- 23 Ağustos 2012
- 51.179
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.223
- 898
- Konu Sahibi berlingoes
Çocuk küçük mü, niye annesinden ayrı kalıp babaanne ile takılsın istemiyorsa istemiyor bırakın çocuğu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki? Çocuk sizin bir uzvunuz mu?Ne münasebet ya çocuğum orda kalacak ben döneceğim? Ben nereye cocuk oraya, birak kafani dinlerdin diyenlerde çocuğunu habire oraya buraya sepetlemek isteyenler sanirim
Hicte çocuğumu birakmam
Iyi olmus iste, kv sinir olduguyla kalsinnn bosverr haftasonu falan da gitme.
çocukla kalmaya gönüllü enişteyi de harcamayalım. o da az buz nimet değilKısmet be hemşire. Allah bizim gibi kıymet bileceklere vermiyor bazı nimetleri, hep israf oluyor gül gibi kv ler![]()
ahh yalvardım yalvardım kal kendin dedim.. bana dedi ki içim de rahat etmez öyle sizi göndermek. Kendi evimdeki eşimle kv deki eşim bambaşkaAnneden ayrılmak istemiyorsa zorlamak ne derece doğru olabilir bilmiyorum. Eşiniz neden tek kalmadı
Babası da yanında cherry, babası da ilgilenir bir kaç gün, zaten belli ki çocuk hiç ayrılmamış anneden, babayla ilişkisi de kopuk, yanında güvende hissetmemis ki ağlıyor, bunu düzeltmek ve baba çocuk ilişkisine şans vermek , babayı sorumluluğa alıştırmak için de güzel fırsatlar bunlar. Çocugun kararına bırakırsan 20 yaşına da gelse o sürekli bakım vereni seçer, babaya zaten hava hoş elbet ama bu çocuğun iki ebeveyni var .Çocuk küçük mü, niye annesinden ayrı kalıp babaanne ile takılsın istemiyorsa istemiyor bırakın çocuğu![]()
Enişte çocuğa değil anasına meraklı , ona güveniyor zaten ama çaktırmaçocukla kalmaya gönüllü enişteyi de harcamayalım. o da az buz nimet değil![]()
Ne içi rahat etmezi sizden biri olmadan o annesinin evinde rahat edememişahh yalvardım yalvardım kal kendin dedim.. bana dedi ki içim de rahat etmez öyle sizi göndermek. Kendi evimdeki eşimle kv deki eşim bambaşka
KesinlikleKocan senin cebinde canım merak etme![]()
Ben de eğitimli ve is guc sahibi bir gadinimYok , başında babası varken bırak, iki gün sen de nefes al çocuk da bahçede nefes alsın diyenler sepetciler değil, aksine iş güç sahibi eğitimli çalışan kadınlar genelde.
Yo hic bağımlı degiller bana, aksine fazlaca bağımsızlar :)Niye ki? Çocuk sizin bir uzvunuz mu?
Bağımlı çocuklar yetiştirirsiniz böyle. Sonra gelinler damatlar şikayet eder konudaki gibi![]()
Hastalık vs olmadığı sürece yatılı misafirlik durumunu kendi adıma saçna ve gereksiz buluyorum kendi annemde bile kalmam. Ayrıca neden çocuğu ısrsrla orda kalmasına ikna etmeye çalışmışlar anlayamadm ne gerek var zaten kaç gün kalmışsnz. Kaldı ki sizin de çocuğunuzu orda bırakmak istememeniz çok normal siz itiraz etmemişsinz bile çocuğunuz istememiş gereksiz bi zorlama olmuş haklısınızMerhaba kızlar,
Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın çalışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende çocukla burda annemlerde bahçede vakit geçiririm dedi. Evde 1 1 buçuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye çalıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hiç bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım söyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse dönüşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne güzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması için bişey demedin dedi. Bende dedim bi kaç kere dinlemedi ki dedim küçük daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tüm bayramım orda geçti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar dönersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse çeviriyorsun diyor.
Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?
Sepetciler degil is guc sahibi kadinlar deyip, oncesinde sende nefes al.. demeyende ne bilimBen de eğitimli ve is guc sahibi bir gadinim
Yo hic bağımlı degiller bana, aksine fazlaca bağımsızlar :)
EminimBen de eğitimli ve is guc sahibi bir gadinim
Yo hic bağımlı degiller bana, aksine fazlaca bağımsızlar :)