• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım ! boşanayım mı ? boşanmayayım mı?

Öncelikle senin hiç çaba sarfetmediğini görüyorum.. Yemek yapmıyorsun,adam oturma odasında yatıyor gidip yanına kıvrılmıyorsun,"kavgaları hep ben çıkarıyorum"diyorsun,bu arada eşin kavgadan hiç hoşlanmıyor bence.. Adam zampara değil,kumarbaz değil,kavgacı değil,şiddet yok,yemek yapmamana sesini çıkarmıyor vs.. Bence burda sorun sende, eşin biraz "odun"onu da yontup şekil vermek senin elinde.. İnsanlar ne kocalarla geçinmeye çalışıyorlar,şiddet aldatma vs.. Sende hiç bişey yok, durduk yere kaşınmak diye buna derim ben.

Anlattıklarınız enteresan geldi doğrusu. Hani böyle bir adam olurmu inan bilemedim.. Sadece sizin bakış açınızla
ve anlattıklarınız kadarı ile bakıyoruz ama. eğer gerçekten bu anlattıklarınız gibiyse, üzgünüm ama bu adam sizi
sevmiyor ve eş olarak görmüyor ki.. Sanırım kendisinin de boşanmaya cesareti yok ve sizin onun yerine bunu
yapmanızı bekliyor..
Tamam evlilik de belli bir süreden sonra flört dönemindeki gibi bir ilgi ,alaka yada aynı tutku ve heyecanı beklememelisiniz
Ama sizde en rutin evlilikte bile olabilecek şeyler yok.(yani en kötü evlilikte bile en azından aynı yatakta yatılır :1::1:)
Sizi umursamıyor gibi görünüyor...
Bilemedim yani belki siz tamamen kötü yönlerini ele alıp kendi bakış açınızdan anlattınız..Aldatma yada başka bir kadın falan
varmı şüphelendiğiniz...

boşandıktan sonra karşına biri çıksa aşkından geberecek mi sanıyosun?ya da öyle olsa bile o da bigün bu noktaya gelecek zaten.bence eşinle oturup konuş seni sevip sevmediğini sor..

eşin kesinlikle iyi bir eş değil ama anladığım kadarıyla sen de çok özenli bir eş değilsin..her gün lokantadan yemek getirmek de ney...ne gereksiz. yuva dediğinin tenceresi kaynar..eve temizlikçi gelsin elbette ona bir şey diyemem ama sen de bir şeyler yapıyorsundur evin için.

Canım evde yemek yapıp başına bela mı alsın :24: adam lokantacı.. yanlışlıkla tuzu fazla kaçırsa adam 1ay söylenir artık..bir de yemeklerine kulp takacak :37: ağrımayan dişine çöp sokmasınn :27:

boşanayım mı boşanmayayım mı?
yazı mı tura mı der gibi olmuş.

sizin boşanıp boşanmayacağınıza biz karar veremeyiz,konunuzu bir daha okuyun,zaten siz herşeyi apaçık yazmışsınız,para dışında hiç birşey yolunda değil diye.
buna rağmen bize soruyorsanız maddi durum sizi oldukça cezbediyor demekki.
zira normal şartlarda bu duruma pek tahammül edilemez.

eşin kesinlikle iyi bir eş değil ama anladığım kadarıyla sen de çok özenli bir eş değilsin..her gün lokantadan yemek getirmek de ney...ne gereksiz. yuva dediğinin tenceresi kaynar..eve temizlikçi gelsin elbette ona bir şey diyemem ama sen de bir şeyler yapıyorsundur evin için.

bencede, arkadaşa katılıyorum.
yuvayı yuva yapan kavrulmuş soğan kokusudur.

ayrıca bence eşin gizli gay olabilir.

bekara koca boşamak kolaydırrr ama öyle bir adamla da ömür geçmezz ya allah hakkında doğru kararı verdirsin sana , hem zeka olarak küçümse,hem kocalık yapma,hem aşka inanma üstünede karım olduğun için seni seviyorum de bana göre ters şeyler.. birde senin yaşın genç,çocuğun yok,yol yakınken dönmelisin bence..içine at at nereye kadar gidecek kii bu

bencede, arkadaşa katılıyorum.
yuvayı yuva yapan kavrulmuş soğan kokusudur.

ayrıca bence eşin gizli gay olabilir.

sen çok yaşa carrie:)) rahmetli babaannemi hatırlattın bana, o da hep aynı şeyi derdi. yuvayı yuva yapan evde pişen yemek kokusudur derdi.

sevgili konu sahibi arkadaşım sen son kez üstüne düşenleri yap bir şans daha ver evliliğine. bir yuva kolay kurulmuyor neticede.
eşinle ve ailesiyle konuş, uzman yardımı alın düzelmek için.
herşeyi denedikten sonra olmuyorsa olmuyordur der kendi yolunuza bakarsınız.

Sen buna evlilik mi diyorsun kardes ? :53:

Hayatin boyunca boyle yasayacaksan bosanma, hayatindan memnun degilsen cek gi, durma.

Bu adam bence boşanmak için şartları zorluyor, senin sabrını sınıyor. Aslında bu evliliği yürütme çabası olsa bunları yapmazdı, yapamazdı. Senin boşanma davası açman ve suçun bu şekilde sende kalması için elinden geleni yapıyor. Senin birgün dayanamayacağını ve artık pes edeceğini biliyor. Seni aldatıyor da olabilir. Bu yüzden seninle beraber olmak istemiyor olabilir. Bilmiyorum daha ne kadar dayanabilirsin ama bu psikolojik bir baskı sana yaptıkları. Senin elinde elle tutulur bir hata olmadığı için boşanmayı göze alamıyorsun muhtemelen. Ya tamamen psikolojik çöküşe geçene kadar bu duruma katlanacaksın, ve bu sürede onun hatasının olmasını bekleyeceksin, ya da boşanacaksın. Karar senin. Bu arada çocuk asla düşünme, bu en büyük hata olur.

Benim fikrimi sorarsan seni sevmiyor. Narsistler zaten sevemezlermiş.
Empati duygusu da yok ki narsistler de bu asla olmazmış.
Boşanmak bence tek çözüm ama karar senin. İyi düşün.

canım bende 4 yılllık evliyim
sanki aynı bizi anlatmışsın o kadar aynı ki
ama bizim maddi sorunlarımızda var
ve 2 de çocuğumuz gerisi aynı
o salonda yatar,ben yatak odasında,evlanali 4 yıl oldu gezmeye gittiğimiz tek yer onun nefret ettiğim köyü
evine çocuklarına bağlıdır ama bana karşı öyle işte
ne sevgi ne saygı
siz bikaç sinemaya yemeğe falan gitmişsiniz(hadi benden iyisin bak)
bizim daha bir tek bile olmadı olmazda
ben ev hanımıyım o öğretmen(ben ilkokuldan hariç okumadım)
galiba bu yüzden diyorum hiç sohbetimiz olmaz

sevgisiz olmaz canım çocukta yok hem daha yaşın çok genç

yani gençliğini yaşa
sev
sevil
mutlu ol
niye mutlu olmadığın bi yerde sürdüresin ki
seni bağlayan ne
ben boşanamam çünkü çocuklarım var
onlara bi gelecek veremem

offfffff çok yorucu gerçekten insanın yaşam enerjisi kalmıyor
haaa bende kaynana var ki düşman başına

ne çektim be

ayrıca bence eşin gizli gay olabilir.[/QUO

gizli gay mi o ne kız

bizde hep ayrı yatıyoruz

benimkide mi gay
allahım bunuda mı görecektim yarabbi
bende ilgisiz sanırdım

Son düzenleme:
Sorularin hepsini cevaplamaya calisacagim bizi bi arkadasimiz tanistirdi 1ay gibi bi surede birbirimizi tanimaya basladik ve esim direk viddi dusundugunu soyledi unuversite okuyordum o zaman ciddi dusunmesi cok hosuma gitmisti.bana benden romantik olabilecek hicbirsey bekleme canim cicim tarzi bi adam deilim demisti bole olsaydi sorun yoktu zaten.ben odunlukta falan deilim.o resmen takmio beni.gitsem nie die bile sormaz.evde konusulan sadece tv izlerken konuyla alakali seyada bi olay olduysa falan.mesela ben 3 gun baska odada takilsam noldu gel demez .kavga cikqrmamasi evet ii bsy ama zaten beni umursamiyo ne diye kavga etsin benden istedigi bana dokunma bin yasa.yemek konusuna gelince kendimi yormuyorum bunu bari kar sayiyorum kendime cunku yemek yapinca benim yanimda yatmiycak biliyorum.yataklari aleni olarak ayirmis deiliz ben birkere kizip ayiralim dedim tamam dedi konusmadi bile sok oldum 1 hafta sonra dayanamayip patladim ne kadar rahatsin istedigin buydu die.ayirmayacagini biliyodum beni zorlamak icin yaptin dedi.yani anlam veremiyorum.beni icten sevmedigi kesin ama evlilige yetecek kadar sevgi varmi yokmu onu bilmiyorum.fefalarca sordum ona seviyorum ama senin anladigin sekilde deil dio.bilmiyorum onun sevgi anlaysi farkliymis.bosanamama nedenim keainlikle maddi durum deil.tabi kucuk bi etken sadece cunku bunu bulamayanlarda var.ailem her zaman arkamda sen bilirsin diolar yani ac acikta kalmycam ailemin durumu kotu deil.bosanamam hani babaanne laflari varfir ya dovmuyo sovmuyo karismio rahatmi batti.o mantigi kurup bosanmiyim diorum ama mutlu huzurlu deilim ara sira disariya cikmasam resmen asosyaliz boguluyorum.bu arada aldatmiyo eminim ama her erkek gibi hayir diyemeyecegi karsina cikarsa aldatir tabiki sorular bu kadardi sanirim

canım emin ol hiç bişey değişmez ben 2 çocukla hergün yemeğimi yaparım en az 2 normalde 3 çeşit
bide benim ki yemeyi sever
daha dün baklava yaptım çocukları uytup valla
mantısından dolmasına seviyo diye yapayorum elimden geldiğince
daha dışardan birkez yemek siparişi vermedik zaten öyle lüxümüzde yok
herşeyimi kendim yaparım halılarımı bile kendim yıkıyorum
haaa sonuç ne mi dün gece yine ayrı yattık konuşmıyorum
sabah bana diyo ki çok dikleniyosun bu gidişle dayak yiyceksin haberin olsun
sesini çıkarma diyo yani
çocuğum olmasa bir an dururmuyum
arkamda ailemde yok benim kimsemyok
allah kimsesiz ve çaresiz yapmasın kimseyi
ne yaparsan yap kardeş yaranamassın
ömrünün b.ku b.kuna geçip gittiğiyle kalırsın

Son düzenleme:
Çok kısa sürede evlenmeye karar vermişsiniz. Keşke biraz daha tanıma fırstaınız olsaydı. Hani şöyle ciddi düşünmeden ayrılma taktikleri uygulayabilseydin. Bakalım geri arıyor mu? Geliyor mu? Seni kaybetmekten korkuyor mu korkmuyor mu anlayabilirdin?
Tabi bunları konuşmanın bir anlam yok artık. Bunları evlilik aşamasında uygulamışsın ama geç kalındı tabi.Eş tanındı, geri dönüşü zor bir dönemde tanındı.
Bu saatten sonra konuşulacak pek bişey kalmıyor. Yaşın henüz küçük ve önünde yeni bir hayatın var. Biraz evden uzaklaş ama ailenin yanına değil. Sen ailenin yanına gidince içi rahat ediyordur, Nasılsa güvenlisin endişelenecek bir durum olmaz diye.
Şimdi gerçekten kafa dinleyebileceğin bir arkadaşının yanına gitmen gerekiyor.Yoksa da kendine tek başına bir tatil ayarla. Buna müsade eder mi bilmem. Ama ettir. Git demiyor kal demiyor ya. Buna ne cevap verir sen daha iyi bilirsin. Döndüğünde gayet rahat aklı başında kararlarla dön ve kararından emin olunca net bir şekilde söyle. Diğer gidişlerini pek ciddiye almamış anlaşılan. Ama bu dönüşün farklı olsun...
Allah yardımcın olsun.

sizinle neden evlenmis bu adam?
sanirim cevresine evli bir erkek oldugunu göstermek icin
ve bunun altinda her türlü neden yatabilir
sadece maddi imkanlar icin bir evlilik yürümez
ziyan olursunuz
ruh hastasi olursunuz
en iyi tarafi cocuk yok
bence bosanin baska yol yok

Bayağı değişik bir eşiniz, ilginçte bir evliliğiniz varmış.

Ne denir bilemedim ki.

Yasi gelmis bende kriterlerine uygunmusum ondan evlenmis mantik evliligi yaptigini soyluo simdiki aklim olsaydi evlenirmiydim hic tanimadan etmeden 19 yasindaki kararlar bole aptalca oluyo iste ben onu ozamanlar sadece odun saniyodum ki bende odunumdur sevmem rimantik ortamlar falan ama bu cok ayri bisy.birde sen yanina yat diyen arkadaslar olmus.haklisiniz benimde eksigim bu galiba ama yatamam.yatsam nolucak 1-2-3-4-5 tv oadsina tasimamiz kendimizi yatak odsina tv alelim orda yine seyret diorum sigara iciyoruz olmaz dio oarayiya mahvedicez dio.ama laptop ta film izlerken yatak odasini mahvedio amaaaan ole iste.isine gelio yani yanimda yatmamak.bide her kavgada begenmiyosan git lafimiz var.

19 yaşınd evlenmişsin 4 snelik vlisin ozaman 23 yaşınjda hayatının baharında pırıl pırıl genç bir kadınsın sevmeye sevilmeye aşka hakkın var senin .bu nasıl yaşam sırf evli olma adına evdeki eşya gibi durulurmu,değişmiyorsa ayrıl.ben şahsen böyle evlilik yaşamaktansa sonu evlilik olmasa bile büyük bir aşk yaşamayı tercih ederim.neden korkuyorsunki yalnız kalmaktanmı.

Sizinki evlilik degil ev arkadasligi...

Yalniz ben sunu anlamadim.
Adamin umrunda degilsin, belli ki sana deger vermiyor, madem oyle kendisi neden bosanmiyor?
Sadece adi kagit ustunde evli yazsin diye mi butun cabasi?

Cinsellik neden yok?
Belki de kendinde bir sorun var, cinsel tercihi farkli olabilir
ailesi de bu nedenle sizi kac defadir geri getiriyor olabilirler...

Yani aslinda bir bakima sizi malla mulkle ogullarini kamufle etmek icin kullaniyorlar gibi geldi bana

4 Yil iyi dayanmissiniz

Back
X