonuna bakabiliyorum öyle müsade etmeyen biride değil . Ve daha 26 yasındayım oda 30 yasında.. çok üzülüyorum fikir verin ne yapabilirim...
İş hayatı kafası Başka şeylere takiliyordur seninle alakası olmayabilir canını sıkma borçlar derken insan bunalıyo bazen

Evet önceden defalarca konustum hatta bir defasında cok kötu kavga ettik ben buyum sen cok duskun isen git başkasi ile evlen demişti.. oysa anlamıyor kı ben öyle biri olsam kendisine bu konuda rahatsızlık duyduğumu duzelmesını istediğimi belirtmezdım....
Of söze bak git başkası ile evlen ne kolay söylemiş öyle ayrılalım deseniz sanki tamam diyecek gibi bir ağız yoklayın siz onu bir dikkatle gözleyin

Of söze bak git başkası ile evlen ne kolay söylemiş öyle ayrılalım deseniz sanki tamam diyecek gibi bir ağız yoklayın siz onu bir dikkatle gözleyin
Onuda çok söyledim bitsin o zaman ayrıl ayrılmak istiyorsan dediğimde ayrılalım olum ne yaparsan yap bir gün sen ne sacmalıyoosun niye ayrılalım dediğini duymadım yani suan bitti desem demez ki neden sen bilirsin der o derece

Malesef... İlk evlendiğimz dönemler Boyle değildi bilmiyorum 😥
Ama asıl sorun baskasıyla evlen demiş olması ben en cok ona takıldım yaa.. cocuk var cocuk olmayaydı yapıstır alnına bosanma dilekçesini derdimde hatta o ötmeyen …ine!! Ya doktora gidin hormonal bi skntı yoksa psikologa gidiceksiniz.. ama aldatılmıyorum deme telefon ortada da deme neler neler gördük burda

Onuda çok söyledim bitsin o zaman ayrıl ayrılmak istiyorsan dediğimde ayrılalım olum ne yaparsan yap bir gün sen ne sacmalıyoosun niye ayrılalım dediğini duymadım yani suan bitti desem demez ki neden sen bilirsin der o derece
Bu adam başkasını sevıyor olabilir.

Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz gibi olmuş

Ama asıl sorun baskasıyla evlen demiş olması ben en cok ona takıldım yaa.. cocuk var cocuk olmayaydı yapıstır alnına bosanma dilekçesini derdimde hatta o ötmeyen …ine!! Ya doktora gidin hormonal bi skntı yoksa psikologa gidiceksiniz.. ama aldatılmıyorum deme telefon ortada da deme neler neler gördük burda
Cidden mi ya nasıl anlayabilirim bunu peki

Evet borcumuz var evlendiğimizden bu yana bu konularda hıc üstüne gitmem inanın harçlık bile istemiyorum zor durumda kalmasın dıye....
Bende yaklaşık 3 yıldır evliyim bizimde aynı şekilde evlendiğimizden beri borç var ama bunun sürekli olacak şekilde cinsel hayatı etkileyeceğini düşünmüyorum. Ayda iki kez en fazla diyorsunuz ya eşinizin yönelimi farklı ya da başka biri var ben başka şekilde yorumlayamadım sanırım.

E nasıl vcdanlı merhametli bu adam bacım.. borcuda var diye sen herseyinden ksıp harclıkta almıyorum diyosn sekste yok ne anladım bu evlilikten

Düğün doğum masrafları vs memlekete gidip gelme araba borcu felan 70 bin anca
Of ben de sandım 1 milyon falan. Ya polis adam 1 cocuk 70 bin için kendini paralamaz arkadasım. Paraları başka işler için harcıyor olmasın?20 bin alıyordur eşin normal bir sekılde yaşarsınız niye harclık almamalar falan? Burnuma kötü kokular gelıyor.

Of ben de sandım 1 milyon falan. Ya polis adam 1 cocuk 70 bin için kendini paralamaz arkadasım. Paraları başka işler için harcıyor olmasın?20 bin alıyordur eşin normal bir sekılde yaşarsınız niye harclık almamalar falan? Burnuma kötü kokular gelıyor.
Suan kiramiZ 7 buçuk kredi borçları felan da mevcut sıkmak istemiyorum 😥😥

Back
X