Kızlar Merhaba
Lütfen derdime destek olun,birilerine anlatmazsam Eğer kafayı yiyeceğim !!!
Ben çok yakın bir zamanda,yakınımı kaybettim (18 yaşında,trafik kazası )Daha 40’ı bile çıkmadı,ve acımız her geçen gün artıyor.Neyse ben evde tv bile açamıyorum çünkü kafam almıyor.Eşim denilen insan da dün arkadaşlarının kutlamasına gitti.İçkili bir ortamdı Ve körkütük sarhoş olmuştu.(ben içkiyi hiç sevmiyorum,ağzıyla içildiği sürece de karşı değilim )Ben gitmek istemedim.Çünkü bu insanlar benim cenazem daha yeniyken benim evime gelip rakı içmek istediler kaldı ki bana baş sağlığı ziyaretinde bile bulunmadılar.Ben gitmedim ama eşimin gitmesine de ciddi anlamda bozuldum.Oraya giderken de biz kavgalıydık.Ondan tek bir ricam oldu,gittiğin zaman bana hbr ver.Saat 11;30’a kadar herhangi bir haber vermedi.Ben de merak ettim,aradım.Herkesin içerisinde benimle öyle artist,artist konuşuyor ki ciddi anlamda zoruma gitti.ve ben sürekli aradım.Bana msj attı,eğer beni rahatsız edersen,yemin ederim geri dönüşü olmaz,seni boşarım dedi.Ben de çok sinirlendim,orda bulunan bayan arkadaşımı aradım.Götürdü telefonu “S...tir git lan,ş....siz ben beni arama demedim mi sana,pazartesi günü ilk işim avukata gidip,seni boşamak olacak “dedi.
Gece de eve gelmedi,annesinde kaldı.Şimdi kızlar ben napıyım,eve gelmesini istemiyorum.