Lutfen tapu için kavga ettik yardim

Bosanma durumunda sen hak talep etme diye boyle cirkin bir oyuna girmişler..Esini de ikna etmisler..ne yani sen calismiyosun diye nasil karisamazmissin..siz bir ailesiniz ve kararlar ortak alinir.Bence asla kabul etme sakin sonucu neye varirsa varsin bu durumu kabul edersen ailesinden cok cekersin daha..Uyanik geçiniyorlar.Cok sinir bozucu bir durum ya.Kendi ailen ne diyor bak eger arkandaysalar cekme bu aileyi..

Esiniz o evin kredilerini vs odediyse bunun belgesi cikartilabilir ve mahkeme acabilirsiniz son durum. Dahada kredi cekmeyin o iş yaş

13 yaşında çocuğunun parasına tamah eden aile, gelinin hakkını düşünür mü ? Biraz mantıklı olun, yaptığınız evlilik zaten sorunlu; ailene gitmene izin vermiyor, çalışmana izin vermiyor hoş bu izin hakkı da nereden geliyor anlamak mümkün değil. Çalışmadığın için o insanların sana bir şey vermek istememesi doğal, 13 yaşındaki evlatlarına kıyıp da parasını yemişler senelerce sana mı acıyacaklar, torunlarına mı ?
Sorunları kökten çözmeye başlamalısın, önce çalışma özgürlüğün bence, eşinle otur sakin sakin konuş, bak ben kendimi ve evladımı güvende hissetmiyorum de, bu ev için yapabilecek bir şeyin yok onu da kabullen önce, çalışmak ve eşinle birlikte yeni bir ev almak için onu iknaya çalış. Çok fazla tavizle başlamışsın bu işe, şimdi öyle birden toparlanmaz, sabırla işlemen lazım

Siz evlenmeden olan olaya siz karışmayın boşanmak gibi bi arzunuz yoksa kimin üstüne olursa olsun sen huzurun varsa herşeye karışma huzurun bozulmasın
Üç günlük dünyada mutlu mesut yaşayın güzelce bebeğinizi büyütün

Neden, kadın çalışmıyor eve para getirmiyor diye eşinin kazandığı parada söz sahibi değil mi? Daha dün açılmış bir konu sırf bebek bakmaya 1600 tl alıyormuş bakıcı. Ki kadının yaptığı temizliği yemeği ütüsü blası blası 2000 den fazla eder.

Bu düşünce tarZını çok yanlış buluyorum. Senin evini mok götürürken bı kadın en az haftada 2 temizlik yapıyor. Sen dışardan yemek sipariş ederken o kocasının sevdiği yemekleri pişirmek için çabalıyor. Neyin ama sen çalışmıyor eve para getirmiyorsun haksız davasındasın?.. Azıcık birazcık şuncacık mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni!!!

Konu sahibiciğim bence eşini vazgeçirmelisin. 50 bin az bir para değil, hem sen kendinden kısacaksın hem söz sahibi olmayacaksın... tok öyle ya ma!

Ya çok sıkıldım neden neden böyle yapiyorlar daha zamanı varmış 3 yillik evliyim bide bebegim var

13 yaşından beri çalışıyor ailesine veriyor olabilir ailesi sonuçta. Birde siz kayınvalidenizin evinde oturuyorsunuz,evi satıp yenilemek istenmiş kusura bakmayın da hemen oğlunun üstüne yapmak zorunda değil. Eşiniz çalışıp verdiyse kayınpederinizin hiç emeği yok mu. O evlatlarına emek vermedi mi siz maddi yönüne karışamazsınız, sizde çalışıp ev almaya yardım ediyorsanız o zaman konuşmaya hakkınız var. Cevremde çok gördüm evin tapusunu kendilerine alıyorlar sonra kayınvalideyi kayınpederi istemiyorlar.

Mesele aslinda ben kendi evimi istemem babasina araba aldik krediyi biz odedik tapusu babasinin üstüne ben kendi edinmedigim bir seye goz dikmem zaten ama bu ev sizin dediler evlenirkende oğlumun evi var dediler hadi onlarida gectim bana misafir olarak gelsinler ev sahibi olarak geliyorlar kaldiki bu ev yenilemede bizde aldığımız arabayi satacaz o araba icin dugun takilari bileziklerim gitti o tapuyu istemeye hicmi hakkim yok neden kv ustune olacak cok saçma sapan almayalim o zman niye alacaz biriktirip alalim niye kendimizin olmayan eve para yatiralimmki eşimin parasi ortak madem ilk günden çalışmama izin vermedi ama zaten çocuğum var artik gidemem zor burda kimsem yok ailem bilmiyor onlar bosan derler sevmiyorlar zaten kv kp damatlarini görüşmüyorlar zaten

Benim babam kv kp damadina küfür etti o günden beri gorusmuyorlar beni yollamadiklari icin bende bosanmak icin evlenmedim dedim ama bu saatten sonra aileme durumu acsam bosan veya gel derleer siz olsaniz napardiniz ya bide çocuğum var hoş kocamlada ailesi harinde bir proglem yok yani çabuk ailesinin agina takılıyor ona gore bana yaptirim uyguluyor ailesi ne derse o ama ben ailesinin dediklerine uymak istemiyorummmm uymiycam bizim kendi ailemiz var her kavgamiz onlar yüzünden okadar biktimki onlardan sevmiyorum ama eşimde tam ortada naapacagini şaşırmış tek erkek cocukla evlenmek zor hep sen hep sen

Sen başkasının konusunda neden kendi olaylarını anlatıyosun?

siz kayınvalidenizle aynı evde mi yaşıyorsunuz ya da yeni alınan evde birlikte mi yaşayacaksınız ben o kısmı anlamadım ona göre yorum yapacağım

Insanlarin bu ev meraki beni benden aldi.

Siz haklısınız
Çalılmıyorsun karısma diyenler olmus ama
Siz de evi cekip ceviriyorsunuz
Kv deniz tam bir paragoz
Sizin odeyeceğiniz evi sakin onun üzerine yapmayın:)

Esin isine geleni yapiyor. Ailesi baskin belli
.

Yerinizde olsam mal mulk edinmeden once evliligimi saglamlastirmaya bakardim.

Evlilikte aile yuzunden sorunlar cikiyor

esiniz ya bu sorunlara cozum bulur

Ya siz bu durumu oldu gibi kabul edersiniz

Ya da ayrilirsiniz

siz kayınvalidenizle aynı evde mi yaşıyorsunuz ya da yeni alınan evde birlikte mi yaşayacaksınız ben o kısmı anlamadım ona göre yorum yapacağım
Yok ayriyiz ayri olarak evlendim ilk 6 ay beni zorla beraber yasamaya mahkûm ettiker ama yeni ev icin ne desem bos kafalari nasil çalışıyor çözemedim

Aslında kv kp in hukmettmedigi bi aile istiyorum neden onlar var hep karışıyor ev bizim olsun bi kerede benim dediğim olsun hayat benim hayatım ama hayati zevkle yaşamıyorum sinir olarak geçiriyorum var sa yoksa ailesi daha yeni yebi tamam dedim kizi oldu artik bizi düşünür ama yine bu tapu yüzünden yaptıklarından sonra anladim ki değişmez

Yok ayriyiz ayri olarak evlendim ilk 6 ay beni zorla beraber yasamaya mahkûm ettiker ama yeni ev icin ne desem bos kafalari nasil çalışıyor çözemedim

Simdi eger ev esinizin ustune olursa orasi sizin eviniz olacak, ama onlardan birinin ustune olursa tamamini siz odemis olsanız da onların evinde oturuyor muamelesi göreceksiniz.
Bu durumda ya bu sekilde evlerinde otrmaya devam edin ya da kendinize tamamen yeni bir ev alip orda oturun, hem 50 bin tl verip hem kayinvalidenizin evindd oturmaniz cok sacma olur.

Dikkat et eşin senin alternatifini yaratır. Ne demişler "kızlar erkeklerin gelirlerine, erkekler kızların giderlerine baktıkça..."

Kizma ama benim aklima tek bir sey geliyor. Esinin ailesi evliliginizin saglam oldugunu dusunmuyor. Tapu kocanin ustune olursa ve ileride bosanirsaniz evin yarisi kanunen senin olur. Boyle bir seyi onlemek icin tapuyu kv istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…