- Konu Sahibi sassygirll
-
Iyi günde kötü günde?Kaybettigim insanin yakinligina bagli bu bir, ikincisi de beni kolumdan surukleyip aleme goturmedigi surece ben acimi kendi icimde yasarim, sorun yapmam.
Hep anlayis bekliyoruz hic anlayis gostermiyoruz, herkes ayni hassasiyette olamaz.
Çok zoe çok. Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin .Gerçekten çok zor durumdayız,bayramda trafik kazasında kaybettik,Kendimi mi teselli ediyim,halamı mı teselli ediyim artık anlamıyorum
Genc yasta bircok yakinimi gercek anlamda yakinlarimi kaybetmis biriyim.Dalga mı geçiyorsunuz? Daha toprağı bile kurumamış 18 yaşında bir gencin acısı varken eğlenmek hangi kitaba sığıyor? Dini anlamda söylemiyorum ateist bile olsa insan saygı duyar acıya.
Konu sahibi siz de onu s..ir edin ve içeri almayın. İnsan bu günlerde belli olur.
Ben sevgilim üzgünken gülme ifadesi bile göndermiyorum hey gidi. Kuzeni vefat edecek de aleme gideceğim, üstelik o bana gitme demişken. İnsanların acıyı yaşama şekliyle ne ilgisi varsa artık, sen de acı çek demiyor kimse çekene saygı duy diyor.Naçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?
Kesinlikle katılıyorum hiç mi saygısı sağ duyusu yok eş kişisinin.Ben sevgilim üzgünken gülme ifadesi bile göndermiyorum hey gidi. Kuzeni vefat edecek de aleme gideceğim, üstelik o bana gitme demişken. İnsanların acıyı yaşama şekliyle ne ilgisi varsa artık, sen de acı çek demiyor kimse çekene saygı duy diyor.
Konu sahibi sizin evlilik bitmiş.
Sonucta cenaze gunu gitmemis. Bu kadar kotu aninda yaninda olmadigini dusunuyorsa konu sahibesi kendi deseymis gelme eve, seni bosayacagim diye.Iyi günde kötü günde?
Ben bana hbr vermediği için,sinirlendim.İçkinin tesiriyle herkesin içinde artistlik yaparak ‘seni boşarım ‘demek,onun için tehdit olurduSonucta cenaze gunu gitmemis. Bu kadar kotu aninda yaninda olmadigini dusunuyorsa konu sahibesi kendi deseymis gelme eve, seni bosayacagim diye.
Kadın gitme evde benimle kal demiş, yani esinin kendisine ihtiyacı var pekalada gitmeyebilirdi ille cenazenin ilk günü olacak diye bir şey yok.Sonucta cenaze gunu gitmemis. Bu kadar kotu aninda yaninda olmadigini dusunuyorsa konu sahibesi kendi deseymis gelme eve, seni bosayacagim diye.
Benim cenazem daha yeniyken,ben herkesin içinde yalnız kalmasın diye;Onun akrabasının Hem kınasına,hem de düğününe gittimKadın gitme evde benimle kal demiş, yani esinin kendisine ihtiyacı var pekalada gitmeyebilirdi ille cenazenin ilk günü olacak diye bir şey yok.
Kaldı ki ortada cenazede olmayabilir herhangi bir sebepten kendini yalnız kötü hisseden eşine ihtiyaç duyabilir insan, es sıfatına yakışan ise yanında olmaktır,arkadaşlarla sürtmek değil.
O zaman ayık kafada bı konusun, sarhoşken ağzından çıkanı kulağın duymuyor bak bana neler söyledin hemde yasim varken. Bı de yakın dostlarımızın yanında. Bizi düşürür böyle şeyler. Üzerine gelmiş olabilirim ama bana bu tarz konuşman çok yanlıştı vs vsGenel anlamda böyle bir insan değildi,toplumun içerisinde gerçekten saygılıydı
Benimle kal dememis ki gitmesine bozuldum diye yazmis, kendisi gitmek istememis bassagligina bile gelmediler diye.Kadın gitme evde benimle kal demiş, yani esinin kendisine ihtiyacı var pekalada gitmeyebilirdi ille cenazenin ilk günü olacak diye bir şey yok.
Kaldı ki ortada cenazede olmayabilir herhangi bir sebepten kendini yalnız kötü hisseden eşine ihtiyaç duyabilir insan, es sıfatına yakışan ise yanında olmaktır,arkadaşlarla sürtmek değil.
Gitmeyecektin konu sahibi.Benim cenazem daha yeniyken,ben herkesin içinde yalnız kalmasın diye;Onun akrabasının Hem kınasına,hem de düğününe gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?