Pas pas demeniz çok kırıcı. Biz iyi bir aileden geldik. Tek bildiğimiz herkesi kendimiz gibi sanmak.Neden kendinizi boyle paspas gibi sermişsiniz adamin onune. Yetmemis babaniz da katılmış size? Ne buldunuz bu kadar, cok merak ettim doğrusu
Kocanıza paspas olmanız, onun size paspas gibi davranması sıkıntı değil de birinin bunu dile getirmesi mi kırıcı?Pas pas demeniz çok kırıcı. Biz iyi bir aileden geldik. Tek bildiğimiz herkesi kendimiz gibi sanmak.
Annesi yemek yapmak çamaşır yıkamak zorunda değil
Eşek kadar herif. Eli ayağı mı tutmuyordu?
Fedakarlık değil ki bu yaptığınız
Hizmetçilik
Kıymeti de bilinmemiş
ailece çabalamadık. Biz mutlu olmak için elimizden geleni yaptık. Ben istedim diye babam kızını destekledi ama benim bunu burda yazmam doğru değilmiş, çünkü benim ailem heo arkamda oldu özellikle babam. Herkesi kendimiz gibi gördükEşiniz bulunmaz hint kumaşıydı galiba ailece o kadar çabaladığınıza göre...
Özellikle babamla ilgili yazdığınız doğru değil. Ben kimseye pas pas olmadım kafa yapınızı değiştirin. Ben sadece ilişkimde içimden geldiği gibi davrandım. Sadece bu tartışamayı buraya ne yapmam gerikir diye dile getirdim. Bana ve aileme hakaret edilsin diye değil bayan.Kocanıza paspas olmanız, onun size paspas gibi davranması sıkıntı değil de birinin bunu dile getirmesi mi kırıcı?
Bayan değil kadın...Özellikle babamla ilgili yazdığınız doğru değil. Ben kimseye pas pas olmadım kafa yapınızı değiştirin. Ben sadece ilişkimde içimden geldiği gibi davrandım. Sadece bu tartışamayı buraya ne yapmam gerikir diye dile getirdim. Bana ve aileme hakaret edilsin diye değil bayan.
Kızmanız gereken kişi kim siz de biliyorsunuz bence. Sert dille söylenmiş olsa da gerçek gerçektir. Konunuz herkese böyle hissettiriyorÖzellikle babamla ilgili yazdığınız doğru değil. Ben kimseye pas pas olmadım kafa yapınızı değiştirin. Ben sadece ilişkimde içimden geldiği gibi davrandım. Sadece bu tartışamayı buraya ne yapmam gerikir diye dile getirdim. Bana ve aileme hakaret edilsin diye değil bayan.
Demek ki sen böyle yaparmışsın. Çünkü biz öyle yapmadık bilip bilmeden boş yorum atıyorsun. Senden çok daha iyi bir ailede yetiştiğime yemin edebilirm ama kanıtlıyamam. Çünkü burda sadece ne yapmam gerektiğini görmediğim bir açıdan bakabilir miyim diye yazdım. Ama sen benim babama kadar saldırdın. Ben bir öğretmenim. Ve aynı zamanda bir insanım eleştiriler doğru ve kırıcı olmadan yapılır. Ama sizin konuşma tarzınızdan herşey kendini belli ediypr zaten daha fazla yorum yazmayın benim sayfamaBayan değil kadın...
Adam sizinle evlensin diye karnını doyurup çamaşırını yıkamışsınız, babanız iş kurmuş. Üzgünüm ama çocuğuna değer veren iyi aileler ve o iyi ailelerde yetişen kadınlar böyle davranmazlar.
Eleştri ayrıdır hakaret ayrıdır. Ben burda babama laf aöylensin diye yazdım . İyice okuyunKızmanız gereken kişi kim siz de biliyorsunuz bence. Sert dille söylenmiş olsa da gerçek gerçektir. Konunuz herkese böyle hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?