Mesela annen napıyor sana?Yo Gayet ciddi bir soru sormuştum herkes rahat bir hayat yaşamıyor ki.
Ablacım ne sanıyorsun evlilik bal kaymak mı? Evet severek evlendim elhamdülillah mutlu bir yuvam da var ama evlenmeden önceki hayatımı tabiki bazen özlüyorum. Evlenmiş olmak için evlenilmez! Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun! Aile evinde mutlu değilim diye evlenilmez! Bu yaşta asla ama asla EV-LE-NİL-MEZ! Lütfen yaşın çok ama çok küçük ya evliliği ne sanıyorsun bilmiyorum ama sandığın gibi birşey değil. Eğitim hayatın ne durumda lisede falan olman gerekiyor senin?Abla herkes mutlu bir hayat yaşayamıyor hayat adil değil bu bir gerçek, belki böyle mutlu olurum son çare kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki belki siz 31 yaşında hayatınızın aşkını bulmuşsunuzdur ama ben o kadar bekleyemem 1 yaşındaki kızınız da büyüyünce benim gibi olmaz onu hep koşulsuz severseniz hep yanında olursanız annesi olarak, ama ben o konuda şanslı değilim zaten bu yüzden evlenip gitmek istiyorum.
Firdevs Hanımın Bihter’e dediği laf aklıma geldi nedeseMerhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Umarım öyledir öteki türlüsünü düşünmek dahi istemiyorumYa dalga geçiyor. Kendince ilgi çeken bir konu açıp eğlenmek derdi..
Örnek verir misiniz?Abla herkes mutlu bir hayat yaşayamıyor hayat adil değil bu bir gerçek, belki böyle mutlu olurum son çare kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki belki siz 31 yaşında hayatınızın aşkını bulmuşsunuzdur ama ben o kadar bekleyemem 1 yaşındaki kızınız da büyüyünce benim gibi olmaz onu hep koşulsuz severseniz hep yanında olursanız annesi olarak, ama ben o konuda şanslı değilim zaten bu yüzden evlenip gitmek istiyorum.
Çok iyi niyetli bir yorum ne 5 yılı 2 ayda açar o konuyu mutluluğun yolu erken evlen erken çökBence de evlen. Sonra hemen çocuk yap. Yaklaşık 5-10 yıl içinde de gel buraya kocam dövüyor aldatıyor bebelerim var ailem arkamda değil diye konu aç. Beklicem seni kuşum.
Sevilmeden buyumus bir cocuk (tabi bu senin ifaden) evlenerek mutlu olamaz, cunku bir evliligin mutlu bir evlilik olabilmesi icin iki tarafında sevilerek, sevmeyi bilerek evleniyor olmasi gerekiyor.Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İnstagram linki çalışmadı nedense…Sevilmeden buyumus bir cocuk (tabi bu senin ifaden) evlenerek mutlu olamaz, cunku bir evliligin mutlu bir evlilik olabilmesi icin iki tarafında sevilerek, sevmeyi bilerek evleniyor olmasi gerekiyor.
Birine neden/nasil kacma planin var? Sevgilin mi var oyle genel bir plan mi?
ay cuk olduFirdevs Hanımın Bihter’e dediği laf aklıma geldi nedese
Sen evliligi kolay bişey mi sandın yavrucum. Kır dizini ders calıs. El acımaz insana. Aileni mumla aratır.Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Allah akıl fikir versin.Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?