Lütfen sadece beni yönlendirin

Ne münasebet ya çocuğum orda kalacak ben döneceğim? Ben nereye cocuk oraya, birak kafani dinlerdin diyenlerde çocuğunu habire oraya buraya sepetlemek isteyenler sanirim😑

Hicte çocuğumu birakmam🤣
Iyi olmus iste, kv sinir olduguyla kalsinnn bosverr haftasonu falan da gitme.
Niye ki? Çocuk sizin bir uzvunuz mu?

Bağımlı çocuklar yetiştirirsiniz böyle. Sonra gelinler damatlar şikayet eder konudaki gibi 😂

Ben şeyi anlamadım siz çocuğunuza kal dediğinizi söylüyorsunuz kayınvalideniz ve eşiniz size ‘sende kal demedin’ diyor. Ayrı bir yerde mi söylediniz onlar görmedi mi ki ikisi de bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyor?
Yoksa iletişim problemi mi var aranızda. Öyleyse zor, ayrıca konunun cepte görme vs ile hiçbir alakası yok ki pireyi deve yapmayın bence.

Anneden ayrılmak istemiyorsa zorlamak ne derece doğru olabilir bilmiyorum. Eşiniz neden tek kalmadı
Konudan sizi cepte gördüğü anlamını çıkaramadım

Çocuk küçük mü, niye annesinden ayrı kalıp babaanne ile takılsın istemiyorsa istemiyor bırakın çocuğu :KK51:
Babası da yanında cherry, babası da ilgilenir bir kaç gün, zaten belli ki çocuk hiç ayrılmamış anneden, babayla ilişkisi de kopuk, yanında güvende hissetmemis ki ağlıyor, bunu düzeltmek ve baba çocuk ilişkisine şans vermek , babayı sorumluluğa alıştırmak için de güzel fırsatlar bunlar. Çocugun kararına bırakırsan 20 yaşına da gelse o sürekli bakım vereni seçer, babaya zaten hava hoş elbet ama bu çocuğun iki ebeveyni var .

ahh yalvardım yalvardım kal kendin dedim.. bana dedi ki içim de rahat etmez öyle sizi göndermek. Kendi evimdeki eşimle kv deki eşim bambaşka
Ne içi rahat etmezi sizden biri olmadan o annesinin evinde rahat edememiş😁
Sandığınız gibi evli değilmiş gibi davrandığını sanmıyorum
Olabiliyor öyle benim de eşim büyüdüğü şehrin kültüründen dolayı evde yaptığı şeyleri orda yapmayabiliyor. Rezil olacağını düşünüyor.

Cocuk istemiyorsa kalmasin… biz istemedigimiz birseyi baskasinin zoruyla yapinca ne hissediyorsak ayni sey.. ne demek biraksaydin🙄 ise gitmiyor bunlar.. baba keyfi babannede kalsin diye cocugu zorlamak ne alaka?

Ha buarada sende kalsaydin ve sabah ise kv deden gecseydin.. sonra isten evine gecerdin onlarda sonra gelirdi.

Yok , başında babası varken bırak, iki gün sen de nefes al çocuk da bahçede nefes alsın diyenler sepetciler değil, aksine iş güç sahibi eğitimli çalışan kadınlar genelde.
Ben de eğitimli ve is guc sahibi bir gadinim🤣
Niye ki? Çocuk sizin bir uzvunuz mu?

Bağımlı çocuklar yetiştirirsiniz böyle. Sonra gelinler damatlar şikayet eder konudaki gibi 😂
Yo hic bağımlı degiller bana, aksine fazlaca bağımsızlar :)

Merhaba kızlar,

Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın çalışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende çocukla burda annemlerde bahçede vakit geçiririm dedi. Evde 1 1 buçuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye çalıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hiç bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım söyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse dönüşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne güzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması için bişey demedin dedi. Bende dedim bi kaç kere dinlemedi ki dedim küçük daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tüm bayramım orda geçti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar dönersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse çeviriyorsun diyor.

Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?
Hastalık vs olmadığı sürece yatılı misafirlik durumunu kendi adıma saçna ve gereksiz buluyorum kendi annemde bile kalmam. Ayrıca neden çocuğu ısrsrla orda kalmasına ikna etmeye çalışmışlar anlayamadm ne gerek var zaten kaç gün kalmışsnz. Kaldı ki sizin de çocuğunuzu orda bırakmak istememeniz çok normal siz itiraz etmemişsinz bile çocuğunuz istememiş gereksiz bi zorlama olmuş haklısınız

Çok hoş planmış, kayınvalide ve eş heveslenmiş, olmayınca öyle deyivermişler.
Bir şey yok aslında alınacak.

Kalsalarmış çok güzel olurmuş bence.
Ama 4 yaşındaki çocuk istemiyorsa zorlamamalı.

Evli gibi hissetmemekle alakasını kuramadım yalnız. Tatil gününde annesinin bahçeli evinde kalmak istemesi normal. Siz zaten tüm gün işte olacaksınız. Çocuk kalsa sizin için de iyi olurdu kendinize zaman ayırırdı kalmak istemiyorsa yapacak bir şey yok tabi.

Back
X