Lütfen yardım edin

sassygirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
2.379
2.164
333
Kızlar Merhaba
Lütfen derdime destek olun,birilerine anlatmazsam Eğer kafayı yiyeceğim !!!
Ben çok yakın bir zamanda,yakınımı kaybettim (18 yaşında,trafik kazası )Daha 40’ı bile çıkmadı,ve acımız her geçen gün artıyor.Neyse ben evde tv bile açamıyorum çünkü kafam almıyor.Eşim denilen insan da dün arkadaşlarının kutlamasına gitti.İçkili bir ortamdı Ve körkütük sarhoş olmuştu.(ben içkiyi hiç sevmiyorum,ağzıyla içildiği sürece de karşı değilim )Ben gitmek istemedim.Çünkü bu insanlar benim cenazem daha yeniyken benim evime gelip rakı içmek istediler kaldı ki bana baş sağlığı ziyaretinde bile bulunmadılar.Ben gitmedim ama eşimin gitmesine de ciddi anlamda bozuldum.Oraya giderken de biz kavgalıydık.Ondan tek bir ricam oldu,gittiğin zaman bana hbr ver.Saat 11;30’a kadar herhangi bir haber vermedi.Ben de merak ettim,aradım.Herkesin içerisinde benimle öyle artist,artist konuşuyor ki ciddi anlamda zoruma gitti.ve ben sürekli aradım.Bana msj attı,eğer beni rahatsız edersen,yemin ederim geri dönüşü olmaz,seni boşarım dedi.Ben de çok sinirlendim,orda bulunan bayan arkadaşımı aradım.Götürdü telefonu “S...tir git lan,ş....siz ben beni arama demedim mi sana,pazartesi günü ilk işim avukata gidip,seni boşamak olacak “dedi.
Gece de eve gelmedi,annesinde kaldı.Şimdi kızlar ben napıyım,eve gelmesini istemiyorum.

Eşiniz dışındaki diğer insanların sizin acınızı anlamaması normal, onlara diyecek birşey yok.
Ama eşinizin birden bu noktaya gelmesi çok mantığa yatmıyor, bu işin geçmişi de var gibi.
Ilişkiniz genel anlamda nasıldır? Biraz detay verirseniz daha faydalı cevaplar alırsınız.

Bu arada başınız sagolsun

Sizin acinizi yasama seklinizi anliyorum ancak esinizi niye bu kadar darliyorsunuz?
Biraz kafa dagitmak istemis, gitmis her dakika biri beni arasa yeter diye bagiririm.
Eve gelmesin demissiniz ee zaten gelmemis.
Ne istediginizi anlamadim.
Naçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?

Sizin acinizi yasama seklinizi anliyorum ancak esinizi niye bu kadar darliyorsunuz?
Biraz kafa dagitmak istemis, gitmis her dakika biri beni arasa yeter diye bagiririm.
Ben eve gelme demedim

Yakınım dediğiniz kim ayrıca ağlarsa anam ağlar diye bir söz var herkes sizin gibi tepki vermez yas tutmayabilir zaten kavgalıymışsınız ve içkili birinin belli ki çok üstûne gitmişsiniz keşke lanet olsun naparsan yap diyip aramasaydın bile arkadaşlarına kadar araman bunaltıcı

Niye 50 kere adami aradiniz mesaj attiniz anlamadim?
Gitmis nerde kimle oldugunu biliyorsunuz zirt pirt aramanizdaki mana nedir?

Gece 11.30 a kadar haber vermedi..yazmissinizm. neyi haber verecek size?
Neyi merak ettiniz bu kadar?

Neyse kocan verdigi tepkide hatali.
Saygi bitmis hakaretler falan.

Konusun bakalim bosanmaniz hayirli gibi.

Naçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?
Aynen öyle ciddi anlamda çok zoruma gidiyor!!Ben ona gitme yanımda ol dedim,onların bana saygısı yok sen daha neden gidiyorsun dedim yoksa hiçbir zaman ben onu darlamadım Evet “boşarım “dediği zaman da aradım ister istemez

Kaybettigim insanin yakinligina bagli bu bir, ikincisi de beni kolumdan surukleyip aleme goturmedigi surece ben acimi kendi icimde yasarim, sorun yapmam.
Hep anlayis bekliyoruz hic anlayis gostermiyoruz, herkes ayni hassasiyette olamaz.

Halamın oğlu

Avukata gider ve dava acarsa hayir demezdim ben olsam. Boşanırdım. benim acimi paylasmiyor olmasi degil, bana kufur etmesi tek sebebim olurdu.

Herkesin aciyi yasama sekli farklidir, bunu kabul ediyorum. Sizin yasadiginiz yoğunlukta aciyi onun hissetmeyip hayatına devam etmesine kirilsam da kizamazdim....

Dalga mı geçiyorsunuz? Daha toprağı bile kurumamış 18 yaşında bir gencin acısı varken eğlenmek hangi kitaba sığıyor? Dini anlamda söylemiyorum ateist bile olsa insan saygı duyar acıya.
Konu sahibi siz de onu s..ir edin ve içeri almayın. İnsan bu günlerde belli olur.

Valla ben kedimin bile keyfi kaciksa dışarı çıkmıyorum o gün, hayvan iyice bunalmasin diye kaldı ki eşim yaşta olacak.

Gerçekten çok zor durumdayız,bayramda trafik kazasında kaybettik,Kendimi mi teselli ediyim,halamı mı teselli ediyim artık anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…