Ne yalan soyleyeyim ben de okudugumda ilk olarak aklima esinizim gay olabilecegi geldi. Cunku oyle insanlar bu tercihte olabiliyor ki sasarsiniz. Bazilar disardan bakilinca farkediliyor hareketlerden falan ama bazilari cok bastirilmis yasiyor. Meselacemil ipekcinin sevgilisiyle bi fotografi var, bilenler hatirlayacaktir. Plajda pembe slipiyle sevgilisiyle guneslenirken. Sevgilisinin goruntusu oyle erkeksi ve maco ki. Hayatta anlayamazdim mesela.
Yani demem o ki, siz sadece hayatinizi erteleyerek yasiyorsunuz. Biseyler coktan bitmis gibi.
Ama ilerde vicdan azabi cekmemek icin bir sans daha verin derim, cunku siz de cok dogru degilsiniz bana gore. Yani o yapmiyorsa ben de yapmam diye birnirinize inatlasiyorsunuz surekli. Ona cok ilgili olmayi deneyin, yemek yapin en basinda. O size her imkani sunarken sizin de onun icin birsey yaptiginizi gorsun. Oturma odasima uyuyorsa siz de onunla olun, ne bilim usumesin ya da rahat uyuyabilsin diye onu dusundugunuzu hissettirin. Bir sure bunu devam ettirin,sonra ilginizin devam etmesini kendi isticek alisacak. Yaptiniz ama hala olmuyorsa o zaman pes edin bence. En azindan cabaladim diyebilin, vicdaniniz rahat olsun. Cunku onun gordugu kadin, evde is yapmayan, yemek yapmayan getirince yiyen, beraber vakit gecirmek yerine iceri kapanan, sunulan imkanlardan yararlanan ama surekli sikayet eden ve mutsuz biri.