Lütfen Yardım Bilenler Bilgilendirsin :(

Canım,buraya bu tür şeylerde konu açma.Herkes namus timsali,herkes hiç hayatında nefsine uymadı,herkes,pişman olacağı şeyler yapmadı.Anladığım kadarıyla psikolojin bozulmuş biraz.Burdaki olumsuz yorumlara takılıp kendini daha fazla harap etme.Zedelenmiş olabilir.Bozulmuş dahi olsa,nasılsa bozuldu diye koyverme.Sözlünle birlikteliğinin amacı değişir.Eğer bozulduytsa da karalar bağlama.Dünyanın sonu değil.

buyur buradan yak
ne desem ki sana... hayatta her şey kesin mi? sevdiğim adamla evleneceğim diyorsun. geleceği görüyorsun yani.. bir de benim geleceğime bakıver 2. çocuğum olacak mı acaba?
Ataların ne demiş: gelin ata binmişşşşş yaaa nasippp demiş...
dileriz ki sevdiğin adamla evlenirsin ama ya olmazsa?? ya kaderde bir kaza, bir ayrılık varsa?? olamaz mı??
şimdi sen kan gösterememekten korkuyorsun o zaman evlenemeyeceksin o halde.. B planın var mı hayata karşı??

ikinci olarak da madem çarşaf marşaf çok önemli ne demeye yapıyorsun böyle bir şey...
yine konuyu aynı yere bağlayacağım adetler madem bu kadar önemli zarın tam yerinde duruyorsa ve sen ayrılırsan nasıl olsa zarlıyım diye başkasıyla evlendiğin zaman çarşaf olayında da adet yerini bulduğunda sen kendini iyi hissedecek misin?

ne zara ne de çarşafa takılı değilim ben. beyinlerde bir zar var.. o ne ise aşağıdaki de öyle oluyor maalesef...

ya diktir o zaman aynı kan yine gelir. ayrıca kanın ayarını rengini falan bilemezler. herkeste öle aynı gelmiyo o. kimisinde hiç gelmiyo kimisinde bikaç dakika sonra geliyo. sevgilin biliyo gerçeği ve senden eminse çözüm yolu bulunamicak değil allasen. dert ettiğin şeye bak. hoş çözülecek bişey bile yok ya..

yani kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki o kadar kolay değil yaa ne bileyim sürtünme falan ya ben cinstim bilemiyorum

kk da yeni konu başlığı

ÖLMEK İSTİYORUM....

çok teşekkür ederim. bir daha merak etmeyin açmam zaten büyük konuşmak istemem ama ondan başkasıyla olmam zaten. ki bundan sonra da bi daha evlenene kadar cinsel içerikli bişey yapmama kararı aldık. o da bende vicdan azabı çekiyoruz şu an da en iyisi bu. tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

hala var mı kan görme adeti ne kadar ayıp ne kadar seviyesizce aranızda yatsınlar bari, e be kızım madem çevren böyle tutacaktın biraz kendini, ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama insan şartlarını da bilmeli ona göre davranmalı

onun zoru ile niye gidiyorsunuz
yaşananlar iki taraflı olmadı mı ? şimdi bozulup bozulmaması neyi değiştirecek?
evlilik düşünmüyor da buna mı başvuruyor:26:

ha sürtünmüşsün ha içine girmiş zaten bence değişen birşey yok

herşey kan'dan ibaret değil.. namus olgusunu zara indirgemeyin.

Örf, adet ve ananelerine düşkün olan adam elin kızının kanına girmeyecek, giriyorsa adam olup arkasında duracak, sevdiğini ayağa düşürmeyecek.

Ben özgürüm işim olmaz böyle basitliklerle diyen kızlarımızda paşa paşa bedelini ödeyecek, kendini yoz olduklarını düşündükleri zihniyetlere kabul ettirmeye çalışmayacaklar.

Gelmiş başına bir iş diyemeyeceğim çünkü bu zamanda artık herkesin herşeyden haberi var. Saflık kalmadı yani. Allah yardımcın olsun...

Bak canım,yaşın toy sanırım.Şu an sevgin gözünü kör edebilir ama,hayatta hiçbir zaman ondan başkasıyla olmam deme.Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.Kimse kimsenin tekelinde değil.O yüzden Allah ım hakkımda hayırlısını ver de.Çarşaf meselesine gelince.Bu iğrenç adetleri adet diye devam ettirme sen.Bir yerde bir kırılma noktası olması lazım.Bir kadının eşi,karısını her şekilde kabul ettiyse,başkalarına laf düşmez.Çok ayıp,mahrem günah ve utanç verici birşey bu çarşaf olayı.Sen bunu yen.Göstermek istememek senin kız olmadığın anlamına gelmez.İstersen Anadolu nun en ücra köyünde yaşa.Cehaletle gelenekle savaşmadığımız sürece aşamayız.Herkes her şekilde konuşur.Böyle bir durumda eşinin yapacağı,kimse bizden çarşaf marşaf istemesin benim kararım ve görmem yeterli dese konu kapanır.

hangi kan ayarından bahsediyorsunuz:44::44:

herkesin bünyesi farklıdır. haliyle kanın miktarı ,yoğunluğu da farklıdır.

ayrıca kimi bayanın zarı esnektir.

çarşaf bakma adetine de ........................ sevgiler

vala benim üç ayda zor bozuldu bilemiyom ya bende sorun var

haklısınız ne diyebilrim ki aptallık ettik işte bi kere.

yaa bana göre aptallık zarla kanla bekareti ölçen namusu iki bacak arasında düşünen zihniyetlerdir..her neyse üzülme belki de hiç bir şey olmamıştır zarına olduysa da azıcık kan damlatı verirsiniz bi yerinizden alıpta tahlile analize gönderecek halleri yok yaa kanınızı

canım inşallah düşündüğün gibidir.. ama davranışı bana pek güven vermedi. tüm ihtimalleri değerlendirmesi gerekirdi. daha önce de söyledim. yoktur öyle şey diye teselli etmek olmaz.. olursa da senin yanındayım dedi mi? hı bunu dese bile terkedenler var.. sözlünü tenzih ediyorum. öyle biri olmayabilir..

bence dr a gidince yırtılmış diyorsa diktirin.. ne olur ne olmaz.. güvenme.. hem böylelikle sana nikahtan önce yaklaşırken daha dikkatli olur.. böylelikle çarşaf olayı olursa garantiye almış olursun..

dr a bunu sor çekinme... iyice öğren sonra pişman olursun..

mağdem kan görmeyi bu kadar inceliyorlar istiyorlar unutma eşine bulaşanı da sürün çarşafa..

sen kendini üzme.. sözlünü diktirmeye ikna et..

Son düzenleme:

Minareyi calan kılıfını hazırlar diye bir söz vardır....Herseyi bu kadar düşünürken penisin içinize girmesini saglayacak ortamı niye yaratıyorsunuz?Sözlünüzün zoruyla dr gidiyorsunuz,sözlünüz size herseyi ispatlamış sözde ama sizi siz oldugunuz için sevdigini ispatlayamamış
.Minareyi calmış ama kılıf uyduramamış sizi dr götürüyor.Bekleseymiş o zaman 1 sene daha....5 dk zevk için sizi ve ailenizi kötü durumda bırakmasaymış.Zar gittiyse ki gitmiştir 1 sene gerdek gecesini düşünerek kendine hayatı zindan ederek mi gecirceksin?????

Minareyi calan kılıfını hazırlar diye bir söz vardır....Herseyi bu kadar düşünürken penisin içinize girmesini saglayacak ortamı niye yaratıyorsunuz?Sözlünüzün zoruyla dr gidiyorsunuz,sözlünüz size herseyi ispatlamış sözde ama sizi siz oldugunuz için sevdigini ispatlayamamış
.Minareyi calmış ama kılıf uyduramamış sizi dr götürüyor.Bekleseymiş o zaman 1 sene daha....5 dk zevk için sizi ve ailenizi kötü durumda bırakmasaymış.Zar gittiyse ki gitmiştir 1 sene gerdek gecesini düşünerek kendine hayatı zindan ederek mi gecirceksin?????

ne kadar etik dışı bir tavsiye! kalıcısı, gerdeğe yakın olanı falan..
bu işi yapabilecek yapıdaysa arkasında durmalı insan her şeyi nasıl özgürce özgür iradesiyle yaşıyorsa nasıl olsa diktiririm diye düşünerek yaparsa ahlak daha önemlisi de etik denen bir şey kalmaz. bu çocukla evlenemedi diyelim. kalıcı olan zarla başkasıyla evlenirse doğru mu olanlar? hatta hasbel kader senin yakınla evlendi diyelim.. nasıl yorumlarsın??
zar insan ahlakında konuşulacak en son konudur.. olur ya da olmaz herkesin kendi kararı. ama arkasında duracaksa ben her yolda arkasındayım o kişinin. ama hile varsa işin içinde akım almıyor.

niye sözlüsünü diktirmeye ikna etsin

adam delerken ikna edilmeye ihtiyaç duydu mu ki..!!! diktirmeye ikna etsin!

asıl diktirirse zaten daha da rencide edici bir durum olacak.

kim kimi kandıracak diktirince.
kimse kimsenin çarşafına bakamaz da.. ayrıca madem bu kadar katı kurallar var. nefs denen şey de hakim olunmak içindir. biraz daha beklenebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…