- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Namimyurusun
-
+1Tatlı dili denedin mi kavga etmek tartışmak yerine...
meramını ses tonunu dahi yükseltmeden sitem etmeden dile getir bence
Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim
Ya çok sıkıldım neden neden böyle yapiyorlar daha zamanı varmış 3 yillik evliyim bide bebegim var
Bizim oldu o benim esimde 13 yasinda calismaya baslamis 17 sene ayni yerde calismis her ay maasini vermis sonra aldigi arabayi dogru durust kullanmadan satti annesi ne verdi ev alsin diye evin kredisini hep esim odemis diger kardesler keyifte nisanliyken esim kredi cekti yetmeyince kv bi miktar para verdi hem kv hem kaynim tapuya ortak oldu evliligimin ikinci senesinde tapudan zorla cikarttirdim bi suru ekstra masraf oldu isyerinden borc aldi bes ay maasindan kesildi ne zorluklar cektik esimin bekarken yaptiklari gozukmedi hic gozlerine hatta en son esimle sakaliyoruz Ben bisey dedim esim bak giderim dedi bende git krediyi ode napiyosan yap dedim oda satarim dedi bende sat yarisi benim yarisi senin dedim kv hemen atladi kusura bakma o ev benim bosuna konusma dedi biz sakalasiyoruz ama kv gayet ciddi dedim kusura bakma oglunla sen tapudan ciktigin gun tekrar hakkim oldu tapuda dedim hic bisey diyemedi
Insanlarin bu ev meraki beni benden aldi.Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim
Esin isine geleni yapiyor. Ailesi baskin belliBenim babam kv kp damadina küfür etti o günden beri gorusmuyorlar beni yollamadiklari icin bende bosanmak icin evlenmedim dedim ama bu saatten sonra aileme durumu acsam bosan veya gel derleer siz olsaniz napardiniz ya bide çocuğum var hoş kocamlada ailesi harinde bir proglem yok yani çabuk ailesinin agina takılıyor ona gore bana yaptirim uyguluyor ailesi ne derse o ama ben ailesinin dediklerine uymak istemiyorummmm uymiycam bizim kendi ailemiz var her kavgamiz onlar yüzünden okadar biktimki onlardan sevmiyorum ama eşimde tam ortada naapacagini şaşırmış tek erkek cocukla evlenmek zor hep sen hep sen
Yok ayriyiz ayri olarak evlendim ilk 6 ay beni zorla beraber yasamaya mahkûm ettiker ama yeni ev icin ne desem bos kafalari nasil çalışıyor çözemedimsiz kayınvalidenizle aynı evde mi yaşıyorsunuz ya da yeni alınan evde birlikte mi yaşayacaksınız ben o kısmı anlamadım ona göre yorum yapacağım
Yok ayriyiz ayri olarak evlendim ilk 6 ay beni zorla beraber yasamaya mahkûm ettiker ama yeni ev icin ne desem bos kafalari nasil çalışıyor çözemedim
Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim
Anlamadim daha açık yazarımısinizDikkat et eşin senin alternatifini yaratır. Ne demişler "kızlar erkeklerin gelirlerine, erkekler kızların giderlerine baktıkça..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?