Lütfen okuyun. Organ nakli sürecim, ailem ve eşimin kavgaları

Konuda sizden başka herkes haksız. Siz canınızla uğraşırken millet nelerle uğraşmış, çok geçmiş olsun. Eşinizin söylemleri çok yanlış, ailenizin tepkisini çekmiş ama ablanızın tutumu da bir o kadar yanlış. Yalnız nakilden sonra eşinizin başka bir yüzünü görürsünüz diye düşünüyorum , ben öyle bir izlenim edindim sağlığınıza odaklanın dua edeceğim sizin için

Ben ablanizi hakli buldum. Empati kuruyorum: benim kardesim bir ton hastalikla uğraşacak, hastane hastane dolanacak, elimizdeki tum maddi imkanlari kullanarak iyilestirmeye calisacagiz ancak eşi benden bobrek isterler korkusuyla "bizim ailede de sıkıntı var" diyerek vermek istemedigini belli edecek. O zaman ne isi var kardesimin yaninda, 5 kurus vermeden oturdugu nenemin evinde, benim soframda?
Esiniz bobrek vermekten korkabilir anliyorum ama siz caninizla ugrasirken benden bisey istemeyin vibe ı vermemeliydi

Yani bide esiniz siz hastayken dukkani kapatmis. Olabilir, maliyetler yuksektir. Neden baska bir yerde ise girmedi? Siz hastasiniz, hastaliginiza ragmen calisiyosuniz , yarin obur gun ne olacagi belli degil, para lazim.

Esinizin ses cikaramama sebebi cok saygılı, sevgili olmasi vs degil. Ailenizin ve sizin imkanlarinizdan yararlanmasi.

Ben zaten eşi hakli bulanlarla ayni konuyu mu okudum onu da anlamadım
Yani madem kan grubun uymuyor, yalandan bile olsa ah karım ya olaydı da vereydim diye bi kadına jest yap mutlu olsun. Adam vermemek icin ölmüş ölmüş. Benim de eniştem boyle yapsa midem bulanır gerçekten ağzına s.crim. Ben ablaya hak verdim. Karisi hasta diye modu düşüyormuş da bilmem ne. Ne biçim adam bu yahu?

Ay demi ya keske olsaydi da verseydim de. Adam o kadar korkmus ki kan grubu uymasa bile bobregimi alirlar belki diye her tusa basmis. Bende agzina scarim acikcasi. Hastalikta yaninda olmayacaksa, saglikta evimde soframda ne isi var?

Ha bide adamin sehir degistirmesi falan fedakarca degil bu arada. Ev ve para nerdeyse oraya gitmis, kendi isi ve duzeni yokki.

Çok düşünme annenden böbreğini al sonra eşinle yaşa

Eşinizin sanki böbreğini uyurken çalacaklarmış gibi tutuşmasına sinirlenmişler bence. zaten göze batıyormuş iyice batmış. çok duygusal düşünen bir insan da değilimdir ama ben eşimin hastalığı sırasında tüm organları neredeyse iflas etmişken doktorlara yalvardığımı hatırlıyorum, nakil falan olamaz mı, ben verebilirim diye. insanın aklına "aha böbreğimi çalacaklar" diye gelmiyor böyle bir durumda.

Olay eşinizin uyumlu olmadığı halde böbrek derdine dusmesi bence bu patlak vermiş ne varsa dökmüşler ortaya yani esinizin endişeleri olabilir ama bunu doktorla konuşurdu tamda bu sağlık sorunlarının üstüne siz canınızla uğraşırken söylemeye gerek yoktu uyumlu olmadığı için yinede veririm diye konuyu çevirmiş gibi sanki

İnşallah daha iyisiniz dilerim sorunlarınız çözülmüştür.İyilesme sürecinde olunca yazın dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…