- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi sassygirll
-
Eşiniz dışındaki diğer insanların sizin acınızı anlamaması normal, onlara diyecek birşey yok.Kızlar Merhaba
Lütfen derdime destek olun,birilerine anlatmazsam Eğer kafayı yiyeceğim !!!
Ben çok yakın bir zamanda,yakınımı kaybettim (18 yaşında,trafik kazası )Daha 40’ı bile çıkmadı,ve acımız her geçen gün artıyor.Neyse ben evde tv bile açamıyorum çünkü kafam almıyor.Eşim denilen insan da dün arkadaşlarının kutlamasına gitti.İçkili bir ortamdı Ve körkütük sarhoş olmuştu.(ben içkiyi hiç sevmiyorum,ağzıyla içildiği sürece de karşı değilim )Ben gitmek istemedim.Çünkü bu insanlar benim cenazem daha yeniyken benim evime gelip rakı içmek istediler kaldı ki bana baş sağlığı ziyaretinde bile bulunmadılar.Ben gitmedim ama eşimin gitmesine de ciddi anlamda bozuldum.Oraya giderken de biz kavgalıydık.Ondan tek bir ricam oldu,gittiğin zaman bana hbr ver.Saat 11;30’a kadar herhangi bir haber vermedi.Ben de merak ettim,aradım.Herkesin içerisinde benimle öyle artist,artist konuşuyor ki ciddi anlamda zoruma gitti.ve ben sürekli aradım.Bana msj attı,eğer beni rahatsız edersen,yemin ederim geri dönüşü olmaz,seni boşarım dedi.Ben de çok sinirlendim,orda bulunan bayan arkadaşımı aradım.Götürdü telefonu “S...tir git lan,ş....siz ben beni arama demedim mi sana,pazartesi günü ilk işim avukata gidip,seni boşamak olacak “dedi.
Gece de eve gelmedi,annesinde kaldı.Şimdi kızlar ben napıyım,eve gelmesini istemiyorum.
Naçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?Sizin acinizi yasama seklinizi anliyorum ancak esinizi niye bu kadar darliyorsunuz?
Biraz kafa dagitmak istemis, gitmis her dakika biri beni arasa yeter diye bagiririm.
Eve gelmesin demissiniz ee zaten gelmemis.
Ne istediginizi anlamadim.
Ben eve gelme demedimSizin acinizi yasama seklinizi anliyorum ancak esinizi niye bu kadar darliyorsunuz?
Biraz kafa dagitmak istemis, gitmis her dakika biri beni arasa yeter diye bagiririm.
Aynen öyle ciddi anlamda çok zoruma gidiyor!!Ben ona gitme yanımda ol dedim,onların bana saygısı yok sen daha neden gidiyorsun dedim yoksa hiçbir zaman ben onu darlamadım Evet “boşarım “dediği zaman da aradım ister istemezNaçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?
Kaybettigim insanin yakinligina bagli bu bir, ikincisi de beni kolumdan surukleyip aleme goturmedigi surece ben acimi kendi icimde yasarim, sorun yapmam.Naçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?
Halamın oğluYakınım dediğiniz kim ayrıca ağlarsa anam ağlar diye bir söz var herkes sizin gibi tepki vermez yas tutmayabilirzaten kavgalıymışsınız ve içkili birinin belli ki çok üstûne gitmişsiniz keşke lanet olsun naparsan yap diyip aramasaydın bile arkadaşlarına kadar araman bunaltıcı
Kızlar Merhaba
Lütfen derdime destek olun,birilerine anlatmazsam Eğer kafayı yiyeceğim !!!
Ben çok yakın bir zamanda,yakınımı kaybettim (18 yaşında,trafik kazası )Daha 40’ı bile çıkmadı,ve acımız her geçen gün artıyor.Neyse ben evde tv bile açamıyorum çünkü kafam almıyor.Eşim denilen insan da dün arkadaşlarının kutlamasına gitti.İçkili bir ortamdı Ve körkütük sarhoş olmuştu.(ben içkiyi hiç sevmiyorum,ağzıyla içildiği sürece de karşı değilim )Ben gitmek istemedim.Çünkü bu insanlar benim cenazem daha yeniyken benim evime gelip rakı içmek istediler kaldı ki bana baş sağlığı ziyaretinde bile bulunmadılar.Ben gitmedim ama eşimin gitmesine de ciddi anlamda bozuldum.Oraya giderken de biz kavgalıydık.Ondan tek bir ricam oldu,gittiğin zaman bana hbr ver.Saat 11;30’a kadar herhangi bir haber vermedi.Ben de merak ettim,aradım.Herkesin içerisinde benimle öyle artist,artist konuşuyor ki ciddi anlamda zoruma gitti.ve ben sürekli aradım.Bana msj attı,eğer beni rahatsız edersen,yemin ederim geri dönüşü olmaz,seni boşarım dedi.Ben de çok sinirlendim,orda bulunan bayan arkadaşımı aradım.Götürdü telefonu “S...tir git lan,ş....siz ben beni arama demedim mi sana,pazartesi günü ilk işim avukata gidip,seni boşamak olacak “dedi.
Gece de eve gelmedi,annesinde kaldı.Şimdi kızlar ben napıyım,eve gelmesini istemiyorum.
Dalga mı geçiyorsunuz? Daha toprağı bile kurumamış 18 yaşında bir gencin acısı varken eğlenmek hangi kitaba sığıyor? Dini anlamda söylemiyorum ateist bile olsa insan saygı duyar acıya.Sizin acinizi yasama seklinizi anliyorum ancak esinizi niye bu kadar darliyorsunuz?
Valla ben kedimin bile keyfi kaciksa dışarı çıkmıyorum o gün, hayvan iyice bunalmasin diye kaldı ki eşim yaşta olacak.Aynen öyle ciddi anlamda çok zoruma gidiyor!!Ben ona gitme yanımda ol dedim,onların bana saygısı yok sen daha neden gidiyorsun dedim yoksa hiçbir zaman ben onu darlamadım Evet “boşarım “dediği zaman da aradım ister istemez
Size mesaj atip daha ararsan seni bosarim diyor siz hala usteleyip bir arkadasinizi arayip telefonu ona vermesini soyluyorsunuz. Alkolun etkisi, biraz da simariklik onca soz soylemisse yememis lafini arkasinda durmus.Ben eve gelme demedim
Gerçekten çok zor durumdayız,bayramda trafik kazasında kaybettik,Kendimi mi teselli ediyim,halamı mı teselli ediyim artık anlamıyorumDalga mı geçiyorsunuz? Daha toprağı bile kurumamış 18 yaşında bir gencin acısı varken eğlenmek hangi kitaba sığıyor? Dini anlamda söylemiyorum ateist bile olsa insan saygı duyar acıya.
Konu sahibi siz de onu s..ir edin ve içeri almayın. İnsan bu günlerde belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?