yeterince cevap verilmis aslinda ama yazayim dedim. soyle bi goz attim genelde onemsiz bulunmus. ben de ayni fikirdeyim. hersey bu kadar guzelken, birbirinizle anlasiyoken geri kalan hersey onemsiz. hani bu durum gizli sakli olur, baba ilk esi aldatmis olur, huzursuz skintili bi aile olur bi dusunursun ama aile durumdan rahatsiz degil. sevgilin iki kadina da anne demis, kadinlar bile birbirlerini sevmis. e durum boyleyken sorun olan bi taraf kalmiyo geriye. bi de bence bu detayin cok bilinmesine gerek yok. mesela keske senin arkadaslarin sevgilinin aile yasantisini bu kadar detayli bilmeseydi. her ne kadar bu durumu sorun olarak gorsmesem de, yine de bu uluorta konusulcak bisey degil. hele ki arkadaslarinin dalga gecmesi, veya sana bu konuda akil vermesi hic hadlerine degil. dalga gecilirken nasil bi tepki verdin bilmiyorum ama umarim paylarini vermissindir.
tabikide onun sucu ne ? ailesinin meselesi bu arkadasların ayıp etmiş dalga gecen arkadaslarının çocuklugu o ne öle lise talebesi gibi dalga geçmek fln ilk hedefin sevgilini değil o arkadasların yasamından uzak tutup çıkarmak olsun ...kimseye kulak asma dört duvar arasında sen ve kalcaksınız huzurunuz önemli ve herseyden önce mutlumusun bitti bazı durumlarda egoist olmak gerek kimseyi dinleme
bir kere geliyruz dünyaya sevdiğin adamı bırakma sevgi yüzyıllardır kayıp biz bulanlar kıymetini bilelim ön yargı törpülenen bişiy herkes ya basına gelince yada empati yapınca bunu anlıyor benim fikrim bu tatlım
Acil arkadas cevreni degistir bence bile bile evlenmeyi dusunuyosan basina gelcekler mustahak ne demektir ya
Ne alaka ya, Allah aşkına neyle dalga geçiyorlar merak ettim ? Üstelik adam aldatmamış kadın getirmiş, yanlış olabilir ama bazılarının da doğrusu bu...Hepside durumdan mutlu millete ne düşer bilemem !
Benim dedem 2 evli, aldatarak almış 2.kadını hem de, babamın da annemi aldatması lazım o halde, dedem gb gidip başka kadından 3 çocuk yapması sayısız sevgilisi olması lazım ama gelin görünki 7 yaş büyük anneme hala aşık, gözü de kimseyi görmez
Ya da benim erkek arkadaşımın babası hem alkolik hem karıya kıza aşırı düşkün, oğluyla alakası yok napayım bırakayım mı bende bu pırıl pırıl insanı.Ne diyeyeim bırakırken baban gb olacakmışsın öyle diyorlar mı ?
Ağzı olan konuşur, beyninden çok ağzı çalışan bi milletiz ne yazıkki...Herkesin, hepimizin başkaları için kuralları var malesef, kendimiz için esnek başkaları için son derece katı olabilen kurallar... Arkadaşlık ilişkilerimi sorgulardım yerinizde olsam, böyle arkadaşlar düşmanı aratmaz. Akrabalıklar değerlidir, değişilmez ve koparılmaz bağlar sağlarlar arada ama akrabaalrımın tutumu ve en önemlisi üslubu buysa seçimlerime dil uzatamayacak derecede mesafe koyardım...
Babasının yaptığı şey ne olursa olsun kabullenilemez, ama babası böyle saçma bir durumun içinde diye bir adam da terkedilmez.
Gerçekten çok zor... Benim ailem asla böyle bir adamın oğluyla evlenmeme izin vermezlerdi, ailemle arasında tercih yapmak zorunda kalırdım eminim...
Ve evlensem bile ailesiyle görüşmek istemezdim, böyle şeyler bana çok ters geliyor...
Fikir veremedim, duygularla hareket edecek olursak boşver ailesini, ama mantığım da diyor ki biriyle evlendiğinde onun bütün ailesiyle evlenmiş oluyorsun, ve böyle bir ailenin içinde olmak ister misin??? Ben istemezdim...
dünyanın en anlayışlı adamından, evlenmeyi planladığım, evimizi bile seçtiğimiz adamdan, bana herşeyiyle uyan ve sevdiğim o adamdan vaz mı geçiyim? bunun bahanesi bu olabilir mi herşey bu kadar güzelken?
lütfen bana fikirlerinizi söyleyin. benim için çok öenmli. toplumun buna nasıl baktığını öğrenmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?