- Konu Sahibi Lonelypoet
Allah askina öğrenciyi nereden bulucaksun yazin zaten bence mdr gorev paylasimi vs kastetmistir sene basi kurulunda puruz cikmasin diye yani kendi aranızda onemli gun ve haftalari simdiden paylasin demek istemiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu sanki herkes yatarak universite kazaniyor?Demeyim demeyim olmuyor.. Öğretmenlerin 2 ay tatiline takılmışlar yok özel sektör de haftada 1 gün izin varmış.. Eğitim fakültesini kazanmak için ders çalısmıs arkadaslar, liseden kaçıp okey atmamışlar. Okumuş öğretmen olmuşlar 2 ay tatilde yapsınlar yani.. 25 tane hatta daha fazla cocukla 6 saat 7 saat zaman gecırmek kolay mı ? Akşama kadar insan da kafa kalmaz.
Yahu sanki herkes yatarak universite kazaniyor?
Ayrica ben yaptiginiz ise kolay zor demiyorum elbette zor bi insan yetistiriyorsunuz Ama tatilinizin kucumsenecek bir tarafi yok
Ayrica birakin ozel sektoru devlette bile bu kadar cok tatiliolan hicbir kurum yok yapmayin arkadaslar tatiliniz diger tum mesleklere gore fazla ve diger mesleklerden zor degil
Her isin kendine gore zorlugu var
Misal ben hemsireyim hicbir hemsirenin calisma saatlerini gordunuz mu? Bu isi yarisa cevirmek istemiyorum ama kabullenin artik babalar gibi tatiliniz var asla azimsanacak degil
Arkadas bunun cekememezlikle ne alakasi var ergen gibi laf mi yaristircaz?Ogretmenin tatiline laf etmeseniz olmaz. Ogrenciler yokken 2 ay badana boya yapalim bari de tum millet rahat etsin. Nedir bu cekememezlik anlayan beri gelsin. Buyrun egitim fakulteleri acik, cok özenen kazanir okur.
Oyleyse kendinizi harcamaniza da uzuldum zira siz universiteyi okey atarak kazandiniz sanirim..Öğretmen değilim, üniversite mezunu özel sektörde sayısız tecrübesi olan bir üyeyim sadece.
Alkis..Ülkemizde 2 ay yaz tatili,15 gün kış tatili,hafta sonu 2 gün tatil,branş öğretmeniyseniz hafta içi bile tatil olan meslekte 23 nisan etkinliğimi bunalttı sizi.
Bir hemşire olsaydınız,bir polis? nöbetler,yorgunluk,aksiyon ne ararsan var.
Çok sıkıldıysanız rahattan meslek değiştirin
Yahu sanki herkes yatarak universite kazaniyor?
Ayrica ben yaptiginiz ise kolay zor demiyorum elbette zor bi insan yetistiriyorsunuz Ama tatilinizin kucumsenecek bir tarafi yok
Ayrica birakin ozel sektoru devlette bile bu kadar cok tatiliolan hicbir kurum yok yapmayin arkadaslar tatiliniz diger tum mesleklere gore fazla ve diger mesleklerden zor degil
Her isin kendine gore zorlugu var
Misal ben hemsireyim hicbir hemsirenin calisma saatlerini gordunuz mu? Bu isi yarisa cevirmek istemiyorum ama kabullenin artik babalar gibi tatiliniz var asla azimsanacak degil
ölen hastaya doktoru darp ederek elektroşok yaptıranların haberi bugün çıktı. bende öğretmenim biliyorum velilerle uğraşmanın ne denli sinir bozucu olduğunu. ama bir öğretmen olarak 2 ay tatili fazla buluyorum. verdiğiniz örnekten devam edersek doktorlar sürekli kendini geliştirmek zorunda meslekleri gereği. yeni teknolojiler, yeni makineler, yeni yöntemler vs. aynı kendini geliştirme süreci öğretmenlerde de yeterince olsa. siz öyle olmayabilirsiniz tabi ama 'bu nasıl öğretmen' dedirten meslektaşlarımız olduğu sürece eleştirilmeye devam edeceğiz.Öğretmenler mesleğinden şikayetçi değil herkesin kendileriyle uğraşmasından yaptığı işle ilgili ahkam kesmesinden şikayetçi... siyasetci çıkar öğretmene laf atar, velisi öğrencisi ders vermeye kalkar, idareciler öğretmenlerle uğraşır vs vs... Siz bir hastanin doktora işini öğretmeye kalktığını gördünüz mü? Ya da hasta böyle bir şey yapmaya kalksa doktorun tepkisini düşünebiliyor musunuz? Fakat kendi çocuğunu yetistiremeyen veliler bize gelip ahkam kesiyor ve biz o çocuk gibi yüzlercesiyle ilgilenirken... sizce saygıyı, anlayışı, iki ay tatili hak etmiyor muyuz?
Oyleyse kendinizi harcamaniza da uzuldum zira siz universiteyi okey atarak kazandiniz sanirim..
ölen hastaya doktoru darp ederek elektroşok yaptıranların haberi bugün çıktı. bende öğretmenim biliyorum velilerle uğraşmanın ne denli sinir bozucu olduğunu. ama bir öğretmen olarak 2 ay tatili fazla buluyorum. verdiğiniz örnekten devam edersek doktorlar sürekli kendini geliştirmek zorunda meslekleri gereği. yeni teknolojiler, yeni makineler, yeni yöntemler vs. aynı kendini geliştirme süreci öğretmenlerde de yeterince olsa. siz öyle olmayabilirsiniz tabi ama 'bu nasıl öğretmen' dedirten meslektaşlarımız olduğu sürece eleştirilmeye devam edeceğiz.
Yanlış bir bilgiyi düzelteyim öğretmenlerin tatili 2 aydır. Seminer döneminde mesleki çalışmalar yapılır etkinlik ve program hazırlamalar yapılmaz. Sene sonu çalışmalarda geçirilen sene değerlendirilir. Hiçbir memur yada özel sektör çalışanı eve iş götürmezken bunogretmenlerden beklenir3 ay tatilinizin birkaç gününü buna ayırmak zor mu geliyor? Dert ettiğiniz şeye bak
ikinci nokta yerine soru işareti olacaktı. ayrıca başlığa cevap vereyim: objektif değerlendiriyorum, abartıyorsun. gerçekten yoğun çalışmak nedir haberin yok.Yazım kurallarını çok iyi bilirim nokta(.)Neden önemli olan konuya ilgi göstermek değil de (Ayrı yazılır) kusur bulma yollarına başvuruyoruz nokta (.)
Hocam lafım size değil bu arada