Özellikle babamla ilgili yazdığınız doğru değil. Ben kimseye pas pas olmadım kafa yapınızı değiştirin. Ben sadece ilişkimde içimden geldiği gibi davrandım. Sadece bu tartışamayı buraya ne yapmam gerikir diye dile getirdim. Bana ve aileme hakaret edilsin diye değil bayan.
Şu hayatta beslenmesinden, geçirdiği zamandan, keyfinden, oynadığı oyuncağın hijyeninden, mçtığı alanın niteliğinden sorumlu olduğum tek bir canlı var, o da kedim.
Siz niye elin adamının konforunu, işini bu kadar dert ettiniz ki?
Adamın anası koca adamın yemeğini yapıp çamaşırını yıkamak zorundaymış da yapmayıp suç işliyormuş gibi anlatmışsınız. Üstüne de bunları kendinizin üstlendiğini çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsunuz. Kusura bakın ya da bakmayın siz bilirsiniz ama bu bildiğin paspas olmak.
Ha "içimden geldi" diyorsanız, içinizden paspas olmak gelmiştir, buna bir şey diyemeyiz ama içinizden geldi diye yaptığınız şeyin adı değişmiyor.
Üstelik aile boyu paralamışsınız kendinizi.
Sağlıklı bir ilişki fedakarlık gerektirmez. Şu forumdaki fedakarlık tanımları da beni benden alıyor zaten.
Saçma sapan ilişkiler için saçma sapan şeylere katlanıp adına fedakarlık diyorsunuz ama dışarıdan görünen tek şey sizin o sinirlendiğiniz tanım.
Bugün üzerinize yürüyen adam yarın vurmaktan çekinmeyecek.
Siz zaten en başta "benim değerim sıfır" demişsiniz. Niye çekinsin ki?