• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun ve fikir verin

erzurum25

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
24
0
6
35
Erzurum
Eşimle şidetli bir şekilde tartiştik ve ertesi günü eşim hiç bir şey söylemefen gitti.şehir dişina gitmiş ben aramiyorum oda aramiyor bir kere oğlum konuşsun diye aradim (4 yaşinda) yolun sonuna gelmiş gibiyiz kafayi yiycem çok huzursuz ve mutsuzum ne yapmaliyim

Eşimle şidetli bir şekilde tartiştik ve ertesi günü eşim hiç bir şey söylemefen gitti.şehir dişina gitmiş ben aramiyorum oda aramiyor bir kere oğlum konuşsun diye aradim (4 yaşinda) yolun sonuna gelmiş gibiyiz kafayi yiycem çok huzursuz ve mutsuzum ne yapmaliyim

Merhaba, daha öncede tartışmalarınız oluyormuydu. Sadece ilk defa mı tartışma yaşadınız, konu neydi. Bu kadar büyütülecek bir durum mu? bilmediğimiz için birşey diyemiyoruz. Eşinin şehir dışına gidecek kadar tartıştığınız konu ne olabilir. aradığınızda oğlunuzla telefonda konuştu mu? Bir daha oğlunuzla konuşturmak için arattığınızda diyafonu açın dinleyin ses tonu ve oğlunuza yaklaşımı nasıl? sonra mutlaka bu tartışmada bir sorunlu olan yada konuyu abartmış olan biri olabilir. Özür dilemek gerekebilir. Aslında bayanlar biraz daha ılımlıdır bu konuda eşini seviyorsan şiddeti de yoksa durumu düzeltmeye bak derim. Tatlı dille senin araman gerekebilir. Birde çocuğunuz var kaç yıllık evlisiniz sonuçta birbirinizi anlamanız lazım.

Son düzenleme:
2 yil nişanlilik 7 yillik toplam 9,10 yillik bir
Birliktelik var.işin asli ilk günden beri anlaşamadigimiz bir cok konu var ve haliylede tartisma var.asil problem eşimin her fikrinin tek doğru olduğuna inanmasi benimde kabul etmemi beklemesi ve kültürel takintilari.mesela evlenince kizin ailedi bitmeliymiş gibi .düşünnki karşinizda herşeye yorum yapan ben bilirim diynher yaptiğiniza kusur bulan bi afam var ve siz hep alttan aliyorsunuz idare etmek için ve sonunda kuzuyken kurt olmaya başliyorsunuz.ha birde ev konusunda çok pasakli öyle böyle değil

Eşim iş gereği şehir dişina çikardi ama planli bir gidiş olurdu böyle habersiz ve ani değil bugn 6 gün oldu gideli çevremde beni ve eşimi taniyanlar niye bu adamin kahrini çekiyorsun ki diyorlarben de sabir diyorum.bir de bu aile danişmanlari nerde bulunur bende bi gideyim mi

Çok garip bir insanmış eşinizde.
6 gün olmuş insan bir arar,eşini aramazsa çocuğunu özler yine arar.

Nasıl bir kavga ki eşiniz şehiri terk ediyor?

Eşimi ben bile tarif etmekte zorlanirim.her şey benim bildiğim gibi sende benim doğrularima göre yaşa hatta ve hatta ben söylemeden benim ne düşündüğmü tahmin et yle davran diyen biri ha bide. Neyse.....işte bu

Dediğiniz gibi epey zor bir adammış. Siz çalışmıyorsunuz sanırım, böyle olduğu içinde ev hanımları sanki erkeklerin her dediğii yapmak zorundaymış gibi düşünürler. Siz bence eşinizi arayın ne zaman döneceğini sorun. Konuşmasına göre bir düşünün. Böyle hayat sürdürmeniz çok zor şimdi çocuğunuz küçük belki pek birşey anlamıyor, fakat okula falan başlayınca sizin durumunuzu gördükçe onun huyuda değişecektir.

Telefonla arayın; Durumumuzu konuşmamız lazım, eve gelmezsen geldiğindede bizi bulamayabilirsin desen nasıl olur.

Son düzenleme:
kız evlenince ailesi onun için bitmelimiymiş?
ben evliliklerin kolay kolay dağılmasını hiç istemem ama şıddet ve kendi ailenle asla görüşmeyeceksin diyen adamlada asla bir yerde yaşamam.onun ailesi aile peki ya kızın ailesi? o rahatlıkla anne babasıyla ilgileniyor ama kız görüşmemeli annesini babasını görmemeli.yok yaaa başka derdi? böyle insanları boğmak istiyorum.
kendilerince erkek hegemonyası yaratmak istiyorlar.:47::47::47:

Tam tersi calisiyorum devlet memuruyum ustelik gittigi gecenin sabahi ayri odada yattigim icin tesadufen yatak odasina girip olmadigini farkettim odaya gitmesem kapiyi cekip ise gidecektim (oglumu sabahlari esim krese goturuyor ) oglumda evde yalniz kalacakti taki ben eve gelene kadar arayip o zaman nerdesin diye sinirli bir sekilde konusmustum

2 yil nişanlilik 7 yillik toplam 9,10 yillik bir
Birliktelik var.işin asli ilk günden beri anlaşamadigimiz bir cok konu var ve haliylede tartisma var.asil problem eşimin her fikrinin tek doğru olduğuna inanmasi benimde kabul etmemi beklemesi ve kültürel takintilari.mesela evlenince kizin ailedi bitmeliymiş gibi .düşünnki karşinizda herşeye yorum yapan ben bilirim diynher yaptiğiniza kusur bulan bi afam var ve siz hep alttan aliyorsunuz idare etmek için ve sonunda kuzuyken kurt olmaya başliyorsunuz.ha birde ev konusunda çok pasakli öyle böyle değil

erzurumlularda gelenek boyleymıs dogru bendende beklendı aılemı sılmem ustelık kp dedı evlendın aılen bıttı artık dedı senın aılen bıız dedı ama cevabını verdım tbı 2 gunluk koca ıcın 20 yıllık anamı babamı terketmem evlensemde onlar benım aılem dedım kestım lafı bıraz dıs gosterdım benı pek sevmezler zaten sevgı gosterısı yaparlar ya umrumda degıl evım ayrı yerım ayrı cok sukur dusunun kı babamları dugunume gelmesıne bıle karıstılar o gun dedım esıme eger aılem benım dugunumde olmayacaksa bende gelmıyorum dugune sen dugununu yap gel dedım sonra sıkı sıkıya kabul ettıler kabul etmek kelımesı bıle agır gelıyo bana ama baska kelıme bulamadıgım ıcın yazıyorum. kp annem benım evıme gelecegınde annen kımkı benım evıme gelıyo dedı dusunun evımız ayrı oldugu halde benım evım dıyen bı adam bende burası benım evım ve benım annem bu eve ıstedıgı zaman gelır ıstedıgı kadar kalır dedım o gelemez dedı bende eger annem gelemezse sızde gelemezsını bu eve dedım nıtekım geldı annem onlara laf bırakmadım bırakmamda kendılerı oglumuz bıze calısssın ısterler ama ben bı cop goturemem anneme bı anneler gununde hedıye aldım anneme demedıklerını bırakmadılar ustellık kv ye her gıtmemde hedıyelerle gıderız anneme sadece anneler gununde aldıgım halde ben calısmıyorum ekonomık ozgurlugum olmadıgından cok bısey yapamıyorum zaten ama bı ozel gundede pazardan alısverısten kısıp alıyorum hedıyemı onlar ıstedıklerı kadar soylensınler ben yapacagımı yapıyorum cok acayıp bı geleneklerı var anlamıyorum ben bana ozel yapıyolar zannedıyodum.

Allahtan gorumcem var acımı o zaman cıkarcam bakalım kendı kızları evlenırken bu adetlerı olacak mı ozaman vurcam suratlarına hanı sızın adetınız boyleydı dıye sabırla beklıyorum:47:

hem uzun oldu hemde konu dagıldı kusura bakma konu sahıbı ama bende gorunce ıcımı dokeyım hemde senı anladıgımı belırteyım dedım tabı bu konular olduktan sonra esımle cok badıreler atlatıyoduk kavga kusluk vs. babsına onu dıyemezmısım annesıne bunu dıyemezmısım vs. yanlız degılsın kavgadan sonra benım esımde cok cıkıp gıttı evden ama aramadım pasa pasa dondu nereye gıdecek ne kadar gıdecek iş içinde gitmiş olabılır demıssınız ısı bıtınce paşa paşa donecek sen cok ustune dusme bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Tam tersi calisiyorum devlet memuruyum ustelik gittigi gecenin sabahi ayri odada yattigim icin tesadufen yatak odasina girip olmadigini farkettim odaya gitmesem kapiyi cekip ise gidecektim (oglumu sabahlari esim krese goturuyor ) oglumda evde yalniz kalacakti taki ben eve gelene kadar arayip o zaman nerdesin diye sinirli bir sekilde konusmustum

Hadi sizi düşünmüyor da oğlunuda düşünmemiş. Sinirlenmiş olabilir ölüyo bile olabilir ama oğlunu nasıl öyle bırakıp gider sizin gideceğinizi bile bile.. bence bi arkadaş önerdiği gibi arayın gelicekmisin gelmiycekmisin deyin ona göre hayatınızı şekillendirin sonuçta çalışan bir bayanmışsınız. Ayrıca bayanların kavga ettiklerin de neden yatağı erkeklere bıraktığını anlamam bırakın o gitsin yatsın nerde yatıyosa ...Çok kızdım gerçekten Allah sabır versin arkadaşım ..

Bırak gitsin istediği yere. Seni ailenden kıskanması veya fesatlanması çok ürkütücü bişi
Evinde otur çocuğunla hayatını yaşa onun için hayatını zindan etme. Geldiğinde hiç bişi olmamış gibi davran
İçinde ona karşı sevgi varmı diye otur düşün kendini dinle kalbin ne diyor?
Ona göre davran.. Haber vermeden günlerce evden uzak duran adam kafasına etsiği gibi yapıyorsa
Sende kalbinin istediği gibi yap. Çocuk etkilenir hursuz ve mutsuz olur kavga tartışma yıpratır kücücük yaşta

Ben erxurumluyum ama eşim aksarayli onlardaki afet anlayiş emin olun bizde yok zaten problemler memleketlerde değilki insanlarda fikirleriniz için teş.ederim

eşin gelmeyerek aramayarak senin kuzudan kurda dönüşünü
protesto ediyor sanırım
bence sende onun gibi davran arama sorma
kimse hint kumaşı degil
adam çocugunu merak etmiyorsa yapacak bişey yok

aramazsa aramasın,sakın arama sen de,bak nasıl dönecek bir kaç güne!gıcık bir tipmiş eşin:41:

Back
X