- 24 Haziran 2016
- 7.453
- 26.459
- 548
- Konu Sahibi sassygirll
-
Aksine destek amaçlı yazmıştım. Sız o acılı halde iken destek olmamis. Buna kızmıstım.Arkadaşlar bakın ben bu insanı sürekli bunaltan,sıkan bir insan değilim.Zaten gitmek istediği her yere gidiyor.Evlilik esaret değildir,ben onu kafeste de tutmuyorum.Kuzenimi içkiliyken kaybettim ,belki de onun evhamı var.Bakın hepimiz bayanız,düşman olmayalım,destek olalım.Yok bu kadar bunaltırsan,kaçar,gider,boşar bunlar benim açıma destek olmuyor.Ben de yaptığım hatanın farkındayım.Lütfen biraz empati kuralım
Eve almayı düşünmüyorum zaten,ama annesi,babasıyla gelirse ne yapmam lazım,onu bilmiyorumEve almam. Büyük ihtimal de süründürürüm biraz. Baskakarin yaninda esine böyle hakaret edenden adam olmaz. Ne kadar sarhos olursa olsun.
Biliyorum canım yanlışlıkla senden alıntı yaptım,diğer yazan arkadaşlara istinaden,özür dilerimAksine destek amaçlı yazmıştım. Sız o acılı halde iken destek olmamis. Buna kızmıstım.
Eve almayı düşünmüyorum zaten,ama annesi,babasıyla gelirse ne yapmam lazım,onu bilmiyorum
Ha tamam bende diyorum ben bu tur sey söylemedim ne alaka dıye mesajımla ilgisi yok dıye tamam sorun yokBiliyorum canım yanlışlıkla senden alıntı yaptım,diğer yazan arkadaşlara istinaden,özür dilerim
Çok teşekkür ederim,ne güzel yazdınız.Ya da bu lafları sarf etti,sabah uyanınca “özür dilemek”çok zor olmamalıydı.Ama beni her yerden engellemiş,instgramda geziyorBen bu insanları anlayamıyorum , günler çuvala mı girdi? İnsan 1 ay içmezse alem yapmazsa ölmez.Onun yerine sizi alıp yürüyüşe gitseniz , bişeyler yapsanız Hem sizi yalnız bırakmamış olurdu Hem de acınızı hafifletirdi.Bu kadar zor mu bunlar yani?
Bir de haber ver demenizi ben anlıyorum.Alkol bu.Şişede durduğu gibi durmaz derler bilir misiniz? İnsanın aklına her şey gelir.Ara ara mesaj yazsa iyiyiz falan diye yazsa haber verse ne olur yani? Yok adamı bunaltma da daraltma da adamlar kaçar da.Valla kaçmayan adam da çok ilgiyi seven adam da çok.Erkeği daraltma lafı herkeste.Erkek de akıl edip mesaj yazsın o Zaman arada bir.Aynısını kadın yapsa olay çıkar.Adam yapınca yine kadın suçlu.Bir de boşarım diye tehdit etmiş.İçince aslan kesilenlerden tam.Aklı başına gelsin de oturup konuşun bence.Duyarsız davranıyor eşiniz.
Anlamıştım altında bir neden olduğunu, ölüm psikolojisi bu oluyor işte, yakınlarınızı kaybetme şekline göre sevdiklerinizi de aynı sebeple kaybetme korkusu, kardeşimi bir çocuk hastalığından kaybettim, o yüzden kızım çocuk hastalığına yakalandığında yüreğim sıkışır geceleri baş ucunda ağlardım, babamı basit bir şekilde başlayan soğuk algınlığına bağlı olarak bir gece ansızın kaybettim, o tarihten beri sevdiklerimiz ne zaman soğuk algınlığına yakalansa paniklerim, hiç soğukkanlı değilim hastalıklara karşı, eşim 99'da trafik kazasında öldü denerek arabadan çıkarılmış, bunların hepsi yüreğimdeki korkuları tetikleyici sebepler haline geldi.Arkadaşlar bakın ben bu insanı sürekli bunaltan,sıkan bir insan değilim.Zaten gitmek istediği her yere gidiyor.Evlilik esaret değildir,ben onu kafeste de tutmuyorum.Kuzenimi içkiliyken kaybettim ,belki de onun evhamı var.Bakın hepimiz bayanız,düşman olmayalım,destek olalım.Yok bu kadar bunaltırsan,kaçar,gider,boşar bunlar benim açıma destek olmuyor.Ben de yaptığım hatanın farkındayım.Lütfen biraz empati kuralım
Doldurmak gibi algılama ama suç bastırıyor eşin.Sen geri adım at diye bekliyor.Şimdi haklı olduğun halde özür dilersen veya iletişime geçip haksızım kabul vs dersen geçmiş olsun.Sonu gelmez bunun.Sabırla bekle.Anasının evinde ya şimdi bi' de paşa moduna girmiştir iyice.Çok teşekkür ederim,ne güzel yazdınız.Ya da bu lafları sarf etti,sabah uyanınca “özür dilemek”çok zor olmamalıydı.Ama beni her yerden engellemiş,instgramda geziyor
Annem de öyle dedi,sakın arama,iletişime geçme,şimdi onu şımarttıkça,şımartıyorlardır dediDoldurmak gibi algılama ama suç bastırıyor eşin.Sen geri adım at diye bekliyor.Şimdi haklı olduğun halde özür dilersen veya iletişime geçip haksızım kabul vs dersen geçmiş olsun.Sonu gelmez bunun.Sabırla bekle.Anasının evinde ya şimdi bi' de paşa moduna girmiştir iyice.
Ağzınıza sağlık,çok teşekkür ederimBu arada başınız sağolsun, değer kıymet bilmeyen insanlar anlamaz( eşiniz de öyle bence) ama insanın yakınını kaybetmesi gayet üzücü bir şeydir ve yakinlarindan destek ister insan. Zaten adam olan da karısına destek olmak yerine içmeye gitmezdi. Zıkkım icsin diyesim geldi kusura bakmayın da.
Bu arada benim başımdan da ciddi bir kaza geçti ve o günden beri sevdiklerimi bunaltma pahasına da olsa ararım. Çünkü merak ediyorum .Eskiden amaaan bir şey olmaz diyen ben , her an her şey olabiliyor onu gördüm. Sevdiğim insanlar da neden böyleyim biliyor ve anlayış gösteriyor. Onları sevmesem zerre merak etmem aramam bilirler. Bunu anlamayan insan kocam da olsa buyursun gitsin. Eş dediğin sevdiği , hayatı paylaştığı kişinin duygularını ön planda tutacak her daim,onu anlayacak gerektiğinde sarıp sarmalayacak. Aksi takdirde buyursun defolsun. Allah gönlünüze göre versin, esinizin yakın zamanda yaptığı esekligi anlaması dileğiyle, ki anlayacak da.Ağzınıza sağlık,çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?