yahu şu MELİSDENİZ isimli kullanıcı beni sinir etti.zaten canım burnumda allahım ne kulların var ya..
kendisi bana arkadaşlık teklifinde bulundu buradaki yazısından sonra.bende kabul ettim.sonra ziyeretçi mesajı bölümüne bana aynen şöyle yazmış ''sen iymisin''...
görünce haliyle dedimki ben birşey yaptımda bana sen kendindemisin gibi bir mesaj gönderdi sanırım ve bu yanlışlıkla oldu dedim..ve bende ona ''hayırdır bir suçmu işledim ki? dedim..ve bana inanılmaz bir ters cevap..sonrada beni arkadaşlığından atmış ve filtrelemiş..yahu kardeşim sen ne yapmaya çalışıyorsun? akli dengen yerindemi ssenin? ben bugüne kadar kimse tarafından bu şekilde bir muamele görmedim..görecek bir davranıştada bulunmam!!..ne halin varsa gör lakin şunu bil,beni silmekle iyi etmişsin arkadaşlık listenden,çünkü benim senin gibi arkadaşım zaten olamaz.bunları yazacak başka bir platform kalmadığı için kendisine buradan iletmek istedim.
figancım melisa çayı panik atak hastalarına iyi geliyor ama her bünyede aynı etkiyi göstermiyor yardımcı olamadığım için üzgünüm profil resmini değiştirmissin inşallah resimdeki kadar mutlusundur bol bol dua et sık sıkda abdest al ALLAHa yalvar rabbim zorda kalanlara yardım eder canım sen rabbine sığın inşallah
Sende beni güldürdün...keske yardimci olabilsem.
Yaw haklisin sitedeki istediklerini bulamamakla, cünkü forum bölümü almanca:-(
Ama sana yeni siteler buldum umarim isine yarar...
e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/depresyon.asp
guzelrehber.com/nedir/hamilelik-mide-bulantisi.php
Hadi bakim okuda haber ver
merhaba,
öncelikle bundan sonrası için güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum. bir de şu melisdeniz olayına çok takılma çünkü aynı kişi kısa bir süre önce evladını kaybeden bir annenin acısıyla dalga geçen yazılar yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam şikayet sonucu üyelikten atılmıştı.
karnında meleğinin tekmelerini hissettiğin an tüm olumsuz duygularından da kurtulacaksın inşaallah
hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın yazılarını da okuyacağız inşaallah....
Ah cnm çok üzücü bi durum, bence derhal kendini iyi hissediceğin şeyler yapmalısın, ailenin yanına gitmek sana iyi gelicektir bundan eminim..
Canım yanlış anlama ama senin durumun tehlikeli göründü bana hele o intihar düşüncen çok korkuttu beni nolursun kafandan atmaya çalış, burda seni anlayamayan insanlar var (Herkes için yazmıyorum.) bunun ne demek olduğunu bilmiyolar ama ben seni çok iyi anlıyorum.. Yapamıyorsan seni bu daha da kötü yapıcaksa aldır bebeğini bunu yazdığım için çok tepki alıcağımı biliyorum ama senin hissettiklerinin ve yaşadıklarının gücünün nelere kadir olcağını çok iyi biliyorum.. Sen in için dua ettim. Bebeğini ve seni korusun rabbim, sana güç ve sabır versin umarım bu duyguyu yenersin..
canım beni anlamak için ciddi bir çaba sarfetmişsin gerçekten,dua bile etmişsin allah razı olsun.. intihar düşüncesi benim planlı düşündüğüm bişey değil emin ol..o ataklar nöbetler gelince sanırım artık dayanamıcam dedirtiyor bana..bebeği aldırmayı çok düşündüm lakin yaşım azda değil..eşim bebiş istiyor..hem annem babam sağlıklarında bendende bir torun görsünler istiyorum.eğer aldırırsam ve onlar göremezse çok vicdan azabı çekeceğim..gibi bi çok faktör bundan uzaklaştırıyor bu düşünceden beni.birde diyorum ki nereye kadar..yani kiç çocuğum yok ve bu gidişlede olamaz..yani o kadar çok şey varki düşünülmesi gereken insan ölece kalıyor işte..birde diyorum ki ne dayanıksızmışım..ben bunu bile beceremiyorum neden böyleyim..
canım tekrar teşekkürediyorum ince ve hassas düşüncenden ötürü..her zaman burada görmek isterim senide..sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?