Kızlar ne olur akıl verin yok deyin yanlış anlamıssın deyın. 5 yıldır süren bir ilişkim var ve çok şey atlattık en son bu iş konusunda birbirimizi çok yıprattık uzaklaştım ondan bılıyorum ama seviyorumda eminim takı sürücü kursuna yazılıp ve bir sabah işe gelirken kursun arabasında o cocugu görünce allahım çok tatlı dedım 3 gün benı kendı hocamın yanına o götürdü keske benı o çalıştırsın derken bu sabah kurstan aradılar ve artık onunla çalısıcağımı söyledıler ama kalbım suan o kadar hızlı atıyorkı çok heyecanlıyım çok tatlı kuu gibi öyle böyle değil herkese karşı mesafeli ama ben nıye böyleyım neden aşkıma ihanet ediyorum kendıme engel olamıyorum rabbime çok yalvardım allahım bana doğru yolu göster kısmetım ne ise onu yaşat bana diye aşkımla sorunlar yaşarken ama ben içimde neler olduğunu bilmiyorum yanlış yapıyorum. belkı anlık bişey ama yanlış offf allahım sen yardım et
evli birisiniz ve başka birinden etkilenıyorsunuz...
Ben bekarım ve birinden etkilenmeden önce düşünürüm engellerim yokken bile....Sanırım bu benim mantık insanı olmamla alakalı...
Allah dilerim size dogru yolu gösterir,dememe gerek varmı bilmiyorum ama yanlış yollardasınız ve tehlikeli sularda yüzüyorsunuz
Kızlar ne olur akıl verin yok deyin yanlış anlamıssın deyın. 5 yıldır süren bir ilişkim var ve çok şey atlattık en son bu iş konusunda birbirimizi çok yıprattık uzaklaştım ondan bılıyorum ama seviyorumda eminim takı sürücü kursuna yazılıp ve bir sabah işe gelirken kursun arabasında o cocugu görünce allahım çok tatlı dedım 3 gün benı kendı hocamın yanına o götürdü keske benı o çalıştırsın derken bu sabah kurstan aradılar ve artık onunla çalısıcağımı söyledıler ama kalbım suan o kadar hızlı atıyorkı çok heyecanlıyım çok tatlı kuu gibi öyle böyle değil herkese karşı mesafeli ama ben nıye böyleyım neden aşkıma ihanet ediyorum kendıme engel olamıyorum rabbime çok yalvardım allahım bana doğru yolu göster kısmetım ne ise onu yaşat bana diye aşkımla sorunlar yaşarken ama ben içimde neler olduğunu bilmiyorum yanlış yapıyorum. belkı anlık bişey ama yanlış offf allahım sen yardım et
edacığım yanlış mı yaptım:) çok teşekkür ederim kızlar aynen dediğiniz gibi yapıyorum ve hocayla çalışırken benım aşkım daha tatlı diyorum o bir anlık yakısıklı cocuk demektı sanırım hepinizde haklısınız aşkım benımle her halımı her durumunu gördü yanımda oldu ve bir anne evladına bakmaya bıle kıyamazya benımkıde aynen öyle bana karsı inşallah şu problemıde atlatırsak hersey aynen devam edicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?