Lütfen okuyun..Hamileliği kaldıramıyorum..Çok kötüyüm:(

arkadaşlar şikayetçi olduğunuz mesajları lütfen bizlere bildiriniz, ancak bu şekilde gereken yapılır.

Sende beni güldürdün...keske yardimci olabilsem.
Yaw haklisin sitedeki istediklerini bulamamakla, cünkü forum bölümü almanca:-(
Ama sana yeni siteler buldum umarim isine yarar...
e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/depresyon.asp
guzelrehber.com/nedir/hamilelik-mide-bulantisi.php
Hadi bakim okuda haber ver

Ah cnm çok üzücü bi durum, bence derhal kendini iyi hissediceğin şeyler yapmalısın, ailenin yanına gitmek sana iyi gelicektir bundan eminim..
Canım yanlış anlama ama senin durumun tehlikeli göründü bana hele o intihar düşüncen çok korkuttu beni nolursun kafandan atmaya çalış, burda seni anlayamayan insanlar var (Herkes için yazmıyorum.) bunun ne demek olduğunu bilmiyolar ama ben seni çok iyi anlıyorum.. Yapamıyorsan seni bu daha da kötü yapıcaksa aldır bebeğini bunu yazdığım için çok tepki alıcağımı biliyorum ama senin hissettiklerinin ve yaşadıklarının gücünün nelere kadir olcağını çok iyi biliyorum.. Sen in için dua ettim. Bebeğini ve seni korusun rabbim, sana güç ve sabır versin umarım bu duyguyu yenersin..

merhaba,
öncelikle bundan sonrası için güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum. bir de şu melisdeniz olayına çok takılma çünkü aynı kişi kısa bir süre önce evladını kaybeden bir annenin acısıyla dalga geçen yazılar yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam şikayet sonucu üyelikten atılmıştı.
karnında meleğinin tekmelerini hissettiğin an tüm olumsuz duygularından da kurtulacaksın inşaallah
hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın yazılarını da okuyacağız inşaallah....

figancım melisa çayı panik atak hastalarına iyi geliyor ama her bünyede aynı etkiyi göstermiyor yardımcı olamadığım için üzgünüm profil resmini değiştirmissin inşallah resimdeki kadar mutlusundur bol bol dua et sık sıkda abdest al ALLAHa yalvar rabbim zorda kalanlara yardım eder canım sen rabbine sığın inşallah

canım sağol,ne demek çay işe yaramasada sonuçta sizlerin manevi desteği işe yarıyor..aslında dediklerini yapabilsem daha güçlü olucam.neticede iman gücü diye bir şey var ve gerçek..

canım yaa benim için uğraş veriyorsun baya ne diyim ben sana:)

bu siteyede bir göz atıcam haberleri veririm

canım melisdeniz olayını çok takmıyorum artık,en azından yazı ile burada hissettiklerimi söyledim..lakin dediğin doğru ise -ki bence gerçek,demekki tek kurbanda ben değilim...

güzel diileklerin için çok sağol senide topicimde görmek beni mutlu edicektir..

canım beni anlamak için ciddi bir çaba sarfetmişsin gerçekten,dua bile etmişsin allah razı olsun.. intihar düşüncesi benim planlı düşündüğüm bişey değil emin ol..o ataklar nöbetler gelince sanırım artık dayanamıcam dedirtiyor bana..bebeği aldırmayı çok düşündüm lakin yaşım azda değil..eşim bebiş istiyor..hem annem babam sağlıklarında bendende bir torun görsünler istiyorum.eğer aldırırsam ve onlar göremezse çok vicdan azabı çekeceğim..gibi bi çok faktör bundan uzaklaştırıyor bu düşünceden beni.birde diyorum ki nereye kadar..yani kiç çocuğum yok ve bu gidişlede olamaz..yani o kadar çok şey varki düşünülmesi gereken insan ölece kalıyor işte..birde diyorum ki ne dayanıksızmışım..ben bunu bile beceremiyorum neden böyleyim..

canım tekrar teşekkürediyorum ince ve hassas düşüncenden ötürü..her zaman burada görmek isterim senide..sevgilerimle

rabbine sığınıcaksın gülüm...
en kolay seni bu rahatlatacaktır...bol bol bildiğin duaları oku...
kötü düşünme pozitif ol...

Ne demek canım benim :)) Güzel bebişimiz doğana kadar bende bu topikte olucam :) 9 ay'ı beraber geçiririz nolcak ki Sen iyi ol yeter a.s.

Kızlar bende sizinle bi şeyi paylaşmal istiyorum ben evleneli 1.5 yıl oldu benim merak ettiğim bi şey var içinizde bi daha düğünün olmasını isteyene var mı ben nedense keşke yeniden düğünüm olsa diye içimden geçiriyorum nedeni belki de çevrenin olumsuz lafları bi de arkadaşlarımın düğünü oluca keşke bende yine aynı anı yaşasam diye düşünüyorum düşününce güzel gelin oldum ama çevremden yok makayjını kötü yapmışlar yok çok bronz yapmışlar gibi olumsuz laflar duydum gerçi biraz fazla esmer oldum kına gecem de daha güzeldim ve bunları da kendi kendime takıyorum ve keşke bi daha düğünüm olsa diyorum evliliğimden yana hiç bir şikayetim yok eşimi, çok seviyorum sizce ne yapmalıyım

Cemrem kendine ayri bi konu acsan daha iyi olur. Madem yazdin bende cevap verim bari :lepi:
Galiba yasin daha baya kücük,yoksa bu tür seylere takilmazdin. Hayatinda baska sorunun yoksa ne mutlu sana.

canim ilk hamile oldugumu duydugumda cok sevinmistim hic beklemememe ragmen sonrasi ise cok kotuydu mide bulantilari beni deli ediyodu yemek yapamiyordum oyleki dolaplarin kapafini bile acamiyordum kendimden nefret etmeye basladim cok zordu ve ben bu sorumluluk icin hazir degildim aklima arkadaslarin surekli aglayan cocuklari geliyordu ben nasil bakicam deyip duruyordum 5 aylik hamileydim artik ve hala midem felaketti sonra bi sabah icimde birden bisey oldu kucucuk bi hareket cok farkliydi hicbi harekete benzemiyodu oturdum ve bidaha olmasi icin dua ettim derken bidaha ve bidaha :)))) her tekmede daha ii hissediyodum bi gun bi dugune gittim geldigimde bebekte hic hareket olmuyordu heralde cok yeni ondan dedim taki camasirimda o bir damla kani gorunceye kadr basimdan kaynar sular dokuldu bi an ona bakmayi der edinmistim ama simdi neden bu kadr icim yaniyor dedim gecenin 2 siydi beklemeye karar verdim o gece sabaha kadar Allahim beni affet ve evladimi bagisla diye dua ettim sabah gozumu doktorda actim bana annesi cok zorlamisiin bebegini ama durumu iyi korkma dedi o:)))o ani anlatamam sevincten agladim ve sukrettim simdi kizim 4 yasinda onsuz bi hayati dusunemiyorum bile canyoldasim benim Rabbim evlatlamizi bizlere bagislasin onlar canimizin cani

Son düzenleme:
Kendimi sadece KOSEYE SIKISMIS olarak goruyordum.Sanki aslinda yapmam gerekn bir cok sey vardida ben hamilelik yuzunden bunu yapamiyordum.Garip bir his seni anliyorum.Bir pazar sabahi kalktim;annem bizde kaldi o haftasonu.Esimde bir surat,anlatamam.Dedim ki kendi kendime ''ahh su bebek olmayacakti,ben sana gosterirdim ama elim ayagim bagli''1sigara aldim banyoya gittim.Ve birden icimden birseyler bosaldi.Her yer kan oldu.Acile yetistik ve bebegimi kaybettim.Bunu ilk defa burda sizinle paylastim.O yuzden lutfen ne dilediginize cok dikkat edin.

figancım şu anda tam olarak kaç haftalık oldun bilmiyorum ama miniğinin o güzel kalp atışları pıtır pıtır atmaya başlamıştır...
ah bir görsen öyle duygulanır öyle için içine sığmazki canım o anda o doktor koltuğundan hiç kalkmak istemezsin.
bende hamileyim ve zor dönemimi daha yeni yeni atlatıyorum.
ilk zamanlar bendede endişe korku vardı ama bende olup bitenler sadece bu kadardı.
senin yaşadığın hastalığı ancak ve ancak çeken bilir ben buradan bilgim olmadığı bir konuda ahkam kesemem arkadaşım.
ancak sana dua edebilirim bu kötü dönemlerini atlatıp bebeişini sağlıcakla kucağına alabilmen için...
inşallah daha iyi olursun ve buradan daha güzel haberlerini alırız....

ha bu arada çeşitli bitki çaylarından kullandığını okudum.
figancığım benim doktorum bitki çayları kullanmamam gerektiğini kesin bir dille söylemişti.
bilirsin bazı bitkiler ilaç etkisi yapar bebeğe zarar verebilir.
onun için uyarmak istedim...
geçmiş olsun arkadaşım...

kötüyüm arkadaşlar gerçekten kötüyüm...bugün ağzıma kadar geldiğini hissettiğim kalbim beni mahfetti..bir bu eksikti..dayanamıyorum aartık..az önce gene inleme nöbetiyle uyandım şu an bunları yazarken bile o kadr kötüyüm ki anlatamam..bu işkence bir an önce bitsin istyiorum yada ben biticem sanırım...senağlama

Gececek canim inan bana, sana ne kadar imkansiz gelse bile, su an dünyan sana ne kadar karanlik gelse bile, seninde en kisa zamanda günesin dogacak. Kendine ve allaha güven, kendini ve bebegini icten kalbten inanarak allaha ver o sana yardim edecek. Ne olabilir ki kalbin cok atsa, neyden korkuyorsun? Ölmekten korkmuyorum demistin?! Ve biliyorsun her gün artik dayanamicam diyorsun ve bir gün daha geciyor. Bu pis hastalik senden korksun o sana hic birsey yapamaz, yeterki sen ona izin verme. Lütfen güclü ol ve zaten sen güclü ve akillisin yoksa care aramazdin.Kalk hemen abdest al ve iki rekat namaz kil hadi.

bugün doktora gittim,kadın doğumcuya..anlattım herşeyi..9. haftamdaymışım..çok kötüyüm dedim ve bana ilk dediği şey buralarda bu sorunu aşamazsın ki..buradaki sosyolojik baskı seni iyiyce kötü yapıyordur dedi..anladı derdimi..ve eğer bebeği aldırma kararı vericeksen 1 haftan kalmış dedi..bir ilaç vericem alerji ilacı,bunu seni uyutmak için kullanıcaz dedi..inşalllah işe yarar.çünkü ben hamile kalmadan evvel geceleri uyuyamayınca ataraks alıyordum yarım ve beni inanılmaz yatıştırıyordu..ataraks ta alerji ilacı olarak çıkmıştır piayasaya ilk olarak..fakat hamilelikte kullanılması uygun değil.inşallah buda atarak etkisi yapar banada sorunsuz bi dönem geçirmeme yardımcı olur ve bende aldırma kararında gidip gelmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…